Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170185 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline krantz

Re: "Strategica"
« Răspuns #140 : 18.Iun.2010, 10:57:27 a.m. »
Nefiind o diferenta foarte mare de traseu, eu optez pentru cazarea in acelasi loc pentru cele doua seri.
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline Forte

« Răspuns #141 : 18.Iun.2010, 11:09:23 a.m. »
OK! Noi mergem unde vreti sa mergeti si voi! Dar eu nu inteleg pe unde ne intoarcem? Pe Strategica, pe asfalt sau pe Transalpina? Pensiunea La Casa Alba este in Malaia!
Acum am revazut pozele si mi-am adus aminte ca am avut o dubla si 2 paturi suplimentare (extensibile)!
« Ultima Modificare: 18.Iun.2010, 11:12:08 a.m. de Forte »

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #142 : 18.Iun.2010, 11:13:08 a.m. »
Dupa ce facem Strategica sambata, ne intoarcem la Voineasa pe DN 7A, care e asfalt.
Apoi duminica parcurgem din nou DN 7A, pana la Obarsia Lotrului, pentru a faca si Transalpina. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Forte

« Răspuns #143 : 18.Iun.2010, 11:24:37 a.m. »
harta cu traseul propus de mine (just for info) :

Cristi - daca ai intrebari despre o anumita zona din apuseni - te ascult, dar nu ma pune sa scriu peste tot pe unde am fost ca n-am atata rabdare :) desi nu am fost decat de "fo" 4 ori cate 2-3 saptamani cred ca 1000Km de drum forestier tot am facut, si acum inca am ca roata de rezerva pe cea cumparata de prin apuseni second hand ;)

Nu facem traseul mov de pe harta pusa de pexic? Poti pune o harta cu traseul propus?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #144 : 18.Iun.2010, 11:50:27 a.m. »
Nu ma prea pricep la trasee, si nici nu stiu exact pe unde pica Strategica pe harta, insa am inteles ca in mare ne-am deplasa de la Voineasa catre Obarsia Lotrului. Poate ma ajuta cineva mai priceput?..
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Forte

« Răspuns #145 : 18.Iun.2010, 01:11:23 p.m. »
Eu am track-uri pentru Gura Raului-Oasa, Sebes-Ranca si Petrosani-Malaia, l-am rugat pe Omoroka sa-mi dea un track pentru strategica!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #146 : 18.Iun.2010, 04:28:18 p.m. »
So...am facut o harta asa cum m-am priceput :(
- bulina verde pensiunea noastra ;);
- traseul albastru la dus (include "Strategica" via Saua Stefanu; unde-i bara rosie intram pe o mica bucata din "Transalpina");
- traseul galben este prin Ciungetu in cazul in care prin Valea Macesului si se intersecteaza cu "Strategica" numai ca ...o mica bucatica din drum este trasata ---- vreo 2 cm. dupa cum ne povestea @watcher nu cred sa fie probleme;
- traseul violet este un fel de scurtatura; nu recomand;
- traseul portocaliu este drumul nostru de intoarcere pe DN7A.

Daca abordarea in sensul albastru este dificila o putem face invers (am inteles ca ar fi mai facil asa, dar nu la fel de spectaculos)
Cine vrea harta la rezolutie mare (pentru print) sa-mi lase un PM  cu adresa de email.

Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Forte

« Răspuns #147 : 18.Iun.2010, 05:38:43 p.m. »
Da ... suna bine ... pentru duminica am putea sa mergem pe "galben", apoi "albastru" si facem stanga pe Transalpina spre Ranca! Asa s-ar repeta o bucata din Strategica sau putem sambata sa venim din sens invers, adica dinspre Obarsia Lotrului, adica eu as prefera sa repet Strategica decat Obarsia Lotrului-Malaia!

Concluzia: stam 2 nopti la Casa Alba!

Offline Forte

« Răspuns #148 : 18.Iun.2010, 08:33:18 p.m. »
Nu intelegeam cum ne intoarcem pentru ca am crezut ca mergem pe Strategica de la Obarsii pana la Polovragi (pe drumul mov propus de pexic), dar mi se pare mult mai buna propunerea lui Cristi, mai scurta, spectaculoasa si realizabila! Abia astept! Trebuie sa avem vreme buna!

Sa-mi pun Simex-urile (resapate) pe masina? Nu prea cred ca are rost pentru ca oricum nu vom risca inutil! Imi este greu sa merg cu ele de la Cta pe asfalt! Sufa, ocheti am si eu! Eu am statie pe englezoaica si as putea sa o mut pe Jimny-ul automat, dar stiu ca la intalnirile SZC se folosesc Talkie Walkie, am si eu 2 bucati! Ce alte echipamente considerati ca sunt necesare?

Offline alexb25

• Full Member
  • Mesaje postate: 229
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #149 : 18.Iun.2010, 11:06:48 p.m. »
Am statie, sufa si ocheti. Sper sa nu am probleme la servici si sa pot veni sambata dimineata. Incercam mai intai din Valea Macesului.
Ceva sandvisuri, apa, aparate foto, harti, gps+track, plinu' facut, haine groase. Eu oricum o sa am cortu, sac de dormit, patura:D.
Ar trebuii si un topor.
jimnyholic