Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Cu si despre 4x4
(Moderator:
gabineg
) »
"Strategica"
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
53
54
55
56
57
[
58
]
59
60
61
62
63
...
88
Mergi Jos
Autor
Subiect: "Strategica" (Citit de 170222 ori)
0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
bogdanzarnescu
Hero Member
Mesaje postate: 1356
Gen:
Timisoara
Re: "Strategica"
«
Răspuns #570 :
25.Apr.2017, 10:17:15 p.m. »
Faci tu cumva
memorat
Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 12822
Gen:
«
Răspuns #571 :
25.Apr.2017, 11:36:16 p.m. »
E devreme de definitivat un program, dar sa incercam o schita.
Propun sa ne intalnim sambata dimineata pe la ora 9:00 in Brezoi la Petromul din intersectia DN7 cu DN7A, drumul ce o ia spre Voineasa – Obarsia Lotrului. Tot acolo sunt si ceva terase parca, se poate bea o cafea, micul dejun etc, pana se strange lumea. Cred ca e un punct bun de intalnire fiind cam la distanta aproximativ egala de Bucuresti sau Timisoara, asta avand in considerare punctul de plecare al celor ce si-au manifestat interesul pana acum.
Plecam apoi spre Ciungetu si de aici urcam pe un drum forestier pana la Cabana Plaiul Poienii. Din ce am citit pe net, e drept ca relatarile sunt ceva mai vechi, drumul e in conditii acceptabile.
Pun mai jos o poza cu traseul de interes pentru noi, in chenar verde: traversare Strategica de la est la vest cu urcare prin Ciungetu catre Cabana Plaiul Poienii si jonctiune cu Transalpina in Saua Stefanu.
Cei ce doresc sa ramana peste noapte in zona pot cauta cazare in Ranca sau la Obarsia Lotrului, aveti mana libera la ales.
Din pacate eu nu pot sa raman si voi continua spre Obarsia Lotrului – Petrosani – Hateg – Caransebes – TM
In Obarsia Lotrului era un restaurant unde se putea manca un pastrav la gratar de nota zece. Nu stiu insa daca mai e, dar am vazut ca au aparut ceva pensiuni cu restaurante asa ca nu cred ca e greu de gasit un loc de luat masa sau inoptat.
Pentru informatii suplimentare despre traseu puteti studia
topicul de pe Softpedia
Nu cred sa fie probleme de netrecut pentru noile Vitara, spun asta aducandu-mi aminte de traversarea Transalpinei cu SX4 cand nu era inca asfaltata. E bine totusi ca masinile sa fie echipate cu o roata de rezerva de dimensiuni normale, pentru orice eventualitate.
memorat
Jimny 1.5 MT / Swift 1.2 AT / Outback 2.5 CVT |
S-Cross 1.6 MT / SX4 1.6 MT
toma
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 4366
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #572 :
26.Apr.2017, 12:08:33 a.m. »
Daca se urca dim Valea Macesului drumul nu arata "potrivit" pentru noua Vitara.
Ar fi fost utila o filmare ca cea postata anterior dar cu varianta prin Ciungetu...
memorat
Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #573 :
26.Apr.2017, 12:10:08 a.m. »
Nu, de aia am și propus urcare pe la Ciungetu spre Cabana Plaiul Poienii
memorat
jupanul1
Hero Member
Mesaje postate: 1776
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #574 :
26.Apr.2017, 09:17:23 a.m. »
Ca side-info - drumul de la Obârșia Lotrului la Voineasa l-am făcut eu anul trecut în septembrie cu Vitara. E căcăcios, destul de stricat și absolut deloc spectaculos.
memorat
Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise
Vali D
Sr. Member
Mesaje postate: 323
Gen:
Oriunde
«
Răspuns #575 :
26.Apr.2017, 02:48:40 p.m. »
Stiu ca nu prea are legatura, insa pe Transfagarasan se circula saptamana trecuta pana la km 104. Restul era inchis. Iar duminica pe 23 situatia era la fel. Iar saptamana trecuta a nins. Pentru Transalpina se pare ca se doreste redeshiderea la 1 mai. Sursa :
http://www.zvj.ro/articole-43474-Pan+++la+1+Mai++Drumul+Regelui+r++mane+inchis.html
«
Ultima Modificare: 26.Apr.2017, 02:58:50 p.m. de Vali D
»
memorat
boga81
Hero Member
Mesaje postate: 2277
Gen:
«
Răspuns #576 :
26.Apr.2017, 06:26:52 p.m. »
@toma
: stiu ca am combinat, dar asta e traseul pentru 2 zile, cu o noapte la ciungetu. cred ca se poate face si intr-o zi. mai e careva pe aici care sa stie daca se poate?
@rexkrokiDAU
: parca mai e o urcare si dupa cabana plaiul poienii care e mai urata in caz de ploi.
ca sa facem si ca rex, pentru cei care vor o zi si doar strategica, am putea intra invers, din transalpina si sa ajungem in ciungetu. cine vrea 2 nopti, stam la o bere si un mic la ciungetu si a 2a zi urcam/coboram in polovragi. cine vrea o noapte, ramane la un mic si pleaca mai departe, fara bere. cum suna?
sau, cei care vor 2 nopti pleaca cu o zi inainte si ajung in ciungetu. cu regrupare a 2a zi la ciungetu
asta daca se face strategica duminica, sa nu ne mancam o zi din conced
memorat
Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
bogdanzarnescu
Hero Member
Mesaje postate: 1356
Gen:
Timisoara
«
Răspuns #577 :
26.Apr.2017, 07:24:52 p.m. »
Eu am gândit-o cam așa: cu plecare vineri încolo, cazat aproape de unde se face adunarea, sâmbătă făcut traseul (Rex trebuie să fie duminică în TM), apoi, cu alți doritori de șezătoare, mici și bere, ne cazăm unde se stabilește, iar duminică după mic dejun, cafea, povești, fiecare la casa lui.
memorat
Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #578 :
26.Apr.2017, 07:50:48 p.m. »
Eu am propus urcarea pe la Ciungetu pentru că m-am gândit că dacă sunt porțiuni mai rele e mai ușor să dai înapoi la vale decât la deal în marșarier și să încercăm din nou, eventual după ce punem niște bolovani sau lemne dacă sunt ravene prea mari.
memorat
boga81
Hero Member
Mesaje postate: 2277
Gen:
«
Răspuns #579 :
27.Apr.2017, 10:05:26 a.m. »
din ce am citit pe aici, se pare ca e mai spectaculos pe urcare, dar mai usor pe coborare din transalpina. ma rog. daca mai exista doritori, facem o noapte in ranca, apoi dimineata bem o cafea si facem si cealalta bucata, polovragi-ciungetu. then home.
important e sa mergem
memorat
Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Tipărire
Pagini:
1
...
53
54
55
56
57
[
58
]