Eu cand am fost singur pe munte cu masina am anuntat la pensiune. Le-am spus unde plec, la ce ora intentionez sa revin si le-am mentionat sa fie atenti ce le spun ca daca mor sa stie unde sa ma caute. IN momentul ala au devenit atenti, iar seara cand am revenit s-au bucurat sa ma revada si sa ma intrebe cum a fost :-)
Referitor la video cu Omoroka : GREAT DRIVING ! de aia sunt smekere samuraiele. fara blocant, fara inaltare, doar simex si shpan
Referitor la SX4 si strategica: habar n-am :-) adica nu imi dau seama cum sunt unghiurile si garda la sol. Pe de alta parte, daca nu se poate si nu se poate din valea macesului, repet propunerea: urcati din Ciungetu spre pensiunile de langa castelul de echilibru si in loc sa mergeti la pensiuni, faceti dreapta catre plaiul poienilor.
Anul trecut colegii de pe softpedia au urcat cu ceva chin cu outback si cu allroad... dupa parerea mea succesul depinde de 3 factori:
- vreme
- anvelope
- sofer
Nu stiu cum e starea drumului anul asta, vom descoperi in aceeasi zi :-)
Oricum, repet, nu va stresati prea tare, incepeti dimineata dinspre valea macesului si intr-o ora va lamuriti daca se poate sau nu. daca nu ocoliti si in inca o ora sunteti la mijlocul strategicii :-)
99.5% vom fi si noi pe strategic dupa pranz...