Autor Subiect: Statii CB - de care? de unde? aveti?  (Citit de 31141 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Statii CB - de care? de unde? aveti?
« Răspuns #130 : 30.Ian.2017, 02:07:17 p.m. »
   Cateva reglementari care trebuiesc respectate de posesorii si respectiv de statiile utilizate.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #131 : 30.Ian.2017, 02:38:12 p.m. »
Pentru a beneficia eficient de puterea de emisie-receptie a unei statii CB foarte important este calitatea antenei , corecta calibrare a acesteia precum si amplasarea ei. Eu am o statie COBRA CB 75ST + antena CB Midland ML145 cu magnet. Dupa calibrarea antenei emite pana la cca 5-6 km si are o receptie stabila de la cca 4 km, ceea ce ptr nevoile mele este mai mult decat suficient. Foarte practic este faptul ca toate comenzile , afisajul si difuzorul sunt amplsate pe microfon.  :happy:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline enicky

« Răspuns #133 : 11.Mai.2019, 01:58:26 p.m. »
@dacbuc am vazut ca ai intrebat daca in era "waze" statiile radio ar mai fi utile .
   Am o mica experienta cu aceste statii, adica noi le folosim in delegatii cand mergem cu mai multe masini.
   Au cam doua utilizari : tinem legatura intre noi (mai rapid decat prin telefon) si pentru informatii din trafic. Ma rog, cineva ar spune ca diferite informatii primim si prin waze/g.maps dar acestea daca nu sunt "actualizate" de utilizatori, ajung false. Pe cand daca cineva comunica prin statie ca la 5km gasesti un echipaj/radar, accident, drum in lucru, aceata informatie nu poate ajunge in 3-5min. "falsa".
  O mai folosim si la depasirea camioanelor cand il intrebam sau il rugam sa-mi spuna cand pot sa-l depasesc(avand in vedere configuratia drumului). Este adevarat ca nu toti raspund, chiar daca ii vezi "batul" pe cabina...
   Avem un model asemanator cu asta.
    Modelul ma atrage avand in vedere dimensiunile spatiului din stanga volanului unde ar putea intra.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline berila_mz

« Răspuns #134 : 12.Mai.2019, 11:23:11 a.m. »
Eu folosesc la drumuri lungi urmatoare configuratie: statiea ALBRECHT AE 6110 si antena Wilson Little Will.
Avantajul "cuplului" sunt dimensiunile, statia la fel ca cea de mai sus e foarte mica si o antena de 90cm lungime, care incape in portbagaj fara sa indoi spicul.

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline dacbuc

« Răspuns #135 : 13.Mai.2019, 06:59:03 p.m. »
Statia are montura fixa? Incape oare in spatiul din fata schimbatorului? Pune niste poze te rog.

@enicky Nu cred ca incape in firida din stanga volanului; ar trebui testat...
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #136 : 13.Mai.2019, 08:54:58 p.m. »
  Asta am zis si eu, ca ar trebui testat. N-am ce poze sa pun. In delegatii cand plec nu merg cu masina personala.

Offline Florincris

« Răspuns #137 : 18.Ian.2022, 04:04:52 p.m. »
Achizitie statie receptie auto; pareri /achizitie .
  • Suzuki vitara 2019 allgrip

Offline enicky

« Răspuns #138 : 19.Ian.2022, 11:39:40 a.m. »
   Din asta am eu si merge super, nu fasaie, nu paraie si n-ai nevoie de un spatiu anume, ii gasesti mai usor un loc in masina, plus ca daca vrei se poate pune si baterie s-o faci pentru utilizare autonoma. Antena PNI ieftina.

Offline Hoinar

« Răspuns #139 : 25.Ian.2022, 09:34:08 a.m. »
Achizitie statie receptie auto; pareri /achizitie .

Albrecht ae 6110 sau Crt one

Mai am una PNI 8000 care am scos-o din functionare, merge bine se aude bine, dar vroiam ceva mai mic.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!