Autor Subiect: Union Motors...si in Bucuresti (B&S Reloaded)  (Citit de 17967 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Union Motors...si in Bucuresti (B&S Reloaded)
« Răspuns #50 : 18.Ian.2011, 12:12:49 p.m. »
Exact.Masina nu mai este in garantie iar operatiunile sunt simple.Se pot face si in alta parte cu un pret mai bun.
Eu am cumparat din magazin ulei Castrol Edge 5W30  cu 150 ron la un magazin de piese aflat la intersectia Aerogarii/Ficusului.
« Ultima Modificare: 18.Ian.2011, 12:15:21 p.m. de lucianer »
Go Terios!!!:)

Offline mammut

« Răspuns #51 : 18.Ian.2011, 12:21:12 p.m. »
Eu vreau sa cred ca cei din service suzuki vor face treaba mai bine decat un service multi marca (sa nu zic de cartier).
Cand zic mai bine ma refer si la faptul ca daca ceva este dubios le-ar sarii in ochi, verificare computer, chestii pe care un service oarecare nu are cum sa le vada.
Am cerut niste oferte de pret si la astfel de service si nu am obtinut niste preturi extraordinare, un pic mai mic dar nu suficient cat sa ma faca sa renunt la un service dedicat masinii mele.
Tin la masina mea si vreau sa aiba parte de un tratament ok, dar nu la preturi aberante, asa ca oferta de la Union a fost cea mai ok si vreau la ei.
Sper sa nu gresesc :)

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #52 : 18.Ian.2011, 12:37:26 p.m. »
Eu ma refeream strict la: schimbat ulei, schimbat filtre de ulei , aer.Nici placutele de frana nu presupun service dedicat modelului.Normal ca vrei binele masinii.

Offline mammut

« Răspuns #53 : 18.Ian.2011, 12:55:10 p.m. »
Inteleg ca operatiunile de revizie se pot face oriunde, dar raman la parerea mea ca in momentul in care masina este ridicata pe elevator pt golit uleiul si schimbat F.U. un mecanic care a vazut mai multe suzuki la viata lui poate sa constate si anumite probleme pe care un mecanic oarecare nu le vede sau nu vrea sa le vada.
Asta ar fi un motiv pt care aleg un service dedicat, si ar mai fi al doilea si anume diagnoza electronica.
Si mai este partea cu stampila pe cartea de service, daca ma duc in service suzuki, sau altul, si cer sa zicem doar schimb ulei si filtru ulei, cei din service imi vor stampila cartea de service la rubrica de revizie 4 ani?
Daca da, este ok, fac operatiunea asta in service suzi iar pt restul cumpar eu piese si ce pot inlocuiesc eu, iar restul intr-un service ieftin.
Dar deja ma complic, mai multe drumuri, si cand trag linie nu cred ca am facut o mare afacere :P

Offline BXXENL

« Răspuns #54 : 18.Ian.2011, 01:01:07 p.m. »
Pai la rubrica revizie 4 ani e doar o casutza chioara pe care o bifezi si gata, sau sunt mai multe casute, pt fiecare lucru de inlocuit?
  • SX4 1.5
Alex

Offline mammut

« Răspuns #55 : 18.Ian.2011, 01:11:59 p.m. »
Este o singura casuta, dar e posibil ca service-ul daca nu faci toate operatiile cuprinse in revizie sa nu puna stampila.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #56 : 18.Ian.2011, 01:28:15 p.m. »
Si eu zic macar filtru de aer si cel de polen sa ti le schimbi tu. Stampila oricum o sa iti puna. La fel,si placutele le poti cumpara si schimba in alta parte. Iei si ceva si mai bun si iesi si mai ieftin. Eu asa fac. In plus patrez toate facturile ca sa vada viitorul proprietar ce s=a schimbat si cand. Si la Ignis am avut 80% din facturi si actualul proprietar a fost f incantat sa le vada.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline mammut

« Răspuns #57 : 18.Ian.2011, 01:34:27 p.m. »
Uff, Andrei ma bucura raspunsul tau dar ma si pune la treaba :)
O sa caut de unde pot cumpara consumabilele si sa sun si la service.
Merci!  >:D<

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #58 : 18.Ian.2011, 01:43:01 p.m. »
Tot ei iti pod da si idei cu magazine ptr piese.Eu am folosit foarte des ingaraj.ro (Ulei Mobil 1 Formula 3000 cost ~115ron)iar pentru Jimny a mai adaugat si o plimbare la magazinele din targul Vitan.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #59 : 18.Ian.2011, 01:44:11 p.m. »
Vezi ca sunt si magazine online de unde iti poti lua toate piesele necesare. Eu cel mai des am luat de la ingaraj.ro si au fost ok. Poti cumpara chiar si de la magazinul de care zicea lucianer ca e ok si e si in drum spre Otopeni. :)
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI