Autor Subiect: "Strategica"  (Citit de 170159 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

Re: "Strategica"
« Răspuns #10 : 10.Feb.2010, 01:16:21 p.m. »
@krantz - stiu ca te roade invidia  >:) dar am cort de 4 persoane  ;-) te bagi ?
si vezi ca de pe strategica plecam direct in apuseni ;)

1. rexkroki
2. whizzy
3. XTI
4. cristyyy2003
5. krantz
6. pexic

inca ceva - propun sa incepem de la polovragi ( e o pensiune mai mult decat decenta la inceputul drumului si un platou pt "cortisti" in fata manastirii polovragi - doritorii pot vizita si pestera) - urcam pe la curmatura oltetului si coboram la petrimanu (lac) de acolo mai mergem putin (cativa Km) si intram pe strategica...
« Ultima Modificare: 10.Feb.2010, 01:23:14 p.m. de pexic »
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #11 : 10.Feb.2010, 01:24:03 p.m. »
@pexic, dacă poţi, aştept ceva detalii aici - sună tentantă continuarea "Strategicii" cu Apusenii, mai ales că nu i-am "explorat" prea mult.  :D Mulţam!  :pardon:
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 10.Feb.2010, 01:25:31 p.m. »
Pai depinde din ce punct incepem traversarea ei. Daca incepem din est, si fiindca majoritatea vom fi din Bucuresti probabil ca asa vom face, trebuie sa cautam cazare undeva in zona Ranca, Obarsia Lotrului, Voineasa, Sebes, Petrosani.
Eu personal nu vreau cazare in Ranca, am o antipatie nedisimulata fata de aceasta asa zisa statiune. La Obarsia Lotrului nu prea sunt conditii. Aici putem manca insa un pastrav foarte bun. Voineasa, Sebes sunt variante dar depind de traseul pe care il alegem. Eu propun sa inoptam la Cabana Mija in drumul spre Petrosani si duminica sa ne intoarcem pe defileul Jiului. Asta daca alocam doar zilele de sambata si duminica pentru excursie. Daca insa ne luam si vineri liber putem sa facem Strategica vineri, ne cazam undeva in zona, sambata sa strabatem Valea Frumoasei catre Rasinari si sambata sa ne intoarcem in Bucuresti.

Variante sunt.   :)

Edit: de acord cu @pexic sa plecam de la Polovraci, e foarte frumos si in acea zona. Nu stiu insa cum se impaca cu timpul. Sa nu mai vorbim de Apuseni unde cred ca nu ne-ar ajunge o saptamana.  :)
« Ultima Modificare: 10.Feb.2010, 01:28:19 p.m. de rexkroki »

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #13 : 10.Feb.2010, 01:30:44 p.m. »
@rexkroki, ţi-a mai zis cineva că citeşti gândurile altora?  ;) Cam aşa plănuiam şi eu traseul/traseele, doar că nu ştiu atât de bine denumirile văilor şi cabanelor. Well done!  :good: Deja excursia capătă un contur foarte frumos!

Offline >pexic<

« Răspuns #14 : 10.Feb.2010, 01:33:55 p.m. »
harta cu traseul propus de mine (just for info) :

Cristi - daca ai intrebari despre o anumita zona din apuseni - te ascult, dar nu ma pune sa scriu peste tot pe unde am fost ca n-am atata rabdare :) desi nu am fost decat de "fo" 4 ori cate 2-3 saptamani cred ca 1000Km de drum forestier tot am facut, si acum inca am ca roata de rezerva pe cea cumparata de prin apuseni second hand ;)

« Ultima Modificare: 10.Feb.2010, 01:41:23 p.m. de pexic »
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline krantz

« Răspuns #15 : 10.Feb.2010, 01:37:15 p.m. »
offtopic @pexic: multumesc pentru oferta :D.  Sa inteleg ca deja scoti la licitatie locuri de cazare.
Cele din Jimny sunt "confort sporit"? =))

ar fi interesanta continuarea in Apuseni...
« Ultima Modificare: 10.Feb.2010, 01:42:48 p.m. de krantz »
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #16 : 10.Feb.2010, 01:51:53 p.m. »

"curmatura oltetului" - am vazut prin nu stiu ce filmulet (o sa-l caut) santuri si erau numai masini preparate pe acolo :)

daca faceti un traseu nu uitati ca noi venim cu sx4

si eu vreau in apuseni  :x

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #17 : 10.Feb.2010, 01:55:55 p.m. »
Bine, dacă nu vom găsi informaţii actualizate despre starea traseului, va trebui să mă sacrific şi o să fac o cercetare prealabilă pe teren, la faţa locului, ca să ştim cum şi pe unde vom desfăşura forţele 4x4.  :D

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 10.Feb.2010, 01:56:41 p.m. »
trebuie sa cautam cazare undeva in zona Ranca, Obarsia Lotrului, Voineasa, Sebes, Petrosani.

Mai exista niste vile ale Sind Romania la Vidra, langa lac.  Unde innoata pastravul, si poate fi prins la rasaritul soarelui.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 10.Feb.2010, 01:58:01 p.m. »
Achesez la ce a spus @whizzy!
Cabana Mija e ok. Am trecut anul trecut pe langa ea si parea faina...doar ca anu' trecut n-au avut locuri pentru noi. Poate rezervam din timp si ....
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!