Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170226 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LTD

Re: "Strategica"
« Răspuns #350 : 10.Aug.2010, 02:10:45 p.m. »
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline LTD

« Răspuns #351 : 10.Aug.2010, 06:31:39 p.m. »

подписи для форумов

Offline Forte

« Răspuns #352 : 11.Aug.2010, 01:56:49 a.m. »
Abia acum m-am intors si eu: am avut parte de un weekend prelungit de off-road! Sambata, singur, am atacat traseul facut cu o saptamana in urma de colegii de pe club4x4: Vaideeni, Vf.Roman, Vf.Ursu, coborare pe Valea Repedea, Ciunget, Strategica, Transalpina, Ranca, Novaci! 150km ... 9 ore! Multumesc pentru track! Fara el, avand in vedere ca eram singur ... probabil m-as fi intors sau ratacit!

Pana la Ciunget drumul a fost greu, Jimny a atins de cateva ori, cel mai urat a fost intr-o padure deasa, unde soarele nu intra si erau balti si noroi peste tot, drumul format din sleauri conducea masina pe unde eu nu doream, am dat jos pasagerii, adica sotia si fetele mele (8 si 10ani) si am atacat cu disperare noroiul, surprinzator, desi nu aveam decat roti de asfalt si garda la sol nu ma ajuta ... am trecut fara probleme prea mari, doar cateva zgomote obscene de sub masina si suportul de la priza electrica pentru remorca indoit! Drumul este superb, dar cu Jimny se poate face doar daca nu ploua torential cu o seara inainte, asa cum am patit eu!

Pe la ora 13.25 cand asteptam sa se elibereze traficul pe o portiune cu drum ingust, "doar" o ora si jumatate au fost necesare pentru ca sa treaca 8 masini: ARO, IMS si DACII, pline cu oameni care coborau de pe Vf.Ursu de la cules de afine, aud in statie: "Forte de pe club4x4 de pe Strategica ne auzi?", o singura data am auzit, dar eram mascat dupa varf si desi am raspuns nu cred ca am fost receptionat, pana am ajuns eu in varf probabil ca a fost prea tarziu! Intre unde eram si Strategica era o distanta de 10-15km! Cine era cel care ma chema? Nu pot descrie ce senzatie ai cand iti auzi numele in statie in pustiu!

Cea mai tare faza, o Dacie plina cu afine si cu 4 oameni in ea, cand se impotmolea, pasagerii coborau, masina dadea inapoi 10 metrii si venea in viteza, cand ajungea la portiunea grea, pasagerii sareau si impingeau si inainta ...

Abia la ora 16 am intrat pe Strategica, nu am debutat singur, ci am avut parte si de o mica ploaie, care mi-a dat un plus de spectacol la iesirea in golul alpin in zonele cu noroi, masina dansa un pic, dans ce era ametitor, avand in vedere ca pe stanga era prapastia! Pe Strategica am atins sub masina o singura data, cand deja ma relaxaseam si nu mai priveam drumul, admiram peisajul ... La final, eu am concluzionat ca Strategica se poate face fara probleme si cu SX4, dar din cate zice LTD, nu este chiar asa de usor, oricum eu recomand acest traseu pentru privelistea ingredibila!

Am filmat pana s-a terminat bateria si am pozat, dar nu cu atata talent ... revin cu filme si poze!

Duminica am avut program de vacanta, 2 pesteri si 2 manastiri ... am trecut in viteza pe langa Iulian, l-am claxonat, eram foarte grabiti ... aveam o "urgenta", am tot sperat sa vina din spate, dar nu ne-am mai intalnit!

Luni, off-road usor la Bran si Predeal-Azuga, pe forestiere si drumuri de tara!

Recordul la inaltime a GPS-ului meu de pe Transalpina de 2140, a fost doborat marti cu 2165 ... nu spun unde, ca este ilegal!  :angel:

CONCLUZIA: Imi iubesc Jimny-ul!

P.S. Vremea a fost superba, cand am plecat nu m-am uitat la prognoza meteo de pe net ... pentru ca indiferent de vreme ... trebuia sa fac acest traseu!
« Ultima Modificare: 11.Aug.2010, 02:06:51 a.m. de Forte »

Offline alexb25

• Full Member
  • Mesaje postate: 229
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #353 : 11.Aug.2010, 09:36:23 a.m. »
Excelent Forte  :clap:
jimnyholic

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #354 : 11.Aug.2010, 02:37:43 p.m. »
Frumoasa povestea, felicitari mai ales pentru faptul ca ai avut si fetele cu tine.
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #355 : 11.Aug.2010, 02:52:17 p.m. »
.......

CONCLUZIA: Imi iubesc Jimny-ul!

........

Se supara englezoiul pe tine! Vrei sa zici "Jimny-urile! :)"
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline LTD

« Răspuns #356 : 11.Aug.2010, 02:56:11 p.m. »
gata. am urcat si pozele de pe Transalpina... http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/suzuka-noastra/16/

подписи для форумов

Offline iulian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
« Răspuns #357 : 12.Aug.2010, 09:00:04 p.m. »
He, he @Forte, eu te strigam prin statie, eram pe strategica, dupa urcarea pe Valea Macesului  :good: N-am reusit sa ma aud cu tine, dar am stat de vorba cu @Kato, de pe Club4x4, aflat tot la 1900 m altitudine si la 400 km distanta!
Drumul a fost dificil, dar cu peisaje superbe si prieteni minunati. Mai jos puteti vedea rezumatul iesirii:

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #358 : 12.Aug.2010, 09:13:12 p.m. »
Frumoasa plimbare....in privinta Jeep-ului...masina grea ;-), felicitari pentru muzica in schimb!
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #359 : 13.Aug.2010, 09:55:10 a.m. »
Frumos. Foarte frumos!   Felicitari!!!  :clap: