Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170154 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: "Strategica"
« Răspuns #50 : 27.Mar.2010, 04:54:03 p.m. »
25-27.06 suna interesant ;)
Revin cu posibilitati de cazare.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline >pexic<

« Răspuns #51 : 22.Apr.2010, 01:59:12 p.m. »
  - de la 3:56 incepe strategica

vreau sa ma duc in recunoastere dupa ce trec ITP.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Baggy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Suzuki Jimny 1.5 DDiS grove green pearl metallic
« Răspuns #52 : 22.Apr.2010, 10:10:13 p.m. »
Obstacolul de care vorbeam a fost inlaturat, se poate vedea in filmul de mai jos, la minutul 04:59.

Eu am fost primul  :D (cu link-ul).

Si eu o sa mai merg vara asta pe acolo, poate prind si o zi de zbor... Ihaaaa !

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #53 : 29.Apr.2010, 12:36:32 p.m. »
Mi-a fatat mintea ceva si vreau sa-mi impartasesc ideea cu voi.  :)

Ce ati spune daca combinam excursia pe Strategica cu Transilvania Adventure Trophy 11-16 Iulie 2010 .   :D

Am putea pleca sambata, 10 iulie 2010 dimineata pe Strategica, de la est la vest, iar seara sa ne cazam undeva in Deva sau in apropiere. De exemplu aici. Nu am fost dar din poze arata bine.

Duminica dimineata, pe 11 iulie 2010, dupa ce ne luam micul dejun si ne bem cafeluta mergem la Deva unde probabil ca anul trecut (nu am gasit inca programul detailiat pentru editia 2010 dar cred ca va fi ceva asemanator cu cel din 2009) ne clatim ochii  :dream: si ne stergem balele  :-O  in timp ce ne uitam la utilaje participantilor parcate in fata Hotelului Sarmis. Apoi daca e posibil ii insotim pana la proba de trial unde ne mai clatim putin ochii si apoi ii lasam pe ei cu noroaiele lor si noi ne intoarcem pe asflat spre casa.  Uite cateva poze de anul trecut, printre care si cateva de la trial in care se vede multa lume ceea ce ma duce cu gandul ca putem ajunge fara probleme si noi la aceasta prima proba.

Ce parere aveti?  :)

PS. Multe poze de la acest trial am gasit in linkul pus de @alexb25 pe topicul dedicat evenimentului.
« Ultima Modificare: 29.Apr.2010, 12:57:30 p.m. de rexkroki »

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #54 : 29.Apr.2010, 02:12:26 p.m. »
mie imi suna foarte bine  :D

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #55 : 29.Apr.2010, 02:50:48 p.m. »
Sper ca data sa fie potrivita pentru cat mai multi doritori de felul principal, adica Strategica, chiar daca nu toti doresc si desert.    :)

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
« Răspuns #56 : 30.Apr.2010, 05:07:01 p.m. »
Anul trecut am fost cu fix intr-un weekend de relaxare cu corturile pe Valea Frumoasei, am stat o noapte. Am mers de la Sibiu - Sebes-Sugag- Lac Oasa-Valea Frumoasei, si ne-am intors pe la Gatul Berbecului - Rau Sadului - Sadu - Sibiu. A fost frumos, drum destul de ok, nu foarte 4x4, avand in vedere ca am mai avut cu noi niste prieteni cu Solenza care si-a mai julit ici colo burtica si a mai ramas in urma dar in rest a venit dupa noi eroic :)
Am gasit un loc unde am pus corturile langa rau, era si mai ferit de drum, a fost bine, peisaj superb. Noaptea cam rece zic eu cam 6 grade, era sfarsit de august.
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline alexb25

• Full Member
  • Mesaje postate: 229
« Răspuns #57 : 02.Mai.2010, 11:59:49 p.m. »
Si eu sint pentru combinatia asta. Eu pot sta undeva unde sa fie si loc de cort :).
jimnyholic

Offline unde

« Răspuns #58 : 03.Mai.2010, 10:45:17 a.m. »
Mi-a fatat mintea ceva si vreau sa-mi impartasesc ideea cu voi.  :)

Ce ati spune daca combinam excursia pe Strategica cu Transilvania Adventure Trophy 11-16 Iulie 2010 .   :D

Ideea e buna. Sa speram ca pina atunci nu apare ceva neprevazut.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline watcher

« Răspuns #59 : 10.Mai.2010, 03:39:45 p.m. »
Salutare tuturor userilor pe care ii cunosc de pe Softpedia sau 4x4 .
Imi permit sa aduc si eu cateva opinii despre traseele pe care le exprimati in acest thread, din postura celui care le-a facut pe o parte dintre ele (e dat link catre blogul meu mai pe la inceput :-) )

Dupa parerea mea, daca nu trece cineva cu lama, buldozer, greder, dinspre Valea Macesului urcarea este nemeritat de grea pentru SX4. Jimny nu trebuie sa aibe probleme, dar de SX4 e pacat.

Colegii de pe softpedia cu allroad si cu subaru outback au muncit din greu sa urce pe acolo, impins, prajit ambreiajul etc. Bucata aia filmata cu un forester care mangaie frunzele este usoara, pentru ca are santul pe o singura parte. Problema cu cei 4 kilometri de urcare din Valea Macesului este ca santul variaza partea de drum pe care este, si ca sa faca asta, el taie drumul in diagonala in cateva locuri, numai in curbe (!)

Iar daca ploua si e ud pe jos, devine greu si pt 4x4 adevarate, ca e relativ ingust si cu multa iarba, etc...

Pe de alta parte, se poate urca din Ciungetu undeva in dreapta pe un drum forestier 'normal' care te duce la Stana Plaiul Poienilor. De acolo, daca tineti neaparat puteti s-o luati la dreapta pentru a ajunge la troita sau sa a bucurati si voi de faza cu inchisul portii :-), dar fara sa mai coborati (si deci fara a aborda bucata nasoala)

Legat de Curmatura Oltetului: dinspre Polovragi e usor pana la curmatura. coborarea inspre lacuri s-a facut mai nasoala (cu mentiunea ca pe ud iarasi e nasol de tot) caci se defriseaza grav si sunt ceva sleauri :
(asta e drumul, nu e nici o poteca ocolitoare :-) )

Dupa parerea mea, cu SX4 este exagerat un plan de genul Polovragi, Curmatura, Lacuri, Strategica intr-o singura zi. Trebuie sa mergi prea tare si sa nu faci pauze deloc... Doi la mana, ganditi-va ca sfarsitul Strategicei este in Saua Stefanu, deci spre ranca ai de trecut partea mai grea de transalpina (pe care au aplatizat-o ce-i drept) iar spre voineasa mai e ceva de mers, ca trebuie sa cobori la obarsie si apoi pe asfalt...