Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170198 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline The

Re: "Strategica"
« Răspuns #710 : 18.Aug.2017, 10:13:33 a.m. »
@NicNic : Din pacate nu pot ajunge si eu maine, pentru Strategica. Totusi daca ai posibilitatea sa montezi anvelope de iarna, ar fi bine in cazul unor eventuale precipitatii, mai ales in golul alpin. Eu am folosit reductorul, pentru siguranta, dar nu este nevoie de el in mod regulat pe tot traseul. Portiunea cea mai grea este urcarea in Plaiul Poienii, in cazul in care mergeti pe Rudareasa, din Ciungetu. Portiune nu lunga ca distanta, dar in urcare pe cateva serpentine. Oricum este multa piatra si va ajuta.
@boga : Atentie la urcarea in Curmatura Oltetului dinspre Petrimanu si la o parte din coborare, catre Polovragi. Sunt cateva portiuni rupte de apa. eu l-am facut saptamana trecuta si pe acesta. M-am intors in Ciungetu, prin Horezu-Varful Stefanu -Vf Ursu -Valea Repedea, dar cu SX4 si SUZUKI VITARA NEW, nu-l recomand, mai ales pe coborarea in Ciungetu. Un traseu pe creasta prin golul alpin, mai usor si frumos, am auzit ca ar fi din Curmatura Oltetului - Vf Nedea - Vf Ursu. Eu nu l-am facut ca nu aveam o harta pentru acest traseu si in golul alpin sunt foarte multe drumuri SI intersectii fara indicatoare. Oricum aceasta zona, fata de Strategica este mult mai marcata dpdv turistic.

VREME FRUMOASA SA AVETI !
  • SUZUKI VITARA S / TOYOTA LAND CRUISER / VW ARTEON /NISSAN PATROL

Offline boga81

« Răspuns #711 : 18.Aug.2017, 11:08:34 a.m. »
Deci cheile oltetului - coborare spre petrimanu sunt ok de facut cu sx4?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline The

« Răspuns #712 : 18.Aug.2017, 05:30:59 p.m. »
@boga81 : din Curmatura Oltetului la Petrimanu, este cat de cat ok, mai ales in coborare. Totusi la urcarea in Curmatura Oltetului dinspre Polovragi, este destul de rau, pentru SX4. Ar mai fi o varianta mai buna, din Horezu - Varful lui Roman - Vf Ursu - Vf Nedea - Curmatura Oltetului ( prin gol alpin), dar sincer nu am fost mai mult de Vf Ursu.

Offline boga81

« Răspuns #713 : 19.Aug.2017, 07:46:04 a.m. »
@The : in ce sens destul de rau? Sleauri? Drum rupt? Se poate face fara sa rupem masinile? :(

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #714 : 19.Aug.2017, 09:37:39 a.m. »
Gata de atac :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #715 : 19.Aug.2017, 09:45:21 a.m. »
Drum usor si sa va intoarceti cu bine!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline The

« Răspuns #716 : 19.Aug.2017, 09:46:42 a.m. »
@boga81 : sunt cateva sleauri destul de rele, dar sper sa treceti peste ele cu rabdare si atentie, mai ales ca nu a mai plouat asa de tare astfel incat sa se rupa si mai tare drumul, in rest .... drumuri bune si vreme fumoasa.

Offline boga81

« Răspuns #717 : 19.Aug.2017, 01:40:35 p.m. »
Sus sus sus...

The following users thanked this post: toma, gelum

Offline shpeedy

« Răspuns #718 : 19.Aug.2017, 01:41:01 p.m. »
Suntem pe drum...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma, ecodrive, gelum

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #719 : 19.Aug.2017, 01:42:12 p.m. »
Foarte tare! Felicitări!!!

Sent from my iPad using Tapatalk
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!