Autor Subiect: Instalatie GPL pe SX4  (Citit de 122920 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Instalatie GPL pe SX4
« Răspuns #130 : 05.Iul.2010, 10:24:37 a.m. »
Eu ma gandesc FOARTE serios daca sa fac un drum pana in Italia unde se comercializeaza deja cu GPL si sa fac montajul la ei pentru a-mi acorda garantie...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

PTR

• Vizitator
« Răspuns #131 : 05.Iul.2010, 01:12:30 p.m. »
 Si daca o montezi acolo si vii cu ea aici si auzi : ai montat GPL , noi nu recunoastem garantia oferita in Italia iar daca vrei reparatii pe garantie du-te in Italia..   
 O alternativa la motoarele pe benzina mai este alimentarea cu etanol http://en.wikipedia.org/wiki/E85

Offline BXXENL

« Răspuns #132 : 05.Iul.2010, 01:59:06 p.m. »
E85 nu e compatibil cu masinile noastre. In plus, e mai scump, procesul de fabricatie polueaza ENORM, nu ai de unde alimenta, etc.
  • SX4 1.5
Alex

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #133 : 05.Iul.2010, 03:07:23 p.m. »
Garantia masinii este europeana(UE).
Go Terios!!!:)

PTR

• Vizitator
« Răspuns #134 : 05.Iul.2010, 04:34:41 p.m. »
 Ca sa mearga cu E85 trebuie facute ceva modificari. Oricum cred ca discutia si de la "despre orice" si de aici cu E85 ar trebui mutate la energii alternative parca sau pe un topic nou.

Eu inteleg garantia europeana dar ce nu inteleg eu e ca masina e deja luata din .ro fara GPL si ma duc in Italia sa pun GPL care la Italieni e ok treaba cu GPL-ul si se mentine garantia la masina. Dar cand ma intorc in tara suzuki.ro agreeaza instalatia de GPL pusa de italieni?

Offline miocrl

« Răspuns #135 : 05.Iul.2010, 04:52:13 p.m. »
nu e nici o problema daca iti pui.. nu cred ca o sa pierzi nici o garantie..  sau oricum daca o sa ai probleme in primii 3 ani o sa ai la suspensie/tren rulaj nu la motor.

probabil ei(SR) se dau rigizi la instalarea de gaz(si nu numai.. ci la orice instalare aftermarket) pentru ca nu se pricep... daca e nevoie de reparat ceva.  Oricum e aberant sa mergi in italia daca se strica ceva..

Offline adrian_r5

« Răspuns #136 : 05.Iul.2010, 04:54:19 p.m. »
suzuki.ro agreeaza instalatia de GPL pusa de italieni?

Nu stiu ce hram poarta italienii cu pricina ... da' am o intrebare ... who the fuck is suzuki.ro  :-/ :-/ :-/

se dau rigizi la instalarea de gaz(si nu numai.. ci la orice instalare aftermarket) pentru ca nu se pricep... daca e nevoie de reparat ceva

... intre timp miocrl a spus tot ce era de spus  :clap: :clap: :clap:
« Ultima Modificare: 05.Iul.2010, 04:57:32 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #137 : 05.Iul.2010, 05:47:43 p.m. »
Eu ma gandesc FOARTE serios daca sa fac un drum pana in Italia unde se comercializeaza deja cu GPL si sa fac montajul la ei pentru a-mi acorda garantie...
Stii cat de mult imi plac calatoriile, nu?
U can count on me :D!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Silfax

« Răspuns #138 : 05.Iul.2010, 07:34:30 p.m. »
Citind aici, am sunat in Italia si i-am rugat pe ai mei de acolo sa se intereseze de costul exact al unei instalatii GPL pentru SX4 si sa intrebe daca este vre-o una agreeata de Suzuki Italia. Daca este la o adica, la toamna poate fac o investitie de acest gen. Tinem legatura...
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #139 : 05.Iul.2010, 07:51:50 p.m. »
Sper sa primesti informatii curand. Ma bate gandul sa fac marele pas pe la sfarsitul acestei luni, studiez piata in sensul aflarii modelelor perfect compatibile cu masina, respectiv a firmelor serioase din zona (Iasi, Botosani).
Sunt convins de profesionalismul celor de la Vernesti dar nu ma pot deplasa acolo pt reglajele ulterioare (un singur drum nu ar fi chiar un capat de tara). :-?
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain