Autor Subiect: Bare frontale, BULLBARE SAU ROLLBARE frontale SX4?  (Citit de 25156 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

Re: Bare frontale, BULLBARE SAU ROLLBARE frontale SX4?
« Răspuns #10 : 27.Oct.2008, 12:31:54 p.m. »
Salut, nu stiu la SX4 cum este , s-ar putea sa fie la fel, dar la mine bullbarul nu modifica garda la sol - prinderea este desenata stangaci in poza atasata (albastru - sistem de prindere aflat pe masina din constructie , galben -viitorul bullbar).

E bine sa verificati inainte, daca aveti acel sistem de prindere atunci nu trebuie sa va faceti probleme - garda la sol va ramane aceeasi).

Bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Cristi

« Răspuns #11 : 27.Oct.2008, 03:01:43 p.m. »
Pai ma refeream la gard la sol la bot, cand treci cu el la limita peste borduri inalte. Eu am parcat de cateva ori de nu intra degentul intre bot si bordura, si nu am simtit respectivul sistem de prindere de care spui (o fi ceva mai in spate daca e sa fie).

Oricum, si din desenul tau reiese ca nu vei mai trece cu botul de niste borduri de care inainte treceai. Cred totusi ca SX4 are altfel sistemul de prindere decat la Jimny.
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline hugbear

« Răspuns #12 : 05.Nov.2008, 12:31:30 a.m. »
De astea ce ziceti?

http://www.misutonida.it/faces/home.jsp?cgrfnbr=519104&marche_cgrfnbr=381780&modello_cgrfnbr=519106

Atentie la reperul PP1/180/IX !!!

Deasemenea si la reperul PA/193/IX de aici (E CEL MAI INTERESANT!):
http://www.misutonida.it/faces/home.jsp?cgrfnbr=580007&marche_cgrfnbr=397119&modello_cgrfnbr=580006
(nu ma intrebati de ce apare doar pentru Sedici si nu si pentru SX4...).

Daca reusiti sa obtineti niste preturi pentru ele, postati-le, va rog.

P.S. Pe site-ul MISUTONIDA dati click pe "aparatul foto" din dreptul fiecarui reper pentru poza si pe "cheie" pentru manualul de instalare.
« Ultima Modificare: 05.Nov.2008, 12:41:17 a.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Femeie
  • I love...life
« Răspuns #13 : 05.Nov.2008, 11:12:31 a.m. »
http://www.misutonida.it/faces/images/catalogo/SX4.pdf

Aici gasiti catalogul pentru SX4 cu accesorii de la misutonida.
Voi incerca sa iau legatura cu ei (vb italiana  ;) ) sa obtin niste preturi. Va tin la curent.
SX4 GS 4x4 alb

Offline hugbear

« Răspuns #14 : 05.Nov.2008, 04:48:55 p.m. »
Voi incerca sa iau legatura cu ei (vb italiana  ;) ) sa obtin niste preturi. Va tin la curent.

Multumim anticipat si bine ai venit!

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Femeie
  • I love...life
« Răspuns #15 : 14.Nov.2008, 09:35:47 a.m. »
da...vesti proaste de la misutonida: au un dealer in Romania care are site-ul acela cu 4x4 nustiucum. oricum e vorba de bullbar-ul care costa 250E+TVA.

deci..nimic nou  :(

SX4 GS 4x4 alb

Offline hugbear

« Răspuns #16 : 14.Nov.2008, 10:12:48 a.m. »
Cam iute! Ustura!  :(

Offline Leutz

« Răspuns #17 : 14.Nov.2008, 07:14:05 p.m. »
Ala din fata mai merge, daca nu te uiti prea des la masina.
Dar pragurile si cel din spate sunt ...  :-O ODIOASEEEEEEE frateeee.
Evident, de gustibus .....

L.E. Vorbeam de cele din pdf-ul italienilor.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Vlad

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #18 : 16.Nov.2008, 05:36:59 p.m. »
Salutare!

Ma numesc Vlad, sunt din Bucuresti si am si eu de la sfarsitul lunii mai 2008 un Suzuki SX4 GLX (modelul full option, dar fara tractiune 4x4). Inca de cand am cumparat si de fapt am vazut masina, mi s-a parut k ii lipseste ceva. Acel ceva ce ii lipseste este exact un BULLBAR in fata. De ceva timp m-am tot uitat pe la B&S la accesorii, dar n-am gasit nimic si m-am gandit k poate am eu gusturi proaste si nu s-a mai gandit nimeni la asa ceva. Am constat astazi tot cautand pe NET informatii utile in sensul asta k nu sunt sigurul si k exista si un club al posesorilor de SX4.
Ma bucur sa ma-nscriu si eu printre voi. Accesorile pe care le-ati gasit pe sit-ul www.misutonida.it arata chiar foarte bine si se potrivesc pe SX4. Din pacate dupa cum ati vazut si voi nu exista vreun pret afisat si nici o posibilitate de comanda sau ceva de genul asta. Daca cumva aflati noutati, nu ezitati sa le postati.

O seara placuta in continuare!

Offline hugbear

« Răspuns #19 : 16.Nov.2008, 07:33:20 p.m. »
Bine ai venit si s-o "porti" sanatos pe cat mai multe drumuri!

Daca cumva aflati noutati, nu ezitati sa le postati.

OK! ( :) )