Autor Subiect: bare longitudinale SX4  (Citit de 5445 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristi.nord

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
bare longitudinale SX4
« : 29.Ian.2010, 04:30:18 p.m. »
 hello
Eu am un sx4 varianta cheala(1.5  / 100cai / benzina / FWD).... si vreau sa intreb daca stie cineva cat costa sa-ti pui 2 bare longitidinale pe plafon ?
SX4 GLX 1.5 FWD

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: bare longitudinale SX4
« Răspuns #1 : 29.Ian.2010, 04:33:14 p.m. »
Banuiesc a ai vrut sa spui 2WD?
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 29.Ian.2010, 04:40:04 p.m. »
@cristi.nord, bine-ai venit! :)

Sincer, nu stiu daca se pot pune barele alea after market, dar poate stiu colegii mai multe. Ai incercat sa intrebi la un dealer Suzuki?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 29.Ian.2010, 04:51:59 p.m. »
salutare. eu dupa ce am luat masina eram foarte increzator ca o sa pun si bandouri laterale si protectii aripi si bare longitudinale...
dar vad ca merge si fara

atata timp cat sunt repere ca piese de schimb cred ca se pot comanda, dar cat costa ? merita?

ca sa iti pui bare longitudinale trebuie sa dai niste gauri in caroserie.. iar aceeasi utilitate o ai si direct cu bare transversale
ca sa vezi unde dai gaura in caroserie trebuie sa compari un model cu si unul fara.

asa ca rugam colegii cu bare longitudinale sa pune o poza sa vedem unde exact sunt infipte
la pel si tu poti pune o poza cu al tau plafon ca sa vedem si noi si sa evaluam situatiunea :P

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #4 : 29.Ian.2010, 05:03:27 p.m. »
Banuiesc a ai vrut sa spui 2WD?

FWD=front wheel drive. Adica tractiune pe fata. Poti sa spui si asa;nu e musai 2WD.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristi.nord

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : 29.Ian.2010, 06:09:07 p.m. »
hello
Am sunat azi la Sibiu la service-ul de acolo si mi-au spus ca nu se pot comanda bare longitudinale, deoarece nu se pot prinde de masina, acest model avand doar prinzatori pt bare longitudinale.
Am sunat si la service-ul de la radaci pe pe soseaua Giurgiului (B), de acolo am luat masina asta vara , si mi-au spus ca se monteaza, si se pot monta...Am vorbit la tel cu un agent de acolo care mi-a spus sa-i trimit seria de la sasiu si imi face o oferta. Va anunt cand imi trimit oferta...
SX4 GLX 1.5 FWD

Offline cristi.nord

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 01.Feb.2010, 03:53:48 p.m. »
 "Piese fara manopera 850 lei tva inclus

MONTAREA PIESELOR RESPECTIVE INTR-UN SERVICE NEAUTORIZAT  SUZUKI DUCE LA PIEDEREA GARANTIEI LA CAROSERIE "

Iar cu manopera ajunge la 1500 lei .  Minunat nu ?

Am sunat si la autonet la service si acolo mi-au spus 140 Eur fara manopera.
SX4 GLX 1.5 FWD

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #7 : 01.Feb.2010, 04:12:36 p.m. »
Pfoai cat-a manopera :inteligent: La Autonet vine ceva mai ieftin, ai intrebat la cat te duce in final?

Ca idee, la Autonet ai 10% reducere daca ai lipit pe masinuta stickerul Suzuki Club :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristi.nord

• Newbie
  • *
« Răspuns #8 : 01.Feb.2010, 06:24:47 p.m. »
No stati asa ca au venit cei de la autonet cu o rectificare de oferta :

"Un set de bare longitudinale pentru sx4 v-ar costa aproximativ 460 Euro dar este o modificare adusa masinii pe care nu o recomandam.Presupune gaurirea plafonului in multe puncte pentru a se putea atasa suporturile pentru barele longitudinale si barele in sine.
Pe de alta parte daca doriti bare transversale pentru a le putea atasa de cele longitudinale va putem comanda un set de bare transversale care sa se prinda direct de masina si sa nu mai fie nevoie de barele longitudinale "

SX4 GLX 1.5 FWD

Offline bogdanb

« Răspuns #9 : 01.Feb.2010, 09:57:22 p.m. »
[...] este o modificare adusa masinii pe care nu o recomandam.Presupune gaurirea plafonului in multe puncte pentru a se putea atasa suporturile pentru barele longitudinale si barele in sine.

[...] un set de bare transversale care sa se prinda direct de masina si sa nu mai fie nevoie de barele longitudinale "
:-/

Fara nici o legatura cu Autonet, care sunt baieti de isprava, ma intreb si eu: barele montate in fabrica nu presupun gaurirea plafonului? Sau, daca au alt sistem de prindere, inseamna ca ceea ce se gaseste aftermarket este un kit incomplet?
Aceeasi intrebare pentru barele transversale care "se prind direct de masina".
Daca se prind prin gaurire, cu ce difera gaurile fata de cele pentru barele transversale? Ca din cate stiu, o gaura e o gaura... :dknw: Daca nu, nu s-ar putea folosi acelasi sistem si la cele longitudinale?
 :mester:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)