Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170193 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: "Strategica"
« Răspuns #160 : 20.Iun.2010, 11:37:53 p.m. »
An vazut pe un blog ca ar fi bine sa dam un telefon la salvamont inainte sa plecam la drum, sa se stie de noi :) Ce parere aveti?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline watcher

« Răspuns #161 : 21.Iun.2010, 01:14:40 a.m. »
Eu cand am fost singur pe munte cu masina am anuntat la pensiune. Le-am spus unde plec, la ce ora intentionez sa revin si le-am mentionat sa fie atenti ce le spun ca daca mor sa stie unde sa ma caute. IN momentul ala au devenit atenti, iar seara cand am revenit s-au bucurat sa ma revada si sa ma intrebe cum a fost :-)

Referitor la video cu Omoroka : GREAT DRIVING ! de aia sunt smekere samuraiele. fara blocant, fara inaltare, doar simex si shpan ;-)

Referitor la SX4 si strategica: habar n-am :-) adica nu imi dau seama cum sunt unghiurile si garda la sol. Pe de alta parte, daca nu se poate si nu se poate din valea macesului, repet propunerea: urcati din Ciungetu spre pensiunile de langa castelul de echilibru si in loc sa mergeti la pensiuni, faceti dreapta catre plaiul poienilor.

Anul trecut colegii de pe softpedia au urcat cu ceva chin cu outback si cu allroad... dupa parerea mea succesul depinde de 3 factori:
- vreme
- anvelope
- sofer

Nu stiu cum e starea drumului anul asta, vom descoperi in aceeasi zi :-)
Oricum, repet, nu va stresati prea tare, incepeti dimineata dinspre valea macesului si intr-o ora va lamuriti daca se poate sau nu. daca nu ocoliti si in inca o ora sunteti la mijlocul strategicii :-)
99.5% vom fi si noi pe strategic dupa pranz...

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #162 : 21.Iun.2010, 08:39:47 a.m. »
sunt sanse sa ajung si eu sambata dar am o maaaare dilema ....

http://www.adevarul.ro/locale/targu-jiu/Targu-Jiu-_Zeci_de_gospodarii_inundate_0_283771685.html

http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010062145024/Social/Meteorologii-avertizeaza-Cod-galben-de-inundatii-si-vijelii-in-tara.html

am vazut si la tv ca e jale prin zona, o sa vorbesc cu unu din ranca (i-am facut eu publicitate pe blog si acum pot sa-l frec :P) sa vedem ce zice si el .. ma gandesc ca daca toata saptamana ploua acolo 100% o sa fie noroi ... si cel mai frica imi e sa nu ne prinda o rupere de nori pe sus

Offline Forte

« Răspuns #163 : 21.Iun.2010, 09:34:19 a.m. »
S-ar putea sa-mi pun SIMEX-urile! Oricum daca o singura masina nu poate trece, ne intoarcem cu totii! Daca as fi venit cu englezoaica, ar fi fost altceva ... nu se sperie de nimic!

Masina acum este echipata cu jante de aluminiu si anvelope de vara standard, rulate mii de km! Voi ce anvelope aveti pe masina?

Ca sa va incurajez:
« Ultima Modificare: 21.Iun.2010, 09:45:37 a.m. de Forte »

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #164 : 21.Iun.2010, 09:39:10 a.m. »
cred ca toate sx-urile au anvelope standard (de vara)

Offline Forte

« Răspuns #165 : 21.Iun.2010, 09:49:04 a.m. »
Echipamente:

1. XTI   
2. cristyyy2003
3. krantz
4. pexic
5. unde
6. alexb25
7. Forte - standard, anvelope de vara, sufa, GPS, 2x walkie-talkie;
8. Lucianer
9. Khaos

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #166 : 21.Iun.2010, 11:54:50 a.m. »
XTI..Poate trebuie si un ok din partea lui,tineti cont ca are o perioada destul de lunga decand nu a mai intrat pe forum,iar noi il avem in continuare in lista. :-?
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #167 : 21.Iun.2010, 11:58:03 a.m. »
Eu consider ca lista concreta e cea cu confirmarile pentru cazare :) Dar Forte a preluat o alta...

Deci eram confirmati: cristyyy, krantz, lucianer, khaos, forte, alexb siii... cam atat cred :-/

@unde, mai vii?

@pexic? ;-)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline >pexic<

« Răspuns #168 : 21.Iun.2010, 11:59:34 a.m. »
4. pexic  - 25% sanse sa fiu prezent, iar daca o sa fiu o sa plec direct dupa concert (manowar) si ne auzim cumva sambata dimineata.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline unde

« Răspuns #169 : 21.Iun.2010, 12:33:09 p.m. »
sunt sanse sa ajung si eu sambata dar am o maaaare dilema ....

http://www.adevarul.ro/locale/targu-jiu/Targu-Jiu-_Zeci_de_gospodarii_inundate_0_283771685.html

http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010062145024/Social/Meteorologii-avertizeaza-Cod-galben-de-inundatii-si-vijelii-in-tara.html

am vazut si la tv ca e jale prin zona, o sa vorbesc cu unu din ranca (i-am facut eu publicitate pe blog si acum pot sa-l frec :P) sa vedem ce zice si el .. ma gandesc ca daca toata saptamana ploua acolo 100% o sa fie noroi ... si cel mai frica imi e sa nu ne prinda o rupere de nori pe sus

Eu am vazut stirea la TV si e cam prapad prin zona. E si o poza in Curentul.
 Avind in vedere ca:
 - masina mea e echipata cu cauciucuri de ploaie de asfalt si nu cu Simex-uri
 - cei cu SX4 sint intr-o situatie si mai neajutorata. Nu uitati ca asigurarile (CASCO in special) sint valabile doar pe drumuri publice, iar Strategica nu e drum public, si Transalpina e oficial inchis.
 - prognoza meteo zice ploaie toata saptamina si daca ploua, la altitudini mari e si ceata deci nema poze. In plus am vazut in mai multe surse ca Strategica poate deveni un drum periculos in perioadele ploioase.
 - sint doar vreo 2-3 masini ceva mai pregatite, ca Simex-uri nu are nimeni cu exceptia lui Forte. Statii (CB si PMR) sufa, lopata, trusa reparat pene auto, etc. am si eu. Din ce stiu nici o masina anuntata aici nu are troliu. Cu exceptia lui Forte si watcher nimeni nu are experienta in off-road (I mean off-road, nu plimbari pe iarba)
 - iesirea asta se vrea una in natura si nu una de off-road

eu deocamdata ma retrag si astept o perioada mai buna, mai ales ca vreau sa fac si traseul de la Polovragi la cele doua lacuri (Galbenu si Petrimanu) cu iesire aproape de Valea Macesului (sub Strategica pe harta).

Pentru cei care merg, mult noroc!
Suzuki Jimny 1.3i 2004