Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170160 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

Re: "Strategica"
« Răspuns #20 : 10.Feb.2010, 02:20:11 p.m. »
curmatura oltetului e accesibila si pt dacia 1300 daca nu prea tii la masina si daca nu e noroi ;)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 10.Feb.2010, 02:40:21 p.m. »
"Traseul albastru (strategica) nu e foarte circulat, si intilniti in el santuri facute de torenti, zone cu iarba, sunt unele portiuni unde abia iti dai seama daca ai pastrat traseul, pt ca sunt "diversiuni" drumuri care duc la zone cu stini, sau duc in vale catre Vidra. Recomandat masina 4x4, daca va bagati cu masini de strada trebuie sa va rugati sa nu vina vreo ploaie mai consistenta, ca e pericol mare. Atentie si la cauciucuri, niste roti de vara uzate pot crea probleme chiar si pt un suv cu 4x4 daca vine ploaia."

am mai gasit niste poze de pe traseu

o poarte pe care trebuie sa o deschizi si sa o inchizi dupa ce treci :P

..din ce vad nu e asa de crunt :D (pozele par sa fie din 2009)

« Ultima Modificare: 10.Feb.2010, 03:34:47 p.m. de whizzy »

Offline bogdanb

« Răspuns #22 : 10.Feb.2010, 03:34:57 p.m. »
poate va inspira ceva din topicul complementar de aici  ;)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #23 : 10.Feb.2010, 03:37:39 p.m. »
Pun o harta si cu traseul de pe Valea Frumoasa din Muntii Cindrel, chiar daca nu o cuplam cu iesirea de pe Stratgica, ea poate fi utila cu alte ocazii.

Ca o informatie conexa, poate nu stie toata lumea, harti cu muntii din Romania puteti gasi aici.

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #24 : 10.Feb.2010, 10:02:26 p.m. »
Dupa ce am vazut pozele postate de whizzy, STRATEGICA este un "MUST DO". Trebuie sa ne organizam neaparat si sa ajungem acolo. Sa nu dati  cu pietre... dar in lunile toride de vara, cam ce temperatura avem in cort noaptea? :D
« Ultima Modificare: 10.Feb.2010, 10:10:09 p.m. de Geo (SX4Owner) »
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline Baggy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Suzuki Jimny 1.5 DDiS grove green pearl metallic
« Răspuns #25 : 10.Feb.2010, 11:16:31 p.m. »
Ca o completare la mesajul meu de azi, legat de Strategica, dar aflat pe topicul "Wishlist 2010", va recomand sa luati si echipament de camping (corturi, saci de dormit, etc.); drumul este destul de dificil in zona centrala (zona Vf. Fratoseanu - Vf. Stana Pietrii), se merge incet, deci exista riscul sa va prinda noaptea in creasta. Drumul este erodat, sunt bolovani care trebuie incalecati sau ocoliti. Eu asta am facut, am dormit in creasta, iar dimineata am coborat in drumul national prin Curmatura Vidrutei (in curba unde sunt relele GSM).
O poza facuta in tura respectiva gasiti aici .

Offline >pexic<

« Răspuns #26 : 11.Feb.2010, 12:09:14 a.m. »
@baggy - cum ti s-a parut "blocajul" ala cu copaci .. facu de om intentionat sau facut de mama natura ?
din cate blocaje de genul asta am intalnit 80% erau facute de oameni cu scopul de a interzice accesul altora in zona (in principal contra hotilor de lemne)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #27 : 11.Feb.2010, 12:11:50 a.m. »
S-a plimbat ceva Jimnylica al tau vecine @baggy ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Baggy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Suzuki Jimny 1.5 DDiS grove green pearl metallic
« Răspuns #28 : 11.Feb.2010, 12:31:34 a.m. »
@pexic  - era facut de Mama Natura, probabil a fost o furtuna cu ceva timp inainte si nu s-a obosit nimeni sa-l inlature.

@cristyyy2003  - s-a plimbat "un pic". De obicei, in drum spre o locatie, aleg "cel mai scurt drum" :D , in cazul respectiv mergeam la Ranca si am zis sa merg pe unde mergeam cu picioru' in tinerete.

Offline miocrl

« Răspuns #29 : 11.Feb.2010, 08:36:45 a.m. »
vin si eu.. pastrati-mi si mie un loc in masina.. asta in cazul in care nu il conving pe SKI_TM sa vina si el cu Samuraiu'

asta ca sa nu mai trebuiasca sa ma impingeti :P