Autor Subiect: Ianuarie & Februarie  (Citit de 3050 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline asterisc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
  • Gen: Bărbat
Re: Ianuarie & Februarie
« Răspuns #20 : 17.Feb.2010, 02:09:57 a.m. »
Hehe, guilty as charged! Acolo pe gf imi petrec tineretile fotografice, si spre deosebire de alte siteuri de profil, acolo este o comunitate, similara cu ce este si aici.
Cum se face si pe gf, cineva trebuie sa faca o selectie (sa existe un juriu). Recomandat este sa fie 2, max 3 oameni, pentru a stabili mai usor canditatele, Avand in vedere ca fotografia are o doza foarte mare de subiectivism, cu cati mai multi in juriu, cu atat mai multe poze candidate si timp necesar mai mult pentru selectii. O idee poate fi: "userii posteaza poze ca si pana acum, un anumit juriu alege intre 10 si 15 poze pe luna, maxim 20, userii voteaza un 'top 5' intre acestea, si la final de an, cand se vrea un calendar, atunci selectam castigatoarea din fiecare luna, bazat si pe ce iese in celelalte luni - nu as vrea sa iasa un calendar in intregime SX4 de exemplu, si avand 5 poze / luna (cele mai bune), garantat gasim si o vitara, si un splash, si un swift :) ).
Sunt si eu la inceput de drum cu fotografia, dar pot pune umarul daca este necesar.

P.S. cum te recunosc pe GF? :)
Reality is for those who cannot face Science Fiction!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #21 : 17.Feb.2010, 09:22:03 a.m. »
P.S. cum te recunosc pe GF? :)
Asta puteti discuta voi pe PM :)

Altfel, pun si eu o poza, facuta duminica asta B-) (din pacate nu mai era prea multa zapada... dar poate ar merge de februarie :-?)

Parerea mea este ca nu trebuie neaparat sa punem o singura poza per fila de calendar; ma gandesc ca s-ar putea face poate un colaj cu 2 sau 3 poze pentru fiecare luna. Astfel integram mai multe din pozele astea minunate :) Dar ramane de vazut.
« Ultima Modificare: 17.Feb.2010, 09:24:15 a.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #22 : 17.Feb.2010, 10:02:10 a.m. »
eu imi doream foarte mult sa am un calendar suzuki-club (adica.. iesiri, intamplari, roadtrip-uri ca tot facem, party-uri, lucruri marcante, etc) orice legat de comunitate nu masini singure... cand ma uit la el sa-mi aduc aminte de clipele frumoase petrecute impreuna :). Pentru poze reusite cu masini avem net

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #23 : 25.Feb.2010, 04:56:16 p.m. »
P.S. Topicul se inchide pe 28.02.2010 cand se deschide topicul Martie  :D

Pentru pozele de la intalnirea de iarna ar trebui sa facem totusi o derogare.  :inteligent:

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #24 : 25.Feb.2010, 05:05:04 p.m. »
si eu zic ca trebuie marita limita pentru luna asta  :D

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 25.Feb.2010, 08:44:32 p.m. »
adica pana pe 29.02.2010?   >:)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 25.Feb.2010, 10:15:30 p.m. »
Ok. 4.03.2010.
Restul le incadram la Martie, corect? ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!