Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170232 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Forte

Re: "Strategica"
« Răspuns #370 : 18.Aug.2010, 10:10:46 a.m. »
27-29 august?

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #371 : 22.Aug.2010, 03:19:41 p.m. »
Ok. I'm in la cazarea propusa initial. O sa sun maine sa rezerv.
Deci 27-29.08.10:
1. cristyyy2003, 2 nopti, camera dubla
2. ....
3. ....
4. ....
.....

P.S. Nou plecam Vineri undeva in jurul orei 18:00 ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline krantz

« Răspuns #372 : 23.Aug.2010, 08:29:54 a.m. »
Deci 27-29.08.10:
1. cristyyy2003, 2 nopti, camera dubla
2. krantz
3. ....
4. ....
.....

Vineri nu as putea pleca decat dupa ora 20, asa ca inclin sa plec sambata dimineata.
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline LTD

« Răspuns #373 : 24.Aug.2010, 03:44:35 p.m. »
am spus ca m-as mai baga o tura... da' weekendu asta nu pot... :( testez nisipurile de aur...
sa aveti vreme buna :)
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #374 : 24.Aug.2010, 05:12:10 p.m. »
@LTD cum e mai usor TA - Ciungetu sau Ciungetu - TA?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #375 : 24.Aug.2010, 05:27:38 p.m. »
am spus ca m-as mai baga o tura... da' weekendu asta nu pot... :(

daca tine vremea ce ai zice de weekendu 11-12 septembrie...  sunt ceva sanse sa fiu atunci in tara si tare mi-ar place sa am companie daca o fi sa fie...  :)

Offline watcher

« Răspuns #376 : 24.Aug.2010, 05:54:22 p.m. »
Citat
cum e mai usor TA - Ciungetu sau Ciungetu - TA
Segmentul descris de tine este la fel de usor din ambele parti din punct de vedere al traseului.
Cred ca daca il faci dinspre TA spre Ciunget ai urmatoarele avantaje:
1) drumurile alternative 'inutile' din jurul vf Fratosteanu sunt oarecum 'invers' , adica e mai greu sa iti 'vina' sa o iei pe unul din ele
2) daca ai ceva lichid in instalatie poti sa incerci sa cobori la valea macesului, ca la vale e mai usor decat la deal :-)
3) poti merge pana la faimoasele curti de la valea macesului si sa te intorci la plaiul poienilor, fara sa incerci sa cobori ultimii patru km spre valea macesului

Offline LTD

« Răspuns #377 : 24.Aug.2010, 06:30:26 p.m. »
daca tine vremea ce ai zice de weekendu 11-12 septembrie...  sunt ceva sanse sa fiu atunci in tara si tare mi-ar place sa am companie daca o fi sa fie...  :)
in acel weekend e suzuki fest 2010 http://www.suzuki-club.ro/forum/4x4/suzukifest-2010/ si ma bate un gind... :D poate mai invat cite ceva de la cei mai priceputi... imi clatesc ochii cu toate masinile ce vor fi acolo... pe de alta parte, cu ceva efort pot merge pe 10 sept la sectiunea STANDARD si apoi cu tine pe Strategica... sau poate mergem impreuna si colo si colo...

подписи для форумов

Offline LTD

« Răspuns #378 : 24.Aug.2010, 06:42:04 p.m. »
@LTD cum e mai usor TA - Ciungetu sau Ciungetu - TA?
un raspuns mai bun decit cel dat de @watcher greu o sa gasim...
pot doar completa cu citeva idei personale... cred ca traseul trebuie inceput de dimineata, mai ales ca ziua incepe sa fie mai scurta, asta presupune o cazare in zona si depinde unde gasesti... :) daca faci o rezervare din timp e ok, daca nu, poti avea surprize... eu cind am fost cu Teo nu am avut nimic organizat si am mers la noroc... si la noroc am gasit cazare la Ciungetu... ca erau toate pensiunile pline... fara acel dram de noroc trebuia sa cautam cazare in alta parte in plina noapte (am ajuns acolo pe intuneric...). mi-ar place sa fac traseul TA - Ciungetu si sa incerc sa cobor prin Valea Macesului, dar nu m-as incumeta de unu singur... chiar daca e mai usor la coborire, prefer sa mai fie cineva pe acolo... :D

подписи для форумов

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #379 : 24.Aug.2010, 07:16:58 p.m. »
in acel weekend e suzuki fest 2010 http://www.suzuki-club.ro/forum/4x4/suzukifest-2010/ si ma bate un gind... :D poate mai invat cite ceva de la cei mai priceputi... imi clatesc ochii cu toate masinile ce vor fi acolo... pe de alta parte, cu ceva efort pot merge pe 10 sept la sectiunea STANDARD si apoi cu tine pe Strategica... sau poate mergem impreuna si colo si colo...

chiar, am uitat de Suzuki Fest... e chiar tentanta ideea de a merge in ambele locuri...  tinem legatura, sa vad cum imi rezolv niste treburi pe aici si cand ajung in tara...   >:D<