Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170187 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: "Strategica"
« Răspuns #790 : 22.Aug.2017, 05:02:49 p.m. »
Sunt ciupercari si afinari. Doar fac gunoi.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #791 : 22.Aug.2017, 05:59:44 p.m. »
@hippo, nu știu dacă glumești sau nu ai prins ideea. Oamenii ăia sunt cei care vând afine și ciuperci prin parcări sau marginea drumului. Stau cu paharul întins, îi recunoști ușor.
Acolo e tabăra lor de sezon. Urcă cu gipurile la cules de afine câte 7 în gip, vezi poza mai sus.
Mănâncă, beau și lasă tot jegul acolo. Nici tabăra nu e prea curată, dar nu ai cu cine sau "ce" discuta. Din punctul meu de vedere sunt scursurile societății, și cred, că ar fi de datoria jandarmeriei montane să îi amendeze pentru ce lasă pe munte. Și să-i gonească de acolo.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline ariciul

« Răspuns #792 : 22.Aug.2017, 06:19:30 p.m. »
Daaa pana sa se intample asta se taie si acum copaci in prostie, deci cine sa-i opreasca zici? Mai e mult pana departe!
In alta ordine de idei o tura reusita fara prea multe incidente, m-am uitat si cred ca putea sa fie mai rau, prin padure de exemplu nu prea am vazut noroi si balti, de asta se pare ca ati scapat, nu de alta dar ar fi fost Patrolul suprasolicitat   :) 
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #793 : 22.Aug.2017, 06:40:43 p.m. »
Bogdane, nu glumeam, nu i-am recunoscut, credeam ca s-a intamplat vreo minune si a bagat primaria vreo firma sa salubrizeze muntele, deh, achizitii etc.
Cosurile, pe telefon, aratau a tomberoane.
Mea culpa, m-am stricat la cap dupa 10 zile in Franta, aia aveau gunoiere electrice, am uitat ca suntem in Balcani.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #794 : 23.Aug.2017, 01:35:48 p.m. »
a fost o iesire de pomina...   Pe Cheile Oltetului fluierai, crede-ma!
             Chiar, cum a fost pe Cheile Oltetului? Pe unde ai intrat si pe unde ai iesit ? Multumesc. La pestera Polovragi am fost, evident pe jos, fiind cazat in zona.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline boga81

« Răspuns #795 : 23.Aug.2017, 01:56:51 p.m. »
Pestera polovragi - curmatura oltetului - petrimanu - ciunget.
A fost sosea fata de strategica. 24 km macadam pana in curmatura oltetului facuti in 55 min. Am mers blana! Cu 2 hopuri urate, un tub de drenaj apa de trecut in urcare... ugh... urat.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: enicky

Offline shpeedy

« Răspuns #796 : 23.Aug.2017, 09:19:29 p.m. »
O sa incerc sa fac o descriere cronologica a expeditiei, impreuna cu cele cateva poze facute...

Pe fondul traficului infernal prin care jumatatea de Bucuresti ramasa inca in capitala incerca sa evadeze pe A1, m-am intalnit cu colegii @NicNic si @boga81 la KFC Auchan Militari in jurul orei 18. Primind semnale ca traficul e destul de nasol atat pe Dealul Negru, cat si pe Valea Oltului, dupa Rm. Valcea, am luat decizia de a merge prin Curtea de Arges si - multumita inspiratiei lui @boga81 - pe DJ703. Astfel, am ajuns la Pensiunea Alpina de la Malaia in jurul orei 22, pe un intuneric deplin. Dupa o masa cu platouri reci alaturi de @bogdanzarnescu si cateva pahare de vin/bere, ne-am dus la culcare.

Ziua de sambata am inceput-o cu un mic dejun zdravan alaturi de colegul @rexkrokiDAU, care ajunsese si el. Incet-incet ne-am pus in miscare si in momentul in care am parasit asfaltul, amicul Cristi ne-a ajuns din urma cu Patrolul - in scurt timp, am facut si prima oprire:

Am continuit sa mergem pe forestier (la un moment dat nu m-am abtinut sa nu ma uit sub fusta Outback-ului lui Rex - se vede frumos :D) pana cand am ajuns pe platou:

Am tot urcat si coborat pe platou, peisajele vazute fiind unele superbe:

Dupa 5-6 ore eram si bucurosi, si usurati ca am terminat cu bine traseul (iar Juniorul tocmai s-a decis care-i este dream-car-ul - nu-l condamn ;) ):

Dupa o ciorba servita la Obarsia Lotrului si despartirea de @rexkrokiDAU, ne-am indreptat inspre Ranca unde am inceput pregatirea unui mic gratar, gratar ce s-a incheiat inspre miezul-noptii, dupa stat la taclale, pe ceva fundal alcoolic din cel mai divers... :D

Duminica dimineata s-a lasat cu un brunch facut din toate chestiile pe care le mai aveam pe la noi ... delicios. Dupa care ne-am vazut de drum...

PS: @boga81 - cand ai timp, poate reusesti sa postezi pozele cu Zuzele in 3 roti... :pardon:
« Ultima Modificare: 24.Aug.2017, 05:17:33 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, NicNic, toma

Offline enicky

« Răspuns #797 : 23.Aug.2017, 10:28:59 p.m. »
    Frumos ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #798 : 24.Aug.2017, 12:11:01 a.m. »
Felicitari tuturor!! Frumos.

Sent from my D6653 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

« Răspuns #799 : 24.Aug.2017, 09:19:26 a.m. »
Iesirea de fata a oferit ocazia de a intelege mai bine conceptul de cross-over - o masina care, atunci cand se impune, se poate descurca  in anumite limite in afara asfaltului, dar al carei loc este totusi pe asfalt...

Bucurie mare cand - dupa ce am vazut cum merge SX-ul pe ale coclauri - ne-a dus pe autostrada la viteze cu putin peste cele legale in deplina siguranta. Asta dupa ce l-am observat pe Cristi cu cata precautie isi conducea Patrolul pe asfaltul Transalpinei. Pur-si-simplu fiecare dintre cele doua tipuri de masini se simtea mai bine in mediul sau...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 24.Aug.2017, 09:30:15 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, bogdanzarnescu