Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170246 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AndreeaT

Re: "Strategica"
« Răspuns #500 : 15.Aug.2012, 09:58:08 p.m. »
Cam tarziu apar si pozele noastre, nici nu sunt multe...dar:  http://dl.transfer.ro/transfer_ro-15aug-8ba66d961e99c6.zip   :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #501 : 19.Aug.2012, 02:51:18 p.m. »
Și de la noi un mic filmuleț :-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #502 : 21.Aug.2012, 12:12:39 a.m. »
Interesant, voi ati luat-o pe un drum ceva mai dificil, se pare - eu nu imi amintesc ceva de genul acesta pe ruta aleasa de noi.  :-?
Dar bine ca ne-am intalnit sus, in varf!  :good:

PS: Poate schimbi totusi thumbnail-ul filmuletului!  :fluier:
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
« Răspuns #503 : 21.Aug.2012, 09:55:47 a.m. »
Am urcat cu SX4 si eu pe strategica pe traseul Ciunget - Poieni - Fratosteanu si coborare pe la Curmatura Vidrutei. N-au fost probleme deosebite in majoritatea traseului, in schimb coborarea finala a fost cam naspa. Am mers la cateva zile dupa ploaie si era drumul sapat de pietris, ramasesera doar bolovani.

Urcarea probabil era chinuitoare daca alegeam s-o iau pe acolo si as fi abandonat, la coborare a fost mult mai usor.

4x4 mi s-a parut inutil exceptand vreo 3-4 portiuni de namol. Probabil treceam si fara. Anvelope de asfalt de vara.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #504 : 21.Aug.2012, 10:51:08 a.m. »
Interesant, voi ati luat-o pe un drum ceva mai dificil, se pare - eu nu imi amintesc ceva de genul acesta pe ruta aleasa de noi.  :-?
Dar bine ca ne-am intalnit sus, in varf!  :good:

PS: Poate schimbi totusi thumbnail-ul filmuletului!  :fluier:
Da... daca iti mai amintesti unde se facea un drum in stanga, care pe harta se termina..prin zona aia e facut filmuletul  :->
Cat despre thumbnail...gogu l-a ales..o sa-l schimb :D
  • #romaniaelectrica

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #505 : 18.Sep.2012, 06:15:55 p.m. »
Vine cineva la o excursie de toamna joi 20 sau vineri 21.09 cu plecare dimineata din Bucuresti, urcare de la Brezoi>Ciungetu>Valea Macesului>Transalpina>Obarsia Lotrului>Petrosani>Vulcan>Pasul Valcan>Targu Jiu?

fara retur pt. mine, ca eu am proprietati in zona(pe-aci ma duc acasa pe ocolitelea), sau daca veniti sa ma ajutati, va pun sambata sa culegeti struguri si mere :) si duminica ateveala ;)

eu merg cam singur cu ce am in avatar.

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #506 : 19.Sep.2012, 12:51:07 p.m. »
Ah, ce aş fi făcut şi eu o mare parte din traseul acesta...  :clap:

Însă mi-ai vârât bine ideea cu Pasul Vâlcan (pe unde nu am fost - însă rămâne memorată ruta pe lista de "to do") şi parcă văd că duminică după Întâlnirea de 4 ani voi încerca să ajung pe Transalpina dinspre Gura Râului. Măcar atât, că spre Petroşani şi apoi cândva înapoi spre Bucureşti în aceeaşi zi e cam mult...
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #507 : 19.Sep.2012, 01:07:36 p.m. »
Pai @XTI cred ca suntem mai multi care vrem sa facem Transalpina cu plecare din Gura Raului...chiar se poate face lejer din ce am inteles, cu orice tip de autoturism.
  • #romaniaelectrica

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #508 : 28.Sep.2012, 10:00:55 p.m. »
Am urcat pe Strategica pe Brezoi > Valea Macesului pe la pranz. Singur, fara GPS, aparat de foto, samd. Tare greu, nu o mai bagasem la asa drumuri grele si destul de morcovelnice - rapa sta sa ma pravale in prapastia mareata. Daca aveam noroc de ploaie sau de camion cand urcam, aveam o problema grava. Am zgariat-o de maracinii crescuti in voie si prin padure, n-am intalnit masina pe drum, doar cativa vacari si conace, vaci si magari. S-a dat cu burta de sleauri de vreo doua/trei ori, ca n-a fo alta solutie.
Drumul este marcat absolut deloc, ca urmare l-am si pierdut i intersectii si-am ratacit prin jepi si afini vreo 2-3 ore. N-am reusit sa-l identific, asa ca m-am urcat cu masina cat mai sus si m-am uitat in toate partile dupa asfalt. Coborat la inserare pe drum de taf catre Vidruta si calcat pedala catre Obarsie > Petrosani > Targu Jiu. Apreciabil ca nu-i de observat asa jaf in padure ca in alte parti pe unde haladuiesc.

O sa ma intorc cu ATV sau moto in zona la primavara, nu m-a entuziasmat cu masina.

Offline ulise

« Răspuns #509 : 14.Mar.2013, 06:51:04 p.m. »
Salut.
In vacante eu merg prin munti, marea nu ma atrage. Vara trecuta, in cei 2000 km parcursi m-am bucurat si de superbitatea Strategicai:

« Ultima Modificare: 15.Mar.2013, 09:05:00 a.m. de LeonardSZK »
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.