..m-am gandit sa deschid acest topic deoarece m-a lovit si pe mine chestia asta zilele astea si m-am interesat despre asa ceva. Pe mine cel mai mult m-au interesat pozele (care sunt dementiale si incep sa fac si eu) asa ca mi-am luat niste ochelari 3D (am dat 30 ron pe un set de rosu-albastru si magenta-verde)
so ... sa spun ce am aflat si ce am testat pana acum
- in primul rand chestia cu daca vrei sa vezi filme 3d iti trebuie nu stiu ce monitor cu 120hz sau nu stiu ce placa video e foarte falsa (m-am uitat la film 3d si pe laptop si pe un tv normal sony flat nu lcd)
- pentru jocuri am inteles ca iti trebuie placa video NVIDIA si ultimul driver de la ei care iti permite sa joci jocuri 3D (nu am incercat inca)
- poze 3D
-> mi-am gasit o noua vocatie si abia astept sa fac si eu (pe scurt se pot face cu orice aparat foto numai ca trebuie sa faci 2 poze, una cum vezi cu ochiul stang si una cu dreptul dupa aia soft si aia e poza)
- momentan am incercat doar Anaglyph stereo (cel mai raspandit) mai sunt ochelarii ca la mall care inca nu stiu cum se folosesc si din cate am mai citit filmul Avatar care se gaseste pe torente e singurul care functioneaza cu ochelarii aia
- ce am observat la film cel putin din cauza lentilelor colorate se pierde din culoarea filmului cu ochelarii astia cu ochelarii cu polarizare se vede perfect (ramane sa iau sa vad si eu)
... am deschis acest topic deoarece poate mai multi cred ca iti trebuie nu stiu ce tv sau placa video pt acest 3D
cei care mai stiu cate ceva poate ne mai zic si noua
o zi buna ( o sa revin cu niste poze pentru cei care deja au ochelarii )