Autor Subiect: Presuri SX4 si nu numai  (Citit de 11500 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dan_r

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Gen: Bărbat
Re: Presuri SX4 si nu numai
« Răspuns #30 : 08.Feb.2010, 09:32:11 p.m. »
Cand am luat masina a avut presuri... inscriptionate suzuki. Dar spre dezamagirea mea un material destul de rigid, mai ales acum iarna. La Logan mi-au dat niste presuri pe care scria solenza sunt super moi si iarna si au peri tot de cauciuc pe spate sa nu lunece. Au aceeasi calitate si nu s-au uzat nici acum dupa 4,5 ani si 95000 Km.
Dar sa va spun ceva amuzant cu presurile. Saptamana trecuta am spalt SX-ul ca au fost ceva zile mai calduroase. La ora 16 fug repede sa-mi iau consoarta de la servici ca primisem comanda. Pe o strada dintre blocuri pana sa ies in bulevard in fata mea opreste un golf (tot albastru inchis) da pe avarii si soferul vine fuga la mine si intreaba "sefu nu v-au schimbat presurile la spalatorie ca pe ale mele scrie suzuki!!!! si am retinut masina" Domne avea dreptate omu, da... ale lui (din suzi) erau spalate si ale lu suzi (din golf) erau iesite din santier.
Consecinta... zice nevasta nonsalant "era criza la spalatorie !!! :D "
1.6i GS AC ESP MP3 107 CP 4WD

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #31 : 09.Feb.2010, 10:00:35 a.m. »
 =)) foarte tare

Offline adyx3mbmx

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #32 : 14.Oct.2010, 12:26:00 p.m. »
Cautam covorase de cauciuc pt. SX4 si am gasit:
http://www.autoprimus.ro/Accesorii_Auto/Covorase_auto_Suzuki_SX4/id-cb9ad40de1a17bbd92195e77c9f8d688.html -  118 RON TVA inclus
http://www.suzuki-radacini.ro/masini-noi/galerie-accesorii-auto.php (cautati covorase) - 37 Euro fara TVA
reprezentanta Suzuki Sibiu (Trakia) - 41,14 Euro far TVA

are cineva unul dintre modele? cum sunt?
« Ultima Modificare: 14.Oct.2010, 12:28:08 p.m. de adyx3mbmx »

Offline hubbabubba

« Răspuns #33 : 14.Oct.2010, 12:33:04 p.m. »
http://www.suzuki-radacini.ro/masini-noi/galerie-accesorii-auto.php (cautati covorase) - 37 Euro fara TVA
are cineva unul dintre modele? cum sunt?

Eu le am p-astea, le-am primit cadou la achizitionarea masinii (deci din iunie anul trecut) si sunt multumita de ele, desi imi par un pic mai rigide ca alte marci.
What goes around comes around ...

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
« Răspuns #34 : 14.Oct.2010, 06:59:40 p.m. »
Eu am si un Matiz pe langa SX4 si in cautare de informatii pentru el am dat de asta:http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/21634-tavite-portbagaj-presuri-covorase-auto-personalizate-bandouri/
In afara de presuri se ofera si tavite pentru portbagaj.

Offline bogogica

« Răspuns #35 : 14.Oct.2010, 08:48:05 p.m. »
Si eu am primit de la Radacini covorasele, dar sunt jalnice, nu sunt cele de provenienta. De fapt, cred ca sunt cele mai ieftine ce se gaseau pe piata atunci cand mi-au dat masina.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #36 : 15.Oct.2010, 11:48:46 a.m. »
Ce urat... Normal ar fi, daca tot iti ofera acest cadou (covorasele), sa fie domne de la Suzuki. Ca doar asta ai cumparat, o masina Suzuki de la un dealer Suzuki.

Bleah :-j
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bogdanb

« Răspuns #37 : 15.Oct.2010, 12:04:50 p.m. »
Si eu am primit de la Radacini covorasele, dar sunt jalnice [...] cele mai ieftine ce se gaseau pe piata

La fel m-au mintit si pe mine cei de la Autonet cand am luat masina, dar nu am bagat de seama in euforia momentului, ci doar cateva luni mai tarziu cand am constatat ca de la ele provenea mirosul insuportabil care ma obliga sa merg permanent un geam deschis.  :(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hubbabubba

« Răspuns #38 : 15.Oct.2010, 12:06:14 p.m. »
Ce urat... Normal ar fi, daca tot iti ofera acest cadou (covorasele), sa fie domne de la Suzuki. Ca doar asta ai cumparat, o masina Suzuki de la un dealer Suzuki.

Bleah :-j

La Constanta sunt mai buni oamenii, mi le-au dat pe cele originiale Suzuki   :->
What goes around comes around ...

Offline adrian_r5

« Răspuns #39 : 15.Oct.2010, 12:43:23 p.m. »
La Constanta sunt mai buni oamenii, mi le-au dat pe cele originiale Suzuki   :->

... si la Timisoara ... tot asa am patit  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: