Autor Subiect: Achizitionare laptop.  (Citit de 9438 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Achizitionare laptop.
« Răspuns #20 : 21.Iul.2011, 12:14:44 p.m. »
Noi ne mai uitam la filme cand suntem plecati. :dknw: Chiar daca ecranul are doar 10". Plus ca daca ai un LCD in camera de hotel si cablul aferent, poti lega netbook-ul la el.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #21 : 15.Nov.2017, 01:36:11 p.m. »
Cam ce caracteristici vedeți ca fiind ok pentru un laptop în 2017? :)

Nu ma interesează ultimele jocuri 4K dar să aibă abilități multimedia bune (procesare poze și filmulețe),  bateria și greutatea nu sunt importante, să fie cât mai silențios și în pas cu ultimele tendințe în ceea ce privește conectivitatea (nu ma interesează partea de date mobile GSM) și bineînțeles să fie accesibil ca preț, sa zicem cam până în 1300 euro cu indulgență.  Ceva recomandări?

Offline toma

« Răspuns #22 : 15.Nov.2017, 02:43:05 p.m. »
Bugetul maxim enuntat de tine permite achitionarea unui laptop destul de performant.

Uite aici cateva idei:

- multimedia: 5.499 RON
- gaming: 5.698 RON
 sau evident daca esti fan produse Apple: MacBook Pro 13 Retina : 6.864 RON

Evident, daca cerintele tin doar de navigare pe Internet si redare filme/muzica poti cobora bugetul destul de mult. In zona 600-800EUR gasesti produse bune pentru aceste activitati.

E important sa stii ce vrei sa faci cu el si ce te intereseaza mai mult (display performant / procesor rapid / capacitate stocare, etc.)

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline fireburn

Offline bisti

« Răspuns #24 : 15.Nov.2017, 03:12:21 p.m. »
Daca iei i7, ia seriile cu HQ la coada. Au procesoare de desktop.
Ca fiabilitate, nu te arunca la Lenovo, desi sunt mai ieftine la aceeasi configuratie cu alte marci. Singurul service Lenovo autorizat este depanero, care nu are recenzii f.b.
Toshiba e ok, nu stiu daca mai are garantia aceea 1 an nomatterwhat, dar e plin de programe aditionale (in genul telefoanelor Samsung).

In topul preferintelor mele, la laptopuri sunt urmatoarele :

1. Clevo
2. Alienware
3. Dell

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #25 : 15.Nov.2017, 03:26:34 p.m. »
Utilizarea e una obișnuită, poate ceva editare de poze și filmulețe făcute cu un Nikon D5500,  ceva jocuri, dar nu neapărat cele mai mari consumatoare de resurse,,  un Kodi pe acolo....
Ideea e ca vreau sa fie cât de cât ok și peste câțiva ani.

Ca și mărci ma uitam pe la HP, Lenovo și Dell. Recomandați și alți producători?

Offline ...

« Răspuns #26 : 15.Nov.2017, 03:30:30 p.m. »
Eu as cumpara mai degraba unul cu 600 de Euro si peste cativa ani l-as schimba cu altul.
Bine, la cum ma stiu pe mine, nu l-as mai schimba decat peste 10 ani...

Offline aavii

« Răspuns #27 : 15.Nov.2017, 03:36:38 p.m. »
Stii ca daca la o utilizare normale pui windows si antivirus.. .un laptop sub 2000 ron devine doar un produs static. Recomandarea mea este sa te orientezi catre SH-uri mai high end in detrimentul celor noi.
Bineinteles ca e bun un laptop nou (nu doar din cauza performantelor si a bateriei, ecranului, aspectului exterior, functionalitatii) dar cu putina rabdare si chibzuinta gasesti ceva bun la pret sh comparabil cu unul nou la cum arata.
Iti dau un exemplu: Lenovo din gama T sau W (t430,540 sau w530.540) sunt niste laptopuri durabile, foarte dotate dar nu prea aspectuoase in schimb poti achizitiona unul in jur de 1000 ron sh (noi au fost peste 10 000 ron)
Sau bineinteles daca accepti produsele apple (nu zic neaparat sa fii fan) te poti orienta catre orice macbook / macbook air / macbook pro de dupa 2010. Noi nu prea isi merita banii iar SH le poti lua aproape la fel de aratoase si functionale ca noi. Plus ai avantajul software ului Mac OS. Asta doar daca de intereseaza ceea ce faci cu ele nu si cum faci cu ele-  Pe departe iti recomand mac pentru home use.
In ceea ce tine de marca.... nu cred ca poate cineva compara acer cu lenovo cu toshiba cu mac... atata timp cat nu compara produse din aceeasi gama. Toate sunt identice :)
La urma urmei alegerea e a ta si iti urez bafta in a alege ceva intelept!
  • Suzuki Vitara S grade

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #28 : 15.Nov.2017, 03:48:58 p.m. »
Merci, orice informație e bine venita. :)

Ce părere aveți despre următorul?

https://www.notebookcheck.net/HP-ProBook-470-G4-Notebook-Review.186682.0.html

Offline aavii

« Răspuns #29 : 15.Nov.2017, 04:09:38 p.m. »
Vrei laptop de 17" ?  Laptop de 17 inseamna mai greu, baterie mai putina, pret mai mare (ca minusurui).
A inca un detaliu bun de luat in seama: Orienteaza-te catre laptop cu SSD. Chiar daca ai nevoie de spatiu ... spatiul este cel mai usor de upgradat / externalizat. Un NAS sau ceva extern iti va rezolva problema rapid.
Licienta este alt detaliu important desi romani fiind multi nu prea o inteleg dar la un laptop sh e usor sa o obtii.
  • Suzuki Vitara S grade