De ce swift
. Pai povestea incepe asa: eram la serviciu,aveam de mers la un client,nu erau in curte decat 2 dube VW,prea mari pentru parcarea de la Forum III unde urma sa ajung. Un coleg mi-a sugerat sa luam Swiftul patronului care era in fundul curtii. Era cea mai buna solutie desi stiam ca nu avem voie sa-l conducem. Mergea oribil,
designul nu ma atragea,dar ne-am facut treaba cu el in ziua aceea.Oricum de la Oltcitul meu era o diferenta semnificativa,desi prea "mirosea" a Tico. Oltcitul vazuse multe la viata lui(4 proprietari,o rasturnare,motoare schimbate,3 accidente)si tragea sa moara....Asa m-am gandit: il sun pe patron,il intreb daca mai vinde Swiftul si daca da fac un credit si il iau.Raspunsul: daca il platesti pe loc e 4000Euro,daca ai alte idei pretul e mai mare.Cu 5 luni in urma voia 5000Euro,asa ca in 4 zile am avut banii,pe 29 Februarie 2008,am mai negociat putin si l-am luat cu 3800 de Euro.Tot in acea zi am remediat si "mersul oribil": Am intins cablul de acceleratie si s-a schimbat complet comportamentul.Aveam nevoie de altceva decat motoare innecate,consum imens,schimbat bujii de 3 ori pe saptamana
si altele. O noua tehnologie.Sunt foarte multumit de Aburica (de la B77ABR)mea si nu m-a lasat niciodata la greu.Din pasiune,au aparut un temporizator facut de mine pt stergatorul de luneta,un circuit ce temporizeaza lumina plafonierei,ca la Logan,lumina in portbagaj si un computer de bord facut de un coleg
.