Am revenit de pe Strategica cu detalii.
Am plecat din Ciungetu ( din cauza ca am fost cazat aici, la Pensiunea Baciu (110 ron/zi/ persoana - cazare si 2 mese ), NU din Valea Macesului, pe Valea Rudaresei pana in Plaiul Poienii. De aici am mers pe platoul alpin catre Vf Fratosteanu, .....pana la Saua Stefanu in Transalpina.
Avand in vedere ca am fost o singura masina, am luat decizia sa merg cu TOYOTA LAND CRUISER in dauna SUZUKI VITARA S 2016.
Durata traseu 8h ( cu ocolire de Vf Fratosteanu pentru a ajunge cat mai sus pe platou, cu iesire din traseu la Partia Transalpina Ski - Lacul de acumulare artificial special pentru partie, pana la Apreski-ul lui '' Ferry e de vina ", cu popas la Pasul Urdele de pe Transalpina, cu oprire in Obarsia Lotrului pentru o ciorba, cu cateva remorcari de turisme din coada Lacului Vidra, dupa o ploaie torentiala, cu multe opriri de poze si view-uri.
Drumul destul de usor, cu cateva portiuni mai grele, dar cu rabdare si atentie, consider ca pot trece si masini cu garda mai joasa.
Depinde ce a facut ploaia care a venit in urma mea sau ploile ce se mai anuntau, zilele acestea.
Daca am timp, mai merg si in acest weekend cu voi !
MERITA !
Va rog detalii, cu locul de plecare/cazare/data, etc.