Sa va spun si eu experienta mea cu presurile din masina. Cand am cumparat-o nu am avut nimic, afara de mocheta ei. Am intrat intr-un supermarket si dupa indelungi cautari, "am ales pana am cules", la unele mirosea groaznic materialul ala din care erau facute, altele aveau 'spe mii de contururi pentru decupaturi (cica erau universale)... in fine cauciuc, textile, PVC. Am dat pana la urma 100 de lei pe un set mai rasarit un pic. N-a rezistat juma' de an. Ma umpleam de nervi mereu din cauza lor; ba fugea presul sub pedalier, ba cand era frig se facea scoarta, ca era din PVC, ba se pata de la noroi si frecam ca sclavul. Salvarea mea a venit cand mi-am facut huse de scaune pe comanda la o firma din Ploiesti, si aia faceau si covorase pe comanda (din mocheta, dar foarte buna). Am dat 40 de lei pe toate 4, mi-au pus si un logo cu Suzuki, sunt surfilate pe margini, cel din dreptul soferului are si membrana de cauciuc pentru uzura, arici pe dosul covorasului, oricum spatele mochetei este de asa natura ca nu aluneca. NU repetati greseala mea. Nu cumparati seturi universale, si mai ales din PVC. Sa fie cauciuc, sa miroasa ca ala de anvelopa. Mai bine va luati de la Suzuki, dai un ban dar stai in fata; sau vedeti linkul de mai sus. Iar daca vreti din mocheta vi le puteti face si singuri. Faci sabloane din carton moale, sau hartie d-aia maro de impachetat, cauti mocheta sintetica la metru (cu ocazia asta iei ce-ti place), o tai dupa sabloane, iar apoi o topesti usor pe margini cu o lampa cu gaz ca sa nu se destrame.