Autor Subiect: Vreau LCD...  (Citit de 33458 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Vreau LCD...
« Răspuns #120 : 18.Mar.2011, 11:02:03 p.m. »
LED TV/LCD TV! Asa am vrut sa scriu! :D
Go Terios!!!:)

Offline adrian_r5

« Răspuns #121 : 18.Mar.2011, 11:22:39 p.m. »
Si care e diferenta intre ele  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline ASZ

« Răspuns #122 : 19.Mar.2011, 11:37:30 a.m. »
Am vorbit la magazin si din pacate superoferta aceea cu LG 32LE7500 ... este fara stoc :(
In conditiile astea ramane sa aleg intre Samsungul 32C6000 si LG LE5500. Am citit multe pareri, acum as avea nevoie de una legata de conectivitatea celor 2 televizoare: cum si cat de complicat este sa le conectez wireless la PC, prin routerul D-Link 300 ? (aici poate ca  @gigelm5m3 ma poate ajuta cu modul in care a facut conexiunea cu al sau Samsung)
Pretul e apropiat la cele 2 modele, functionalitatile cam la fel .. cred ca usurinta acestei conexiuni sa fie cea care ma ajuta sa decid.

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #123 : 19.Mar.2011, 11:41:02 a.m. »

Offline adrian_r5

« Răspuns #124 : 19.Mar.2011, 11:56:24 a.m. »
Privind in urma (fara mînie) constat ca mi-am mai dat o data cu parerea pe aceasta tema (LED si LCD) ...

Imensa ,pot spune!
Sa nu exageram ... precum spune si in articol televizoarele cu display LED se înscriu şi ele în familia LCD-urilor pentru că ambele tipuri folosesc cristale lichide la afişaj.

PS - de ce le spune televizoare cu display LED si nu LED-backlghit LCD ... asta depaseste puterea mea de intelegere  :(
« Ultima Modificare: 19.Mar.2011, 12:01:30 p.m. de adrian_r5 »

Offline ASZ

« Răspuns #125 : 19.Mar.2011, 12:00:21 p.m. »
Mai .. acela e un articol din 2009 .. usor depasit atat ca si functionalitati (consum mai mic la LED .. nu cum zice acolo la LCD) cat si ca preturi (nu mai e deloc de actualitate);
La fel de depasit poate fi si in ceea ce priveste tehnologia .. pt. ca in 2 ani au mai progresat cele tehnologii destul, nu credeti ?

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #126 : 19.Mar.2011, 12:12:41 p.m. »
Privind in urma (fara mînie) constat ca mi-am mai dat o data cu parerea pe aceasta tema (LED si LCD) ...
Sa nu exageram ... precum spune si in articol televizoarele cu display LED se înscriu şi ele în familia LCD-urilor pentru că ambele tipuri folosesc cristale lichide la afişaj.

PS - de ce le spune televizoare cu display LED si nu LED-backlghit LCD ... asta depaseste puterea mea de intelegere  :(
acele diode LED nu mai au nevo sa fie asezate in spatele teleizorului pentru a lumina ecanul, de aceea ele sunt asezate pemarginea televizorului permitzand aparitia televizoarelor extrem de subtiri!

Offline adrian_r5

« Răspuns #127 : 19.Mar.2011, 12:15:57 p.m. »
si LG LE5500 ... cum si cat de complicat este sa le conectez wireless la PC, prin routerul D-Link 300 ?
Banuiesc ca despre LG-ul asta e vorba ... Tv-ul, precum scrie si in link, este dotat cu Wireless AV Link care nu prea are nici o treaba cu Wi-Fi IEEE 802.11.

Offline adrian_r5

« Răspuns #128 : 19.Mar.2011, 12:24:21 p.m. »
acele diode LED nu mai au nevo sa fie asezate in spatele teleizorului pentru a lumina ecanul
... si ce treaba are asta cu prefectura  :-/ :-/  :-/

PS - de aia am pus intrebarea de aici  ;)

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #129 : 19.Mar.2011, 03:10:27 p.m. »
La cate cunosti imi este greu sa cred ca nu sti care este diferenta intre cele doua!Asta e asa de lungit discutia pe multe pagini.Nici in magazin cand ai stat in fata lor nu se vedea nicio diferenta?Exista o difrenta de contrast ,culoare,consum energie si o evolutie toate in favoarea LED-ului.Imaginea lui se aseamana acum cu cea a plasmelor. ;)