Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170207 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline unde

Re: "Strategica"
« Răspuns #240 : 24.Iun.2010, 10:49:04 a.m. »
cum 50%-50%? ca nu prea inteleg

.... toti asteptam sa vedem cum e vremea asta e clar, banuiesc ca daca ne hotaram majoritatea sa incercam (si e si vreme ok pana atunci) mergi si tu nu ? sau tot 50%-50% esti ? pe langa faptul ca eu daca eram cu teriosul ala... nici nu ma uitam la meteo .. o sa caut niste filmulete sa le pun aici sa-ti ridic moralul  B-)

LE: Offtopic dar pentru moralul lui @lucianer

Pentru moralul lui lucianer, in filmele alea nu se vede pic de noroi ;)
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #241 : 24.Iun.2010, 10:51:18 a.m. »
=)) am pus si eu ce mi-a picat in mana sa zic asa, oricum le-am pus la misto ca banuiesc ca a vazut el toate filmele

in ultimul film mi s-a parut ca e si namol :)

Offline unde

« Răspuns #242 : 24.Iun.2010, 10:56:18 a.m. »
Incerc sa ridic si eu moralul!

Transalpina 2009: Jimny, eu si sotia!

Numai soare, senin si uscat, se vede pina la linia orizontului! Iar in conditiile in care TA a fost partial asfaltata si total nivelata, inseamna ca poate fi parcursa si cu o masina 4x2. Datele problemei se schimba insa in conditiile meteo de acum, mai ales in ceea ce priveste Strategica.

Eu zic sa fim rationali si sa mutam iesirea asta intr-o perioada mai favorabila dpv meteo. La urma urmei, vara e abia la inceput.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Forte

« Răspuns #243 : 24.Iun.2010, 11:01:11 a.m. »
Whizzy asteptam concluzia telefoanelor la Salvamont! Eu pot sa vin si pe 1-3 iulie!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #244 : 24.Iun.2010, 11:01:28 a.m. »
Din cate am inteles,asfaltul proaspat turnat pe TA este distrus!Wizzy  confirmi?
Go Terios!!!:)

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #245 : 24.Iun.2010, 11:07:13 a.m. »

eu am urmarit si ieri si azi aceasta camera de la parang si nu a mai plouat de ieri dimineasta si dupa cum se vede acum este soare (sa nu mai zic ca am vazut masini pe acolo :P)

http://www.jurnalul.ro/webcam/parang-48.html

confirm, povestea cineva care abia a fost pe TA si spunea ca e mai praf ca anul trecut pe de ata parte un coleg de serviciu mi-a arata acum o luna sau 2 un BMW 325 care a facut TA si era inca zapada ;)

O sa caut pozele cu bmw-ul si le pun daca le gasesc ...

Concluzie ... pana nu esti tu acolo sa vezi cred ca este inutil sa te iei dupa unu si dupa altu 

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #246 : 24.Iun.2010, 11:10:37 a.m. »
Eu zic sa nu va descurajati inainte de plecare. Mergeti pe traseu si vedeti care sunt conditiile. Daca se poate trece e ok, daca nu asta e, va intoarceti si faceti altceva prin zona. In orice caz ramaneti cu o amintire frumoasa de la o iesire Suzuki-Cub.ro

Si incercati din nou Strategica mai incolo, eventual pe 10 iulie cand puteti sa o combinati si cu concursul 4x4 de la Deva, dupa cum am propus eu mai demult aici.   :D

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • No cat should stay in my way!
« Răspuns #247 : 24.Iun.2010, 11:11:58 a.m. »
DECI! (orice propozitie inteligenta incepe cu "deci")

Daca as putea, eu m-as baga la tura asta! Again si din nou! Pentru ca (zic eu) maine si poimaine o sa fie vreme "sunny cu scattered clouds" adica obisnuitii nori pe cer. SI NU SUNT SANSE DE PRECIPITATII LA MUNTE. Cel putin pana sambata seara... (e ceva care se formeaza pe Marea Neagra dar se duce pe Ucraina). Asta cu vremea.

