Autor Subiect: Vacanta Cuba  (Citit de 2620 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Vacanta Cuba
« : 24.Ian.2010, 07:49:12 p.m. »
De ceva vreme mi s-a pus pata pe Cuba. N-as putea sa explic de ce si de cand, poate de cand am trecut de 40 de ani si am intrat intr-o perioada de nostalgii. Sau poate fiindca au trecut fix 20 de ani din Dec. '89.
La captarea mea au contribuit si sutele de mii de imagini existente pe net din care iata cateva, alese aleator:

In principiu, cum se ajunge si cum trebuie sa te comporti pe acolo e destul de complicat datorita multor reguli si regulamente. Insa pe cei care isi amintesc cum era la noi pe vremea lui Ceausescu nu ii va mira foarte tare Trebuie viza (care totusi se obtine destul de usor). Iar partea buna e ca europenii sunt destul de bine vazuti fata de americani (totusi turistul e turist iar banii lor sunt bineveniti de oriunde sunt ei)
Detalii complete se gasesc pe net, iar un bun punct de informare este aici
Mai ramane de rezolvat o singura problema, mica dar esentiala: cu tot cu drum ar costa aprox. 4000EUR pt. 2 persoane, si nu vreau sa schimb bancnota aia de 10.000 EUR...  :D  :fluier:
« Ultima Modificare: 24.Ian.2010, 07:53:33 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

Re: Vacanta Cuba
« Răspuns #1 : 24.Ian.2010, 07:57:22 p.m. »
poate de cand am trecut de 40 de ani si am intrat intr-o perioada de nostalgii
si nu vreau sa schimb bancnota aia de 10.000 EUR...

Asa e ... devii nostalgic ... sentimental ... te desparti greu de bani ... >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 24.Ian.2010, 08:30:26 p.m. »
cauta la TUI .. poti  gasi 10 zile acolo la 3ooo eur

Offline danker

« Răspuns #3 : 24.Ian.2010, 08:50:23 p.m. »
- N-are nici o treaba Ceausescu aici, am inteles ca au unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, intradevar si pe mine ma bate gandul, toatusi suma e destul de marisoara, cu toate ca cele mai bune preturi sunt  acum in criza, iti urez success! sunt convins ca sunt si oferte mai bune de 4000/2 persoane.  ;)
« Ultima Modificare: 25.Ian.2010, 11:15:04 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline sfichiu

« Răspuns #4 : 24.Ian.2010, 09:41:03 p.m. »
am vazut si un reportaj la o televiziune despre turismul din Cuba.E foarte fain sa petreci citeva zile pe la ei......pe mine m-a impresionat masinile alea americane de prin anii 40-50 care sunt si acu in stare de funcionare si te pot plimba prin locuri magnifice........dar prefer si eu sa nu schimb bacnota de 10 mii euro si sa cheltuiesc mai putin aici mai pe aproape... :fluier:
  • VITARA S ,Matiz

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #5 : 25.Feb.2010, 12:22:24 p.m. »
daca te mai intereseaza
intamplator am primit o oferta de la o agentie din portugalia unde am locuit candva
era in jur de 750-850eur pers 7 zile si primeai 7 zile bonus deci 14zile

daca vrei pot sa caut oferta , un bilet buc-lisboa ar fii max 250eur pers dus intors

iarasi dominicana a fost cumnata din lisboa la 680eur 14 zile in punta cana principe bavaro 5* all incl.
a primit 7 zile bonus asa se da la lantu de hotel din care face si pri. bavaro deoarece are 4000 de camere si decat sa stea goale se da extra dar numai din sept in extrasezon !

bafta

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 25.Feb.2010, 12:31:22 p.m. »
Pacat ca nu se poate merge cu Suzuki pana acolo...  da poate e mai bine asa, ai timp mai mult sa savurezi un trabuc si un rom de la mama lui  :)

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
« Răspuns #7 : 25.Feb.2010, 12:33:51 p.m. »
orice se poate :) daca vrei sa meri cu suzy o pui pe vapor si o astepti in port sau inchiriezi acolo un suzuki din 57 :D

Offline bogdanb

« Răspuns #8 : 25.Feb.2010, 02:09:56 p.m. »
Asta chiar e buna. Deci cred ca ai gasi si o Dacie 1300  :D  sau vreun Aro daca ti se face dor de al tau Sx4  :fluier:
Oricum, chiar daca oferta e mult mai buna decat ce am gasit in alte parti, deocamdata mi-a mai trecut datorita dilemei cu fumatul: imi e clar ca nu pot sa ma las doar de tigarete, trebuie sa las si trabucurile. Daca las trabucurile parca pe jumatate merg degeaba pana acolo... sau sa ma apuc de rom ca sa pastrez constanta suma viciilor?  :-))
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline bachus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #9 : 25.Feb.2010, 03:01:28 p.m. »
Sotia mea a fost acolo.cum mai prind timp iti spun cate ceva
Ignis 1.3 GLX. b 75 yoa