0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Stie cineva daca se gasesc antene pentru statii CB care se pot monta in locul antenei radio a masinii? Ma gandeam s-o inlocuiesc pe aceasta din urma cu asa ceva: iar in locul antenei de pe plafon sa montez antena statiei.Am gasit asa ceva pe net dar mi se pare cam mica.
daaaaa...sigur.... politia austriaca are in dotare pe langa pistol si o bormasina... astea sunt mituri urbane... ma rog cu ceva sambure de adevar...luati in considerare un aspect la "mitul" asta. statia este proprietatea mea, nu se interzice detinerea statiei, ci folosirea ei. bineinteles ca daca o am montata pe masina, o folosesc, nu prea am cum sa dovedesc ca nu o folosesc. dar in acelasi timp, fiind legala detinerea ei, politia nu are dreptul sa o distruga (bormasina...pac pac...) fiindca se cheama distrugere de proprietate. cel mult au dreptul sa o confiste (asta daca legea austriaca prevede acest lucru), si probabil sa-ti acorde un "bonus" de vreo cateva sute de euro, platibil jumate in 48ore, sau nu
Din pacate nu e mit urban, ci e realitate si unii chiar au patit-o. Din acelasi ciclu, in Germania legea interzice sa ai pe navigatie radarele fixe. Ghici se se intimpla cu navigatoarele care sint in off-side? Pentru treaba asta amenda in Germania e 70 sau 75 de euro.