Autor Subiect: Kizashi: poze,filme,impresii  (Citit de 103296 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Kizashi: poze,filme,impresii
« Răspuns #150 : 07.Sep.2011, 07:39:09 p.m. »
Din pacate motorizarea turbo a ramas doar pentru acel salon auto.  :(

Si nici nu cred sa vedem vreo miscare in acest sens, cu atat mai putin un motor diesel din ograda VW. Chiar daca la semnarea acordului dintre Suzuki si VW in 2009 ne faceam ceva sperante acum lucrurile sunt foarte neclare si dupa trei ani de la semnarea acordului nu exista nici un proiect comun. Ba mai mult se pare ca in ultimul timp au incetat orice discutii intre cele doua parti. Se pare ca de vina e un raport intern al VW care  ajuns in mainile Suzuki si in care acesta era tratat ca o firma sub tutela VW si in care acesta are influenta asupra deciziilor iar motivul principal al acordului nu ar fi fost dezvoltarea de produse noi in comun ci dorinta celor de la VW de a avea acces la o piata in plina dezvoltare, cea din India, unde Suzuki este foarte bine reprezentata.  Poate ca cele de mai sus sunt speculatii, poate ca nu, nu stiu, dar exista un proverb care spune ca nu iese fum fara foc si cum dupa trei ani de la semnarea acordului nu a iesit pe piata nici un fruct al acestei "cooperari" eu inclin sa cred ca lucrurile nu sunt de loc roz intre cei doi constructori de masini.   :dknw:

Offline macmat

« Răspuns #151 : 08.Sep.2011, 12:52:09 a.m. »
Din pacate motorizarea turbo a ramas doar pentru acel salon...
Multi constructori ofera azi motoare turbo ce ating sau depasesc 100 CP/litru, in special in zona de capacitate cilindrica SX (1.6) .Mi se pare o tendinta moderna si imi pare rau ca MAMASUZUKIJAPAN nu da semne de aliniere( cu motoare proprii sau colaborari). As fi curios cum s-ar misca SX-ul pe la 200CP ...... :clap: As aplauda intrarea in clubul (din ce in ce mai populat dealtfel) autoturismelor ce ating suta sub 10 sec!!

Offline shpeedy

« Răspuns #152 : 08.Sep.2011, 09:48:42 a.m. »
@macmat: cam asa se misca un SX4 Turbo

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline macmat

« Răspuns #153 : 08.Sep.2011, 07:10:41 p.m. »
@shpeedy:Frumos deapana comentatoru' despre performante; cred ca vorbeste despre varianta USA  2.0 l cu vreo 150CP in serie....Pacat ca filmuletu' n-o "chinuie" mai mult in ture!   Scuze de "off topic",ne potolim. :pardon:

Offline csb

« Răspuns #154 : 22.Oct.2011, 08:42:23 p.m. »
Saptamama asta treceam prin fata SARA Motors Timisoara si am zarit un Kizashi  ;-) L-au primit de curand, e varianta top cu 4WD cutie automata  :D
N-am rezistat tentatiei, am intrat si am avut chiar ocazia sa fac un scurt drive test. Pana acu il mai vazusem doar din exterior...

L-am pipait, e calitate, si frumos lucrat. Mi-a placut cutia CVT care lucra foarte fin. N-am mai condus masina cu CVT, e interesant ca nu simti schimbarile de viteza doar daca "dai talpa" il lasa sa se tureze motorul... Am incercat si pe  manual, foarte fain se schimba vitezele cu padele  :x
Daca nu aveam SAAB-ul si nu avea motor peste 2.0 chiar ma tenta... :P

In orice caz SUZUKI cu masina asta a intrat pe un teritoriu nou, cu dreptul.  :good:
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #155 : 04.Nov.2011, 01:01:58 p.m. »
O poza din salonul online al celor de la TopGearRo cu Kizashiul lui Suzuki AUTONET
Suzuki Kizashi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #156 : 04.Nov.2011, 06:43:22 p.m. »
Cum naiba de la noi in Ro, Kizashi au doar dealerii? Nu vor sa le vanda sau nu vrea lumea sa le cumpere?  :D  Ca eu pe aici pe forum nu am vazut nici un posesor de Kizashi domiciliat in Romania.   :dknw:

Offline bogogica

« Răspuns #157 : 04.Nov.2011, 08:54:27 p.m. »

Nu vor sa le vanda sau nu vrea lumea sa le cumpere?  :D  Ca eu pe aici pe forum nu am vazut nici un posesor de Kizashi domiciliat in Romania.   :dknw:

...poate ca pretul este de vina? >:)

Offline roberto

« Răspuns #158 : 04.Nov.2011, 08:55:35 p.m. »
Mai degraba motorizarea.  :-?
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline csb

« Răspuns #159 : 06.Nov.2011, 09:32:20 a.m. »
Corect... motorizarea.

Daca taxa de inmatriculare e 2800 lei, de impozit nu mai zic... e clar ca pana nu pune Suzuki un motor de 2.0 nu prea o sa vanda.
In ceea ce priveste pretul, eu zic ca daca un Golf "de baza" sare de 20.000 atunci un Kizashi full merita cu 7-8 mai mult.

...parerea mea  ;-)
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017