Autor Subiect: Vreau LCD...  (Citit de 33457 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Vreau LCD...
« Răspuns #210 : 30.Dec.2016, 09:34:09 a.m. »
ntzzzzz. E ca si cum ai face test drive cu Mercedes, dupa aia nu-ti mai place ce ai in garaj  >:)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #211 : 30.Dec.2016, 10:09:04 a.m. »
Sau cu Gisele Bündchen...  :-?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

« Răspuns #212 : 30.Dec.2016, 10:17:34 a.m. »
Aia se incadreaza mai degraba la categoria Ferrari, ceva ce n-as refuza niciodata sa vad cum e  >:)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline mariusl82

« Răspuns #213 : 30.Dec.2016, 12:57:00 p.m. »
Sa stai apoi sa plângi chircit in coltul camerei? :D
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline AT

« Răspuns #214 : 03.Ian.2017, 05:23:25 p.m. »
Daca trebuie sa decideti in privinta achizitiei unui TV 4K cu diagonala mai mare (incepand cu 43" = 108 cm)
dar doriti cu aceasta ocazie sa treceti la o tehnologie superioara vechiului TV, va recomand seria KS7502
de la SAMSUNG. Aceasta serie produsa in 2016 are la baza noua tehnologie a ecranelor, Quantum Dot.
Pe scurt, ofera o imagine impecabila, cu mult peste majoritatea TV-urilor produse pana in acest moment. 
Ca opinie personala, aceasta tehnologie Quantum Dot de la SAMSUNG reprezinta o alternativa excelenta
dar la un pret mult mai mai accesibil ,  fata de TV-urile 4K inca foarte scumpe bazate pe tehnologia OLED.
Daca va intreseaza, mai multe detalii despre ce ofera aceasta noua tehnologie SAMSUNG Quantum Dot:
http://www.samsung.com/ro/tv/KS7500/?modelCode=UE43KS7502UXXH
Observ ca aceasta serie KS7502 (cu ecran Quantum Dot) inca se mai poate fi achizitionata cu reducerea
de pret semnificativa cu care a fost prezenta in perioada sarbatorilor de iarna: http://www.emag.ro/search/ks7502/sort-priceasc

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline fireburn

« Răspuns #215 : 03.Ian.2017, 08:06:17 p.m. »
Pe Samsung am mizat si eu de vreo 2 ani incoace, gadgeturi, TV.
Nu-mi pare rau :)

Adrian, TV-urile recomandate sunt pentru casa/vila.
Intr-o camera normala nu prea incap.

Offline AT

« Răspuns #216 : 04.Ian.2017, 10:43:37 a.m. »
La 43KS7502 (primele doua cifre reprezinta diagonala in inch,  adica 43" respeciv 108 cm. Aceasta diagonala este ideala (nu este nici mica nici foarte mare) pentru o sufragerie de bloc :)  Ca idee, distanta optima recomandata de la care trebuie privit un televizor este cuprinsa intre 2x -3x diagonala televizorului, In cazul modelului de mai sus, distanta optima de privit este cuprinsa intre 219-324 cm ( 2-3 m).  Recomandat la 3m.   Deci 43" este chiar ideal si pentru o sufragerie de la bloc.  Pentru cei care stau la casa si au living mult mai mare, sunt disponibile diagonalele mai mari de la acesta serie:  49" (123 cm)  sau  55" (138 cm)  sau  65" (163 cm) .

Recomandarea pentru aceasta serie KS7502 are la baza nu doar review-urile extrem de bune despre aceasta serie ci mai ales o analiza personala complexa atat tehnica (comparare tehnologie ecran, tehnologii imbunatatire imagine, calitate rezolutie - calitate upscaling, partea de smart-conectare la internet)  dar mai ales comparatie fizica-vizuala intre modele (vizonare calitate imagine, claritate, calitate culori, calitate upscaling, profunzime imagine, calitate negru intens)   intre foarte multe modele de la diversi producatori (Sony, LG, Panasonic, inclusiv alte modele de la Samsung), pentru a ma asigura personal ca nu este doar marketing.  Comparatia in cazul meu am efectuat-o intre modele similare ca diagonala (42" max. 43") respectiv buget maxim 3800 lei.
La aceasta diagonala 43" sunt si modele mult mai accesibile ca pret (in jur de 2500 lei) dar daca puneti alaturi modelul 43KS7502 si priviti comparativ calitatea imaginii,  o sa intelegeti de ce am optat in final pentru acest model desi initial stabilisem un buget mai mic de 2500 lei.

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #217 : 07.Feb.2017, 07:08:39 p.m. »
O pare despre TV curbat de la David Katzmaier, editor la CNET.com http://www.gandul.info/it-c/televizoarele-cu-ecran-curbat-o-gaselnita-de-marketing-sau-o-experienta-de-telespectator-upgradata-de-ce-mi-as-cumpara-asa-ceva-11887028
Si eu vreau sa fac un upgrade de la FH la 4K dar la tv plat
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #218 : 15.Feb.2018, 09:45:13 a.m. »
...Unii inca avem LCD-uri de 32in in apartamentele de la bloc...

Mare dreptate ai! Avem un LG de 32" de vreo 9 ani de zile care funcționează impecabil pentru ce vrem noi de la el.
Consoarta suspina dupa unul nou, mai mare. Cu ruleta in mana, am constatat că "mai mare" nu încape in "environment"-ul actual.

Asa ca, pana nu crapă actualul, nu vreau LCD (LED) nou ! :-j
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #219 : 15.Feb.2018, 10:28:41 a.m. »
Asa ca, pana nu crapă actualul, nu vreau LCD (LED) nou ! :-j
       Problema spatiului cred ca este generala :  un tv. cu ecran mare trebuie sa vina la pachet cu mobilier nou chiar. Si pe mine ma incearca un gand : as inlocui Samsung cu Sony. Am deja un Sony LCD, care este mai vechi dar si mai bun si mai dotat.
     Ideea ar fi ca mai am o camera libera de tv. si as puta face o rocada .
Contrast Enhancer;
High Dynamic Range (HDR);
Live Colour;
Triluminos;
X-Reality PRO,
                     sunt tehnologii caracteristice ale unui tv. cu diagonala de 123cm, care imi face cu ochiul.  Doar pe ultima din cele cinci functii am testat-o si ...face diferenta.  M-am tot gandit la utilitatea 4K. Parca as merge tot pe full HD.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip