Autor Subiect: REVIZIA 60000 Km  (Citit de 56118 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: REVIZIA 60000 Km
« Răspuns #50 : 01.Nov.2012, 03:53:54 p.m. »
Nu-i de parca beneficiezi de cine stie ce experti la revizii, eu as face-o linistit in orice alt service care isi respecta clientii.

Lichidul de frana se poate testa si daca e inca bun nu e musai sa il schimbi.
  • SX4 1.5
Alex

Offline bogogica

« Răspuns #51 : 01.Nov.2012, 07:53:34 p.m. »
...dar intrebarea este, masina va mai beneficia de un istoric de service credibil/verificabil?

Offline adrian_r5

« Răspuns #52 : 01.Nov.2012, 09:08:49 p.m. »
Are cineva idei/pareri? Thx :)
Revizia de 3 ani am facut-o intr-un service "ne-Suzuki" ... la revizia de 4 ani m-am dus la Suzuki Arad (tot aici am facut si revizia de 2 ani). Cit timp masina a fost in garantie filtrele de aer si polen le-am cumparat de la reprezentanta da' dupa expirarea garantiei le-am cumparat de la alta pravalie si le-am montat singur.  Personal nu cred ca e vreo problema ca e service "ne-Suzuki" atita vreme cit se folosesc consumabile de calitate si lucrarea este facuta cu simt de raspundere.
Cu riscu' de a fi acuzat de indiscretie - de ce vrei sa faci revizia in service ""ne-Suzuki"  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #53 : 01.Nov.2012, 09:29:47 p.m. »
ma gandesc ca e mai ieftina ora de manopera   :-/

Offline BXXENL

« Răspuns #54 : 02.Nov.2012, 08:56:27 a.m. »
...dar intrebarea este, masina va mai beneficia de un istoric de service credibil/verificabil?

Si cu ce ma incalzeste pe mine istoricul de service daca la revizie nu stiu de care ulei se pune in cutiile manuale si de care in diferentiale? Mai bine sa fi nu fi facut fostul proprietar schimbul de ulei din cv decat sa ma trezesc cu GL5 in cutie.
  • SX4 1.5
Alex

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #55 : 02.Nov.2012, 10:42:40 a.m. »
Cu riscu' de a fi acuzat de indiscretie - de ce vrei sa faci revizia in service ""ne-Suzuki"  :-/
Din motivul evident: este mai ieftin :)
Imi cumpar eu ce am nevoie, sau le dau lor o lista si imi cumpara consumabilele, iar manopera ma costa cam 100 lei (unde m-am interesat eu), fata de ~80 lei x 3 ore la service Suzuki in Bucuresti. Oricum, initial luasem serios in considerare sa merg la Valcea pentru revizie, pentru ca adaugand si benzina pana acolo si inapoi si tot ma costa mai putin ca la un dealer din Bucuresti... :notlst:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bogogica

« Răspuns #56 : 02.Nov.2012, 09:22:42 p.m. »
Si cu ce ma incalzeste pe mine istoricul de service ....
pe tine nu te incalzeste, cum nici pe mine, dar la o eventuala vinzare, se poate carcoti pe aspectul asta putand duce la oeventuala pierdere la pretul de vanzare.

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #57 : 01.Dec.2012, 10:23:29 a.m. »
Partial ai dreptate, dar sa vezi cat te incalzeste sa afli pretul la schimbare cutie de viteze sau diferentiale, posibil mult mai mult.

La ultima revizie, a trebuit sa ma cert cu reprezentantii service-ului autorizat Suzuki Cobalcescu sa nu imi puna ulei cu GL5 in cutia de viteze si-am dat fuga in Vitan sa iau castrol cu GL4, dar tot mi-au pus d'amprunelea un Elf in diferentiale care am aflat ca-i slab calitativ si va trebui sa il schimb cu altul la aceasta revizie (au insistat sa il schimbe si nu aveam ulei pregatit).

Offline suzukica

« Răspuns #58 : 11.Ian.2013, 07:58:52 p.m. »
Pe unde s-au mai facut revizii in ultima vreme? S-auzim! Cum a fost?

Offline dreamhakeem

« Răspuns #59 : 19.Ian.2013, 11:56:41 a.m. »
Caut si eu un service serios in Constanta pentru revizia de 60k km. Unul unde pot sa ma duc cu consumabilele cumparate de mine si oamenii sa faca inlocuirile si verificarile ce trebuie facute cu seriozitate si responsabilitate.
Have an apple. It's good for you.