Apoi cu intrarea in muntii Latoritei.... Nu stiu de pe Transalpina (daca se poate merge pe Transalpina, ca eu m-am felicitat acum 3 saptamani ca nu am introdus-o in traseu, din cauza zapezii).

Daca intrati pe la Ciunget, atentie: sunt doua intrari: aia direct pe "strategica" - de undeva dinainte de Ciunget (un tip de treaba din Ciunget mi-a zis sa nu apuc pe ea ca-mi rup masina asa cum si el a facut-o), si cea pe care am intrat noi (pe valea din dreapta vaii Latoritei, cea care merge paralel cu creasta "strategicei" si pleaca de la magazinul universal + bufet din Ciunget, chiar inainte de hidro Ciunget).

Odata intrati ar mai trebui sa stiti un lucru: dupa toate ploile de saptamana trecuta + asta, dupa zona cu pietris urmeaza, dupa cabana Plaiu' Poienii, o zona prin padure care s-ar putea sa puna probleme datorita baltilor destul de mari. Atentie posesorii de SX4 non-4x4.... nu sfatuiesc pe nimeni decat daca aveti, ceilalti, trolii sau gase (funii) serioase.  O alta problema o constituie posibilele torente formate - poate - intre timp. Am avut acum 3 saptamani o zona in care am fost nevoit sa cuplez Low Gear (aka reductor)... Nu e simplu peste tot.

Daca ati trecut de toate astea, ei bine, veti avea parte de minunatiile din muntii Latoritei. Pozele de mai jos sper sa va convinga!

Iesirea am facut-o prin Curmatura Vidrutei, catre DN7A, din punctul  45° 24.591'N  23° 47.679'E. O coborare care - dupa ploaie - nu CRED sa puna probleme speciale decat acelora care au anvelope de vara sau sterse.... Mare atentie, alea sunt pentru asfalt...iar coborarea catre DN7A nu e usoara....

Va doresc o calatorie de care sa va amintiti multa vreme, numai cu evenimente placute!

PS: luati-va haine groase ca s-ar putea sa dati de vant taricel - 40-70 km/h - si posibile rafale pe varf care sa depaseasca vitezele astea....
PPS: sunt invidios ca nu pot veni si eu!

« Ultima Modificare: 24.Iun.2010, 11:17:04 a.m. de shoricelu »

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #248 : 24.Iun.2010, 11:23:56 a.m. »
Fantastice pozele!!
E pacat sa nu propui din ele si la calendar :) (daca nu propui tu, propun eu :-)) )
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #249 : 24.Iun.2010, 11:33:53 a.m. »
mi-am amintit eu prost (de faza cu bmw-ul) tipul a facut-o in septembrie anul trecut (scuuzeee  :angel:)

putem face altceva ... oricum toate site-urile de meteo arata soare in zona aia .. haideti sa vedem daca o putem face daca nu facem ceva in zona (un plan de back-up ceva mai easy in cazul in care strategica nu se poate face de niciun fel)

in zona putem face:

- cozia
- stanisoara

(ambele le-am facut singur cu sx4 si auto)

- lacul vidra (care e accesibil)
- si de ce nu ... transalpina :D (nu mai zic ca sunt multe drumuri care pleaca din transalpina spre diverse lacuri)

Si asa efectuam o iesire suzuki-club chiar daca nu ne atingem de strategica (o facem in alt weekend)

Mi-am dat si eu cu parerea nu aruncati cu pietre ... daca pica strategica weekend-ul nu e pierdut cam asta e ideea si daca ne luam dupa prognoza sambata avem soare toata ziua !

Offtopic: inca ceva pentru moralul participantilor http://www.evz.ro/detalii/stiri/bilantul-inundatiilor-3-morti-sute-de-sinistrati-2000-de-case-inundate-pe-prut-este-cod-ro.html
 :angel:

si poze de pe cozia sa vedeti ca nu e asa de rau :)

« Ultima Modificare: 24.Iun.2010, 11:37:07 a.m. de whizzy »