Autor Subiect: Vacanta Cuba  (Citit de 2621 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Vacanta Cuba
« Răspuns #10 : 25.Feb.2010, 07:31:54 p.m. »
Am mai postat odata: Blue Air zboara la Havana din martie cu (de la) 380 Euro.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
    • Constanta
« Răspuns #11 : 26.Feb.2010, 09:22:20 a.m. »
O vacanta in Cuba cred ca e cea mai potrivita alegere, am fost acolo vreo doi ani la rand, totul acolo e minunat, inclusiv oamenii, am fost in Havana si in Santiago de Cuba, faleza din Havana e superba, pe malul celalalt (Havana e impartita in doua de un canal ) este un castel f.f. misto si acolo e un loc special pt turisti.
In general turistii sunt cazati in locuri speciale cu preturi ca in europa, dar daca te duci in locuri frecventate de cubanezi, totul e ieftin, iti recomand sa iei rom  se toate felurile: Havana de 7 ani, Havana ano especial, Havana de 3 ani...crede-ma ca la gust sunt total difetite de ce gasesti aici, trabucurile sa le iei de la magazin, nu de pe strada, au cam acelasi pret dar de la magazin iti dau chitanta, care e f. importanta, ca trabucuri iti recomand Romeo&Julieta (daca vrei sa fie de efect sa le iei in tuburi de aluminium), nu mai stiu sigur care era pretul (60 usd parca) dar in aeroport in Europa cutia e 325 eur..., iti mai recomand barurile in aer liber (gradinile) unde atmosfera e super, stai tolanit, bei un mojito adevarat si asculti si dansezi pe muzica cubaneza.
 Daca vrei sa te duci cu masina, cauta la navlositorii maritimi liniile Europa-Cuba, MSC, CMA CGM, etc si sigur vei gasi ceva, pana acolo parca faci 10-11 zile, depinde de vapor si cate porturi mai are pana acolo, astfel vei vedea si cum e viata pe mare  :D

• Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp

Offline bachus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #12 : 26.Feb.2010, 11:23:28 a.m. »
iar ca moneda, pt turisti se foloseste CUC. 1 cuc ~ 1 eur
Ignis 1.3 GLX. b 75 yoa

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
    • Constanta
« Răspuns #13 : 26.Feb.2010, 02:36:34 p.m. »
am uitat sa va spun ca in Cuba circula 2 tipuri de bani in paralel, si anume una pt turisti care intr-adevar este aproape cu 1 eur, si una pt localnici unde 1 eur = 10.000 parca...nu mai stiu exact, multa lume a luat teapa cu asta
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp

Offline bogdanb

« Răspuns #14 : 26.Feb.2010, 10:02:23 p.m. »
Multumim de info; apropo, sunt de acord cu tine ca bati degeaba drumul pana acolo daca stai doar in zona turistica. Ideea mea tocmai asta ar fi, eventual chiar sa merg dintr-un oras in altul. Cu spaniola nu imi fac probleme, ne descurcam destul de bine;
Iar despre RyJ si mie-mi plac, dar prefer totusi Partagas (dar numai cele la cutie, pe care le lasi cateva luni la invechit). Ce ma enervezi, abia le lasasem, de o luna !!  :-))
Oricum, din ce spune lumea pe net, inteleg ca orice ai cumpara de acolo (inclusiv fructele si legumele din piata sau lucruri de pe strada) sunt mult mai bune decat ce gasim noi pe aici - poate de aia si mojito-ul are un alt gust... adica cel original, adevarat :good:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)