Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170208 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Forte

Re: "Strategica"
« Răspuns #270 : 24.Iun.2010, 05:41:48 p.m. »
Se dau "cu colacu" pe partie!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #271 : 25.Iun.2010, 02:05:23 p.m. »
Cum nu prea e participare :( propun sa combinam "Strategica" cu "Vf. Ursu" impreuna cu o zi de Vineri libera cu plecare de dimineata si tot ce implica acest lucru.
So..pentru noi din pacate cade weekendul 9-11.07.2010.

Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Forte

« Răspuns #272 : 25.Iun.2010, 05:13:57 p.m. »
Cat mai repede: 2-4, 9-11 sau 16-18 iulie!

Eu as vrea sa mergem pe 2-4 iulie, voi puteti?

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • No cat should stay in my way!
« Răspuns #273 : 25.Iun.2010, 05:14:23 p.m. »
http://www.youtube.com/v/3D1sb1PYmU0&hl=en&fs=1">

asta era pe wee-end-ul asta. Precipitatii formate pe Marea Neagra cu aer cald de pe Africa si Mediterana. Se disipa deasupra Ucrainei si NV-ului Romaniei (moldova). Vand moderat, sanse minime de precipitatii pentru vineri si sambata, chiar si la munte. Personal cred ca nici duminica nu o sa ploua decat in reprize scurte si izolat. Ma refer aici la patrea de SV a tarii (strategica). Daca mergeti in week-endul de pe 11, ne mai auzim :)) Week-end placut!
« Ultima Modificare: 25.Iun.2010, 05:17:17 p.m. de shoricelu »

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!

Offline Forte

« Răspuns #274 : 27.Iun.2010, 12:23:11 p.m. »
Dupa ce vineri si duminica ... am fost complet dezamagit de decizia de a sta acasa, cand la Ranca era soare cu usoare urme de nori, astazi, duminica, ora 12.20 ... sunt fericit! Acum ar fi trebuit sa mergem pe Transalpina pe ceata! Bine ca am stat acasa!

Mergem pe 2-4 iulie?
« Ultima Modificare: 27.Iun.2010, 12:27:50 p.m. de Forte »

The following users thanked this post: ecodrive

Offline shoricelu

• Full Member
« Răspuns #275 : 27.Iun.2010, 03:33:48 p.m. »
tot pe Transfagarasan era mai bine..... Pacat... :fluier:

ремонт зонтов

Offline watcher

« Răspuns #276 : 27.Iun.2010, 05:46:27 p.m. »
Am fost sambata pe traseul pe care mi l-am propus, impreuna cu inca vreo 20 de masini, printre care 2 freelander fara anvelope si un captiva cu  niste anvelope care i-au fost vandute drept ATuri :-)

Dupa o saptamana de ploaie toata strategica este uscata :-)
Dupa parerea noastra captiva si freelanderele ar fi putut urca si ei pe valea macesului (au urcat pe ciunget). pe de alta parte, acum pot spune cu mana pe inima ca este total plictisitor dpdv al peisajelor este distractiv doar pentru ca treci prin curtea oamenilor si trebuie sa deschizi/inchizi poarta in mijlocul unei haite de caini :-D

Chiar nu imi dau seama cu sta SX4 la garda la sol si capacitate de abordare gropi, deci nu pot spune cum ar fi fost pe acolo. Daca insa se urca din ciunget si se merge pana la Saua Stefanu nu exista nici un stres.

De asemenea, pentru a va invarti cutitul in rana celor care si-ar fi dorit sa mearga in weekend asta, va confirm ca IN CAZUL IN CARE ati fi plecat la un ora 0900 pe traseu, pana la final ati fi avut vreme buna si cer clar. Ploaia a inceput abia pe la ora 1500 iar ceata pe seara de tot (1700?)

Noi am reusit sa gasim drumul intre Vaideeni si Curmatura Oltetului, cu trecere peste varful Nedei (2100 metri). Si asta zic eu ca se poate face in cea mai mare parte si cu SX4.

Pe durata intregii zile (peste 130km?)  am identificat poate 5 locuri cu ceva noroi si un numar de balti. Pentru cei cu jimny nu pot exista probleme !!!

Transalpina se poate face cu orice masina dupa oricata ploaie acuma vara ;-) Shpan sa fie. In unele locuri sunt 6 benzi :-o

Offline shoricelu

• Full Member
« Răspuns #277 : 27.Iun.2010, 08:25:37 p.m. »
watcher... brava!!  cat despre "boooring"... nu te inteleg aici :)  Nu poate sa fie plictsitor decat daca ai ceva de spus in vreo competitie de urcat-viteza... sau ceva de genul....  Pe vf. Nedeii cred ca, daca n-ati prins ceata, a fost superb.... Nu inteleg insa ce legatura are cu Strategica.... decat daca ati facut aceeasi tura cu noi (cu diferenta ca noi am intrat pe la Polovragi).... si-apoi ati coborat pe Valea Latoritei spre Ciunget si ati facut stanga.... cu urcare in golul alpin pe langa cabana Plaiu Poienii... Siapoi faza cu Transalpina.... MAI, VOI ATI FOST SPEEDY GONZALES!!!! Ati mers, ati mers, ati mers!!!  :good:

Pune-ne si noua un gpx, ceva.... daca se poate.... Sa vedem minunea :)

Tot respectul pentru determinare! 

ремонт зонтов

Offline watcher

« Răspuns #278 : 27.Iun.2010, 11:50:44 p.m. »
PDAul meu a inregistrat trackul de la pensiune pana la punctul de intalnire  =))
Astept de la colegi si postez :-)
Descrierea 'verbala' a traseului este: Horezu, Vaideeni, DREAPTA si urcare pe muchia Caseriei, urcat pana la Nedei, coborat in Curmatura Oltetului (vii din dreapta drumului care vine de la Polovragi), coborat la lacuri, mers la Valea Macesului, urcat pe strategica, parcurs toata, revenit pe transalpina pana la ranca.

In VTM nu am nimic de spus, mie imi place deplasarea in conditii de viteza redusa si traseu 'pe aici nu se poate' :-)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #279 : 27.Iun.2010, 11:53:21 p.m. »
Poate este Teriosul meu usor ...dar in asa ceva  :-?...no way. :-))
Go Terios!!!:)