Autor Subiect: bare longitudinale SX4  (Citit de 5444 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Gen: Bărbat
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
Re: bare longitudinale SX4
« Răspuns #10 : 01.Feb.2010, 10:02:02 p.m. »
Adica vreti sa spuneti ca aceste caroserii nu sunt la fel din fabrica?
Ma indoiesc tare mult...
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline bogdanb

« Răspuns #11 : 01.Feb.2010, 10:02:15 p.m. »
Mie imi miroase a smecherie "dealereasca" sa te oblige sa platesti manopera la ei... ma intreb, cat de legal o fi sa te santajeze cu pierderea garantiei pentru orice ? :-/ :inteligent:
« Ultima Modificare: 01.Feb.2010, 10:04:06 p.m. de bogdanb »
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline LeonardSZK

« Răspuns #12 : 01.Feb.2010, 10:11:22 p.m. »
La masinile care au prevazute bare longitudinale din fabrica plafonul este un pic altfel decat la cele care nu au. Plafonul are intarituri (dubluri) de tabla in zonele de prindere si prezoane (suruburi) in care se prind barele longitudinale. Asa ca nu se pot monta bare longitudinale "originale" fara interventii destul de serioase asupra plafonului masinii.
Barele transversale au sistem de prindere "nepermanent" (se pot demonta si remonta oricand), nu se modifica plafonul masinii in nici un fel.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline miocrl

« Răspuns #13 : 01.Feb.2010, 10:34:10 p.m. »
asa ca rugam colegii cu bare longitudinale sa pune o poza sa vedem unde exact sunt infipte
la pel si tu poti pune o poza cu al tau plafon ca sa vedem si noi si sa evaluam situatiunea :P

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #14 : 02.Feb.2010, 09:48:40 a.m. »
Da eu nu inteleg asta cu schimbarea pretului - cum o data sunt 140 E, apoi 460 E :-O Si... n-as vrea sa cred ca diferenta de pret este manopera! Sau si mai rau: ala sa fie pretul fara manopera :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristi.nord

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #15 : 02.Feb.2010, 01:48:54 p.m. »
Desi a mea nu are bare longitudinale, exista in plafon , locuri special prevazute pt prinderea lor.O sa fac cateva poze si o sa le pun aici.
Nu stiu de ce spun astia de la suzuki ca trebuie gaurit plafon pt punerea barelor longitudinale....

SX4 GLX 1.5 FWD

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #16 : 02.Feb.2010, 02:04:28 p.m. »
asa ca rugam colegii cu bare longitudinale sa pune o poza sa vedem unde exact sunt infipte

Am tot cautat o poza in care sa se vada partea de sus a masinii, si am gasit-o pe asta:

si pe asta (poate ajuta :dknw:)
« Ultima Modificare: 02.Feb.2010, 02:11:41 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bogdanb

« Răspuns #17 : 02.Feb.2010, 10:49:26 p.m. »
Asa, asa tineam si eu minte, ca sunt pe margine, dar nu eram sigur :clap:

Este totusi posibil si ca:
La masinile care au prevazute bare longitudinale din fabrica [...] plafonul are intarituri (dubluri) de tabla in zonele de prindere si prezoane (suruburi) in care se prind barele longitudinale.

N-ar merge totusi sa fie montate doar asa, "de aspect", fara sa puna greutate pe ele? Ca parca arata altfel masina cu ele...  :dream:

LE: Am gasit si asa ceva, care ar putea fi interesant pentru ca nu necesita gaurire:
http://www.direct4x4.com/view-product.php?id=1132
« Ultima Modificare: 02.Feb.2010, 10:57:41 p.m. de bogdanb »

Offline miocrl

« Răspuns #18 : 03.Feb.2010, 08:04:47 a.m. »
arata destul de ok desi nu sunt cele originale..

sunt doar pentru look nu destul de rezistente pentru carat:

"No drilling is needed as the roof rails are fixed use strong 3M(Scotch) double sided tape which is already fitted to the back of the roof rail.
..
Please note that these should be considered as a styling accessory and not as a load bearing roof rack system."

Offline bogdanb

« Răspuns #19 : 03.Feb.2010, 05:00:03 p.m. »
Please note that these should be considered as a styling accessory and not as a load bearing roof rack system."

Exact asa le-am considerat. Dealtfel, inca inainte sa am toti banii de masina ma uitam pe net si visam la tot felul de accesorii... :dream:
Printre altele, acest gen de bare care mi-a placut mai mult decat cel stock, parca dau o forma mai aerodinamica masinii.
Pana la urma, a fost sa fie masina cu tot cu bare, iar acum evident ca imi plac mai mult accesoriile mele stock  :x
Oricum, nu le voi folosi niciodata la altceva decat pentru aspect.