Autor Subiect: Union Motors...si in Bucuresti (B&S Reloaded)  (Citit de 17966 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
Re: Union Motors...si in Bucuresti (B&S Reloaded)
« Răspuns #60 : 18.Ian.2011, 02:14:07 p.m. »
cam ciudat ca pe union motors se vb de ingaraj :) nu vi se pare?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #61 : 18.Ian.2011, 04:40:25 p.m. »
PAi...citeste si tu toata povestea... :)
Go Terios!!!:)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #62 : 18.Ian.2011, 07:22:46 p.m. »
......cred ca prezinta si ei un raport catre Suzuki Romania cu materialele folosite si pe care au un ok. :-?

Asta s-o crezi tu! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #63 : 18.Ian.2011, 07:28:29 p.m. »
.........dar raman la parerea mea ca ...... un mecanic care a vazut mai multe suzuki la viata lui poate sa constate si anumite probleme pe care un mecanic oarecare nu le vede sau nu vrea sa le vada.
......

Fara nici un fel de suparare pentru cei de la UMR dar realizezi faptul ca ei sunt cei mai noi dealeri aparuti, nu? Cred ca au mai putin de un an. Asa ca "viata" mecanicului in Suzuki de la ei nu cred ca e asa lunga.

No offence dar esti posesor de Swift ca si mine si, la fel ca tine, si eu imi doresc ce-i mai bun si pentru masina mea dar si pentru masina ta la fel si pentru toate masinutele colegilor de forum.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline mammut

« Răspuns #64 : 18.Ian.2011, 08:12:39 p.m. »
Uff, problema e ca fiecare care a scris aici are dreptate...
si sa iei piese din alte parte, poate mai bune si mai ieftine, si experienta unora sau lipsa altora, ma oftica la culme la toti ca trebuie sa dai 30-40 ron pt a schimba un nenorocit de filtru...
Acum dupa ce a scris si WOL trebuie sa recunosc ca tot la Autonet ma gandesc :) mereu am plecat multumit de la ei, de faptul ca baiatul de la elevatorul 1 mereu a fost profi, mereu am nimerit la el si stia ce face :)
Ma gandesc pana maine :)
Oricum, multumesc tuturor pentru sfaturi!

Offline elims

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #65 : 27.Iul.2011, 09:46:54 p.m. »
Cum e posibil ca in aceste conditii de piata, cand toti te imbie sa cumperi de la ei, mai sunt si unii care nu inteleg ca avem o paine de mancat doar pentru ca avem clienti?

Am avut neinspiratia sa intru la Union Motors pentru a comanda un Suzuki mic, Alto. Probabil pentru ca am optat pentru cea mai mica masina (si nu pentru un 4x4) am fost tratat ca ultimul amarat de client.

Care sunt problemele in relatia cu ei?
- nu te contacteaza pentru a-ti spune care e stadiul fabricarii masinii tale - e gata, nu e gata, cand ti-o livreaza, cand nu...a trebuit eu sa dau toate telefoanele, sa le aduc aminte ca se apropie termenele
- nu isi respecta termenele (anuntate verbal, e adevarat) - dau termene peste termene, nu ofera explicatii plauzibile, nici scuze pentru faptul ca nu isi respecta promisiunile, nici compensatii (cum am observat ca fac alti dealeri)
- contractul lor nu prevede un termen clar stipulat, ci unul discutabil - ba e vorba de zile lucratoare, ba in alta clauza nu se specifica ce fel de zile sunt considerate....
- contractul lor este foarte fragil, usor de atacat prin prisma legii protectiei consumatorului (am fost la avocat deja)
- au conditii de plata finala foarte dure: plata totala, in avans cu pana la 21 zile lucratoare inainte de livrare....
- mai grav: a trebuit sa cer eu factura pentru a face plata, caci ei uitasera de asta (desii fusesem anuntat ca voi primi factura si ca trebuie sa platesc)... no comment
- dar cel mai grav: sunt extrem de aroganti, cuvantul "scuze" nu face parte din vocabularul lor. Si neprofesionisti. Nu ma pot baza pe cuvantul lor, pe nimic

Am ramas cu impresia ca nu le pasa de clienti, si probabil asa si este cand ai comandat un amarat de Alto, ei nestiind ca e un cadou.
In orice caz, daca nu doriti batai de cap si nervi, evitati pe cat posibil acest dealer. Voi contacta si reprezentanta Sukuki Romania pentru a le transmite plangerile mele, dar si avocatii si protectia consumatorului. Poate ca asa, luand atitudine si fiind activi, mai putem schimba ceva in bine.

In conditiile acestea, evident ca nu am de ce calca pe la ei prin service pe perioada garantiei. Si ma bucur ca exista acest forum pentru a gasi un service unde clientii sunt tratati asa cum trebuie. Din fericire unii s-au trezit si deja exista locuri unde te poti bucura de un bun raport calitate - pret.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #66 : 27.Iul.2011, 09:53:34 p.m. »
hahahah, stai ca revin si eu cu o postare despre service !!! Again ! :D

ca un mic review...

- pentru niste preturi am fost intrebat de sasiu, anul fabricatiei, combustibil .. am zis 1.6 4x4 si m-a intrebat de 3 ori automata ?  :clap: Am zis ca imi scartaie cureaua de accesorii si as vrea sa stiu cam cat costa sau cum se procedeaza... "pai alocam timp $$$ pentru investigatii si vedem :P" .. la autonet si marshal am primit un raspuns simplu "se intinde domne"

o sa postez dupa ce termin cu minunata revizie :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #67 : 29.Iul.2011, 12:55:00 p.m. »
Uiii... faci revizia la ei?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #68 : 29.Iul.2011, 03:41:55 p.m. »
e masochist omu....

Offline elims

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #69 : 18.Aug.2011, 08:48:22 a.m. »
pana la urma cei de la Union Motors s-au comportat regulamentar. Si-au cerut scuze, mi-au oferit un accesoriu in plus pe masina si am ridicat-o in 2 saptamani de la enervare. In general se cam uita toate la primirea masinii. E o bijuterie, are un motor puternic, la care nu ma asteptam (are doar 1 litru), e zglobie si se strecoara usor.

Sper sa nu avem probleme de neseriozitate la revizii, mai ales ca masina e in garantie.