Autor Subiect: Curatare bandouri  (Citit de 7856 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Curatare bandouri
« Răspuns #10 : 30.Ian.2009, 12:00:22 p.m. »
Abia astept sa le montez ;)
« Ultima Modificare: 18.Feb.2009, 08:04:34 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #11 : 13.Feb.2009, 08:06:05 p.m. »
cate ceva despre bandouri, sunt prinse cu ceva patente, unele care se pot scoate altele nu vad cum mai ales ala laterale si cele deasupra rotiilor, apropo stie cineva de unde pot face rost de ele, alea deasupra rotii restul il am, vreau sa montez si dar pun cu ceva banda adeziva puternica deoarece nu vreau sa gauresc tabla masinii
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline >pexic<

« Răspuns #12 : 16.Mar.2009, 01:12:52 p.m. »
Salut , ma gandesc ca ar trebui sa existe si unele cu magneti foarte puternici, a vazut cineva asa ceva prin "comertul" romanesc ?
Thx.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline cobra20

« Răspuns #13 : 16.Mar.2009, 02:01:17 p.m. »
pot sa ai magneti pe drumurile noastre nu cred ca ar tine, am gasit ceva adeziv dar ala se foloseste in constructie pentru a lipi betoane, ala nu ma deranjeaze dar sa nu atace vopseaua, Sikaflex este numele adezivului daca cineva stie mai multe despre ce vorbesc il rog sa-mi zica si mie

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #14 : 16.Mar.2009, 03:37:28 p.m. »
din cate am auzi cu aceste bandouri (fusite) vin din fabrica .. si nu exista de cumparat ca accesoriu. Eventual poate gasesti la dezmembrari in ungaria. Nu cred ca trebuie sa gauresti tabla pe exterior .. poate cel mult la contraaripa, iar in fata din cate am vazut eu se prin la baza in masca (bara).
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline cobra20

« Răspuns #15 : 16.Mar.2009, 04:21:40 p.m. »
eu am pachetul dar cu piese lipsa. cea ce am: bara fata, spate si lateralele asta am luat de la in tip din ungaria care lucreaza la fabrica Suzuki. cea ce imi trebe ala numai la dezmembrari gasesti is cele care se monteaza pe aripa deasupra rotiilor. Gaurile is pe aripa si sub usi. Eu o sa incerc sa le lipesc cu un adeziv puternic, nu am chef de gaurit

Offline busca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #16 : 08.Iul.2012, 09:35:14 a.m. »
unde gasesc nituri clips sau suruburile acelea clips pentru bandouri?
★★★