Autor Subiect: REVIZIA 15000KM ori 1 AN - JIMNY  (Citit de 46603 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline b96urs

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
REVIZIA 15000KM ori 1 AN - JIMNY
« : 22.Ian.2010, 12:21:00 a.m. »
Dupa ce am citit acest thread, am dat si eu o fuga pana la valcea (marti dimineata, pe viscolul ala infect). Cost total 375 ron, nu am acum factura in fata sa detaliez. Oamenii de acolo mi s-au parut foarte user-friendly, asteptau o delegatie de la suzuki si erau extrem de atenti cu orice in ziua aceea. Revizia a durat cam o ora jumate. Cat despre depasirea de 1 an, nici n-a intrebat (depasisem si eu cu vreo 2 zile), dar nici nu avea cum sa stie, pt ca nu i-am dat decat cartea de service (pe care nu scrie cand am cumparat eu masina) - de fapt daca stau bine sa ma gandesc, doar pe contractul de cumparare scrie. In fine, mi-a placut si cred ca a meritat drumu (in ciuda mediei de 60km/h pe care am avut-o pe autostrada dimineata) nu atat pt banii in minus fatza de astia din Bucuresti ci cat pentru a nu ma duce la ei.
Suzuki Jimny, 1.3 benzina

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: REVIZIA 15000KM ori 1 AN - JIMNY
« Răspuns #1 : 22.Ian.2010, 09:35:03 a.m. »
Salut.Esti cumva cel care mai tine masina parcata la intersectia Semanatoarea/Virtutii?Stiu ca i-am pus acum 1 an flayer! ;)
Go Terios!!!:)

Offline b96urs

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #2 : 24.Ian.2010, 11:24:54 a.m. »
Dap, am gasit flyerul, eram deja inscris pe suzuki club :D
Suzuki Jimny, 1.3 benzina

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
« Răspuns #3 : 24.Ian.2010, 09:18:57 p.m. »
Si ... mai zi-ne si noua, ce ti-au mai facut la revizie, ce au schimbat, verificat, etc...
fost proprietar de Jimny

Offline unde

« Răspuns #4 : 28.Ian.2010, 12:31:21 p.m. »
Cat despre depasirea de 1 an, nici n-a intrebat (depasisem si eu cu vreo 2 zile), dar nici nu avea cum sa stie, pt ca nu i-am dat decat cartea de service (pe care nu scrie cand am cumparat eu masina) - de fapt daca stau bine sa ma gandesc, doar pe contractul de cumparare scrie.

Stai linistit. In mod normal ar trebui sa ai o perioada de gratie de 30 de zile si o limita de 1000 de km peste ce e specificat in carte.
 Multi km fara probleme!
 Si eu vreau sa stiu ce au schimbat (efectiv, ca ce zice in carte stiu).
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline tau

Jimny - Revizia de 15,000 km / 1 an
« Răspuns #5 : 22.Oct.2015, 10:17:13 p.m. »
Va recomand tuturor sa intrebati / incercati si la Royal Motors din Pitesti....!

Pe mine revizia de un an pentru Jimny - facuta saptamana trecuta - m-a costat cu 43.846% mai putin decat pretul comunicat de Autonet, si cu 63.5% mai putin decat mi-ai cerut cei de la Radacini...! Uleiul pe care mi l-au pus a fost Suzuki 0W20, FULL SYNTHETIC.

Din procentele de mai sus, daca scad si costul benzinei - aproximativ 83 ron - rezulta ca am facut o super economie.
In plus, am stat tot timpul langa masina, iar serviciile - de la predarea masinii pana la preluarea ei - au fost de nota 10!
Pe mine unul m-au castigat de client.

Si nu, nu este reclama sub nicio forma - ci doar o recomandare! 
  • Jimny, Vitara S, New Jimny

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Jimny - Revizia de 15,000 km / 1 an
« Răspuns #6 : 22.Oct.2015, 10:22:10 p.m. »
@dany, eu nu m-as baza pe o valoare "informativa". Deși nu au fost revizii pana acum la New Vitara, nu cred ca se poate scapa  așa de ieftin la prima revizie.
La SX4 4x4, prima revizie costa acum câțiva ani la Autonet 164 euro. Adică echivalentul rotund a 740 lei acum. Aștept cu interes sa văd cât vei plăti tu...

Trimis cu Tapatalk
« Ultima Modificare: 22.Oct.2015, 10:25:18 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

« Răspuns #7 : 22.Oct.2015, 10:32:17 p.m. »
Tau- si in fapt care sunt valorile si pe mine cel mai mult ma consoleaza o poza cu factura detaliata. Merci
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline tau

« Răspuns #8 : 23.Oct.2015, 09:19:18 p.m. »
Am considerat ca procentele pe care le-am mentionat fac mai mult "decat o mie de cuvinte".

INSA, pentru a nu fi catalogat / considerat diversionist - si intrucat asa mi se pare corect fata de cei de la Royal Motors - am sa-ti trimit factura pe e-mail (daca imi trimiti adresa intrucat nu m-am prins cum pot sa-ti atasez un fisier direct pe pm...?!

Acum cand m-am uitat pe factura, am vazut ca de fapt ca valoarea ei este chiar mai mica decat cea pe care am luat-o in calcul atunci cand am facut diferenta in procente.

Deci, astept sa-mi trimiti o adresa de e-mail...!
  • Jimny, Vitara S, New Jimny

Offline Leutz

« Răspuns #9 : 24.Oct.2015, 02:33:19 p.m. »
@tau, topic-urile precum cel de fata exista tocmai pentru a pune la dispozitia comunitatii informatii despre revizii. Comunicarea preturilor, a operatiunilor efectuate ... a calitatii lucrarilor, a calitatii interactiunii cu service-ul ... s.a.m.d. sunt chestiunile in care jurul carora se invart discutiile.

Te asigur ca nu e nici o problema sa "divulgi" pretul unui serviciu la un banal prestator de servicii cum e un dealer/service auto; asta doar daca nu cumva Royal Motors activeaza in vre-un domeniu ultra...sensibil si semneaza contracte de confidentialitate cu fiecare client in parte  (:|.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019