Autor Subiect: Presuri SX4 si nu numai  (Citit de 11502 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Presuri SX4 si nu numai
« Răspuns #60 : 19.Dec.2010, 01:35:19 p.m. »
Eu le folosesc de cind am masina (vreo 31 kkm) si sint multumit de ele. Ce anume te retine de la a face comanda (evident cu exceptia pretului care numai mic nu este)  :-/ :-/ :-/

L.e. - cel al soferului are un mic sistem de prindere si sta fix indiferent cit dau din picioare pe la pedale  :happy:
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogogica

« Răspuns #61 : 20.Dec.2010, 12:33:06 p.m. »
Una este pretul, pentru care am dat aseara mail la 2 dealeri, dar nu mi-a raspuns niciunul pana acum, iar un alt motiv este o postare anterioara care le caracteriza ca fiind foarte rigide, deadreptul vatamatoare pe timp rece.

Offline hubbabubba

« Răspuns #62 : 20.Dec.2010, 12:36:22 p.m. »
Una este pretul, pentru care am dat aseara mail la 2 dealeri, dar nu mi-a raspuns niciunul pana acum, iar un alt motiv este o postare anterioara care le caracteriza ca fiind foarte rigide, deadreptul vatamatoare pe timp rece.

Sunt putin mai rigide ce-i drept, insa nici pe departe vatamatoare  :) si au trecut peste gerurile ale "naprasnice" de iarna trecuta. Eu sunt multumita de ele  ;)
What goes around comes around ...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #63 : 20.Dec.2010, 02:42:45 p.m. »
Inteleg ca astea originale nu fac gaura de la calcai? Toate covorasele pe care le-am avut pana acum, ori ca au fost din cauciuc, ori din textil, dupa cateva luni s-au mancat in zona in care sta calciul piciorului drept... Este adevarat ca nu au fost vreunele scumpe sau deosebite.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bogogica

« Răspuns #64 : 20.Dec.2010, 07:19:10 p.m. »
Probabil ca depinde si cat de tare apesi cu acel calcai....sau ce numar porti la pantof  :D

Pana acum nu am avut presuri originale, dar nici unele ieftine. Pot spune ca pana la smuki am fost fan UMBRELA. Fac lucruri de calitate (atata timp cat le iei de undeva de incredere si nu din targ, sa fie cinestie ce facaturi si sa aiba doar eticheta). Pana acum am ingropat toate masinile ce le-am avut cu un singur rand de astfel de presuri.
Problema acum este ca smuki vrea sa fie el mai cu mot si are o podea extrem de alambicata, astfel ca nu se potriveste nici un alt pres.
Am primit de la Autonet azi mail cu pretul si stocul. 1 singur set existent la pretul de 174 ron. Maine ma duc sa il iau. :D

Offline adrian_r5

« Răspuns #65 : 20.Dec.2010, 09:58:31 p.m. »
Bordura cam cat este de inalta la astea originale?
In partea dinspre scaun este de cca 10 mm, aceeasi inaltime este si pe laterale cam pina la jumatatea lungimii apoi catre partea dinspre pedale  scade la cca 5 mm (astea sint masurate la cel al soferului in interiorul presului).

Offline bogogica

« Răspuns #66 : 20.Dec.2010, 10:19:00 p.m. »
Mersi adrian_r5. Eu zic ca sunt perfecte, deh, cata apa sa ai rabdare (nesimtire) sa se adune ca sa dea pe langa.....

Offline adrian_r5

« Răspuns #67 : 21.Dec.2010, 12:15:49 a.m. »
cata apa sa ai rabdare (nesimtire) sa se adune ca sa dea pe langa.....
Daca ai zapada pe incaltaminte ... nu e greu s-o umpli  :(

Offline adrian_r5

« Răspuns #68 : 21.Dec.2010, 01:17:19 a.m. »
Inteleg ca astea originale nu fac gaura de la calcai? .
Nu stiu la altii / altele cum este ... da' in cazu' meu, la kilometrii de care ziceam mai sus, cel al soferului arata 99 % ca nou. Am pus 99 % ... restu' de 1 % intrind la categoria "patina vremii"  >:D<

Toate covorasele pe care le-am avut pana acum, ori ca au fost din cauciuc, ori din textil, dupa cateva luni s-au mancat in zona in care sta calciul piciorului drept...
Porti pantofi cu toc cui si flec metalic  :-/

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #69 : 21.Dec.2010, 10:11:44 a.m. »
Porti pantofi cu toc cui si flec metalic  :-/
Nope :dknw: Adidasi, slapi, cizme, bocanci,.. dupa caz si vreme. Pantofi cu toc mai rar spre deloc :P Si cu toate astea, se mananca presuletul exact unde stau cu calcaiul :D Sunt la al 3-lea set pe SX4. Revin, nu au fost din cele scumpe, poate si asta e un motiv.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x