Autor Subiect: Vreau LCD...  (Citit de 33449 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: Vreau LCD...
« Răspuns #70 : 23.Feb.2011, 03:31:39 p.m. »
Tu stii daca merita diferenta; la calitatea imaginii LED TV este mult peste LCD (nu stiu nimic despre fiabilitatea LED TV).
Fa o comparatie fizic, in magazin.

Offline ASZ

« Răspuns #71 : 23.Feb.2011, 03:35:27 p.m. »
La ce imagioni erau redate in magazin (Domo, Mediagalaxy, Carrefour), nu parea diferente .. aproape deloc (erau pe TV cablu/antena .. si splitarea la atatea TV-uri, cam schimba imahinea)
Una peste alta imp[iortant este ca nu m-a ajutat vizualizarea fizica, de asta am postat aici (sunt sigur ca cei care le au, le si exploateaza)
Nu este important USB-ul, reteaua, conexiunea cu PC-ul sau altele de acest gen, pt. ca sa zicem finut, abilitatile tehnice si timpul fratelui meu sunt destul de reduse. (importanta este imaginea si sunetul)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #72 : 23.Feb.2011, 03:36:22 p.m. »
Cand imi cautam TV am vazut in Cora expus LCD langa un LED,ambele de aceeasi diagonala. Intr-adevar,este o diferenta.LED-ul se vede mai bine,mai clar,mai colorat.. Dar nu stiu daca diferenta merita. Daca ar fi 2,max 300ron poate.Dar mai mult nu.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline fireburn

« Răspuns #73 : 23.Feb.2011, 03:43:27 p.m. »
Poti cere sa conecteze un dvd la un LED si un LCD (si sa faca reglarile la imagine;ex: ambele pe dinamic).

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #74 : 23.Feb.2011, 03:45:11 p.m. »
Ca sfat,parerea mea este sa te orientezi catre Samsung/LG(folosesc acelasi panel).
Uite si un exemplu ,este la Domo ...am selectat si orasul tau.
http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare/LED_TV/Samsung/LED_TV_Samsung_FullHD_32C5000#
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #75 : 23.Feb.2011, 03:49:33 p.m. »
Intr-adevar,este o diferenta.LED-ul se vede mai bine,mai clar,mai colorat..
Eu ma gandesc ca ar putea "crea" aceasta diferenta ruland aparent acelasi filmulet pe ambele TVuri, insa pe LED filmul de prezentare sa fie putin modificat, din culori, contrast, etc. :dknw:

Parerea mea este ca LED este pur si simplu mai subtirel si mai trendy flendy :D :-)) A, si mai scump :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline hubbabubba

« Răspuns #76 : 23.Feb.2011, 04:00:45 p.m. »
Zice lumea ca marele avantaj al led-ului pe langa cele enumerate mai jos este consumul redus de energie ... cu app 40% mai mic decat al lcd-ului  ;)
What goes around comes around ...

Offline ASZ

« Răspuns #77 : 23.Feb.2011, 04:02:27 p.m. »
Sincer eu aveam in vedere acesta: http://www.emag.ro/televizoare/televizor-led-lg-81cm-fullhd-32le4500--p32LE4500

Ce ziceti ? (Samsungul acela 5000 e prea evoluat .. si-si va prinde urechile cu retea, usb etc.)

Offline Leutz

« Răspuns #78 : 23.Feb.2011, 04:05:05 p.m. »
De la 14 la 20 de mil. nu merita. Diferenta nu este esentiala.
Panel-ul LCD este acelasi, insa este iluminat cu LED-uri in loc de lampi de neon. Asta ajuta in mod semnificativ si direct la consum si la dimensiunea pe adancime a TV-ului rezultant. La calitatea imaginii pluseaza modul in care difuzeaza lumina LED-urilor prin/pe masca de cristale lichide fata de lumina de tip neon. E un plus, dar nu atat de mare cum sustine marketing-ul.
Un panel LCD bun cu iluminare clasica poate satisface orice gust al oricarui expert intr-ale vizionarii. La fel cum un ecran LED cu un panel LCD slab poate fi o mega-pocnitoare.

Daca zici ca le-ai vazut si nu ti s-a parut a fi vre-o diferenta, atunci pentru 6 mil. in plus ... iti zic eu ca SIGUR nu era nici o diferenta  :)Mai ales ca cei 6 mil. pot insemna diferenta de la un cadou banal ... TV-ul intr-o cutie cu funda ... la o distractie de 6 milioane imreuna cu fratele si ai tai ... si un TV cu funda. O diferenta care ... face diferenta, as zice ...
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ASZ

« Răspuns #79 : 23.Feb.2011, 04:13:23 p.m. »
Mersi Leutz, sa stii ca acum incercam sa ma uit la LCD-uri mai bune, care sunt undeva pe la 1.500 Lei ... si care cred ca afiseaza imaginea cam in aceeasi calitate ca si LED-ul ... ambele pe cablu ANALOGIC.

Asta http://www.emag.ro/televizoare/televizor-lcd-samsung-81cm-fullhd-32c530--pLE32C530
e mai scump .. dar pare super ok