Autor Subiect: Instalatie GPL pe SX4  (Citit de 122934 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: Instalatie GPL pe SX4
« Răspuns #180 : 16.Sep.2010, 09:48:03 a.m. »
Majoritatea isi pastreaza 5 ani masina.
Eu cred ca sunt foarte putine persoane care schimba masina imediat dupa ce a iesit din garantie (dupa aia 3 ani).
Puterea financiara nu mai este ca acum 5 sau 10 ani iar oamenii care-si permit sa faca acest lucru,de obicei au masini din alta clasa( clasa premium).
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, e doar realitatea zilelor noastre, realitate pe care o acceptam noi, muritorii de rand, si pe care o creaza sistemul politic actual.

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #181 : 16.Sep.2010, 10:35:39 p.m. »
Personal, am de gand s-o dau la "RABLA".... m-o tine 30 de ani? >:) ca daciile ceausiste? ma mai bag pe sub ea, mai dau un antifon...o vopseala cu aspiratorul la mamaie in curte...
Eh...s-o ajunge si la mine merele pe colaci odata, pentru un GPL
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline Laurentiu

« Răspuns #182 : 17.Sep.2010, 03:53:30 p.m. »
Personal, am de gand s-o dau la "RABLA".... m-o tine 30 de ani? >:) ca daciile ceausiste?
=)) Sub nici o forma. Productiile noi de masini nu sint facute sa tina o vesnicie precum daciile si trabantul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #183 : 05.Oct.2010, 06:05:13 p.m. »
Mi-am pus si eu butelie la masina, mai mult de ciuda pe statul care baga trei sferturi din costul benzinei in gropi. BRC secventiala montata in Bucuresti, banuiesc ca la oamenii la care si-a pus si Lucianer. 2400 de lei distractia si m-au tinut vreo 6-7 ore. M-o cam enervat ca mi-au gaurit portbagaju & stuff. Cam invaziva treaba.

S-a dus dreq spatiul din portbagaj, dupa ce ca nici ala nu prea dadea pe dinafara de mult si ergonomic. Noroc c-am gasit o tava de portbagaj de la un XC 90 prin curtea service-ului si am trantit-o peste butelie cu forta, sa se-nvete minte alta data. Acu am portbagal etajat. Hmm.

Primul plin (banuiesc ca 48 litri) m-a tinut cam 500km, cam 25-30% urban. Deci cam 10l/100km; pe benzina papa cam 8,5, destul de bine. Tre sa ma duc sa o omologhez maine si sa mai adap rezervorul de gpl.

Mai va povestex.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #184 : 05.Oct.2010, 06:27:34 p.m. »
Nu te zgarcii. Pune si cateva poze ;)

P.S. Cred ca ar fi momentul sa deschizi un jurnal de bord: Vitara pe GPL. Nu stiu daca mai e cineva cu Vitara pe gaz :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #185 : 05.Oct.2010, 07:04:56 p.m. »
Rezervor cillindric sau toroidal la GV ?
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #186 : 05.Oct.2010, 08:08:54 p.m. »
WoW , foarte tare.Se strang din ce in ce... :)
Go Terios!!!:)

Offline woe

• Full Member
    • Bucuresti
« Răspuns #187 : 05.Oct.2010, 08:43:35 p.m. »
Rezervor cillindric sau toroidal la GV ?

Cilindric, de 60l, ca n-au vrut sa-mi monteze pe usa de la portbagaj :)
Nu stiu cum ar fi indoit usa portbagajului conducta de alimentare, dar gaseam eu o solutie :) poate o fac after market  :D sa ma fugareasca militienii  :baston:

O sa ii pun ceva foto ... hmm.. daca am timp. Jurnal de bord i-am facut pe softpedia, dar is loaza si nu prea scriu pe dansul. Nici nu prea am ce, ca nu i s-a defectat nimic inca  :x dara nici nu ma iubesc asa tare cu masina ca s-o rasfat cu atatea scrisori de dragoste. Mi-a placut tare in primul an, dup-aia ne-am rutinat. Ca atunci can te mariti, deh.

Mda, nu m-am gandit ca ar fi unica in RO GV cu instalatia. Parca ziceau oamenii ca i-au mai pus uneia similare, n-am retinut din ce an era.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #188 : 05.Oct.2010, 09:04:06 p.m. »
Eu am pus la atelierul celor care acum sunt pe iesirea spre Chitila!Cand te duci la RAR?Am un var acolo cu o masinuta ca a ta!Cred ca este foarte curios sa o vada. :D
Go Terios!!!:)

Offline woe

• Full Member
    • Bucuresti
« Răspuns #189 : 06.Oct.2010, 11:09:35 p.m. »
Eu am pus la atelierul celor care acum sunt pe iesirea spre Chitila!Cand te duci la RAR?Am un var acolo cu o masinuta ca a ta!Cred ca este foarte curios sa o vada. :D

Tot acolo in Chitila me too. Dar parca ziceai ca ai montat Tomasetto si-ai fi voit BRC de la Buzau (care-i mai scump cu 100EU+drumul, btw); de ce n-ai pus BRC la Chitila?
La RAR fost-am astazi si mi-am facut nervi cat pentru 3 luni c-am asteptat d'a'mpururea vreo 3-4 ore si olteni tampitzi ramasi cu ideea de stat politienesc de pe timpul lui ceasca. Nu ma mai duc la astia veac.

Dara in certificatu de inmatriculare nu mi-au scris nimic - cum decurge treaba cu politz? Porti cartea de identitate dupa tine? sau nu te intreaba de sanatate? sau la ce-am mai fost pe la RAR?

Iar cu spatiul in portbagaj, de care eram cel mai ingrijorat, m-am mai linistit; am pus tava de portbagaj de la XC 90 peste butelie si vad ca e o inovatie f. utila: portbagaj etajat. Adica portbagajul normal l-am ridicat, e cat portbagajul anterior acum si probabil cand voi pune bagaje inalte o sa merg fara a folosi oglinda retrovizoare centrala. Iar la parter a mai ramas destul spatiu sa mai bag o turma de sacose. Adica parca am mai mult spatiu decat inainte. Iar la obiecte voluminoase si lungi, pliez banchetele, scot tava X90 si pun peste butelie si banchete.

O sa pun foto, ca banui ca nu se intelege mai nimic, mai nou stau f. prost cu timpul, mi-ar fi bun un sclav. Asa arata portbagajul before: http://picasaweb.google.com/george.balosin/Suzuki26102008#5522806960560676738