Autor Subiect: Achizitionare laptop.  (Citit de 9437 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Achizitionare laptop.
« Răspuns #10 : 09.Mai.2011, 08:49:06 a.m. »
Baga update la IE 9. :D
Go Terios!!!:)

Offline Leutz

« Răspuns #11 : 15.Iun.2011, 11:39:26 a.m. »
Am bagat deja  :D. Doar pe Gigabyte, ca s-a downloadat singur ca update la W7. Pe Dell am WinXP cu IE8. Nu m-am obosit sa pun altceva ca l-am cam trecut pe linie moarta de ceva vreme  :D

Oricum, intre timp Gigabyte-ul a primit inca 2 "gigi" de memorie (primiti dupa ceva peripetii cu magazinul online de la care am comandat) si modulul 3G. Merg toate fara probleme  :D.
Practic in ~600AUD am obtinut un latop absolut ... BETON  :yeah::
- Core2 Duo ULV, 14" ultraportabil, 4Gb DDR3 (2x2Gb dual channel), baterie 5h+ testat, ethernet clasic, wireless a/b/g/n, BlueTooth, 3G, card reader 4-in-1, HDMI, port extensie eSATA, cititor amprenta, WebCam&Microfon, Win7 32 si 64, hot-swap extra battery si altele  :D

Pana acum se comporta cel putin multumitor. Sper sa nu ma supere pe viitor.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #12 : 20.Iul.2011, 03:02:38 p.m. »
Daca ati avut de-a face cu Asus Eee PC 1001PX va rog sa va dati cu parerea ... ma tenteaza jucaria pt. lucruri nepretentioase cum ar fi "navigare pe net" ... "winamp" ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bisti

« Răspuns #13 : 20.Iul.2011, 03:09:27 p.m. »
1. Cauta sa iei bateria cu 6 celule
2. Cauta sa iei unul care are modul 3G inclus, sa nu stai cu modemul infipt in el.
3. Rezolutia e cam mica pentru pagini WEB - 1024x800.
4. Era bine daca avea un SSD in loc de HDD, nu prea ai ce face cu 160/250 GB la asemenea laptop.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #14 : 20.Iul.2011, 03:50:19 p.m. »
4. Era bine daca avea un SSD in loc de HDD, nu prea ai ce face cu 160/250 GB la asemenea laptop.
Ei, cum sa nu, tot timpul se gaseste folosinta pentru spatiu mare :-)) Al meu (un Lenovo Ideapad), de exemplu este destul de "ocupat" cu poze si ceva filme, am impresia.
Recomandarea pentru baterie o sustin si eu, n-o tine 9 ore ca in specificatii, dar clar e un plus.

A, apropos, daca vrei o jucarie doar pentru net, mail, winamp etc. - te-ai gandit la o tableta? Este mai portabila (mai usoara si mai subtire) si bateria tine mult mai bine.
« Ultima Modificare: 20.Iul.2011, 03:52:19 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Leutz

« Răspuns #15 : 20.Iul.2011, 04:13:06 p.m. »
Vezi ca procesorul N450 e din generatia veche de ATOM-uri single-core (1.66GHz), adica primele netbook-uri, de acum 3+ ani. Toate netbook-urile actuale sunt cu variantele dual-core si se misca mult mai bine (fie ATOM N550, N570  - 1.5GHz, fie platforma APU fusion de la AMD care are pe netbook-uri C50 - 1 GHz). Pretul nu difera ... si asta pacaleste daca nu stii la ce sa te uiti. Ai impresia ca cele vechi ar trebui sa fie mai ieftine.

Restul componentelor amintite mai sus ... sunt aproape aceleasi la toate modelele de pe piata. Nu prea ai ce-alege. Rar gasesti unul care sa iasa din pluton ... si costa cat nu face.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #16 : 20.Iul.2011, 05:04:23 p.m. »
Vezi ca procesorul N450 e din generatia veche de ATOM-uri single-core (1.66GHz), adica primele netbook-uri, de acum 3+ ani.
Asta ar fi cam singuru' "defect" de care m-am impiedecat si eu ... in rest pare ok. Ideea e ca pot sa-l iau la un pret "pt. mine", cu 2 ani garantie ... aparatu' exista undeva "pe stoc" ... altfel m-as fi orientat catre ceva "dual-core".

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #17 : 20.Iul.2011, 07:51:35 p.m. »
Chromebook a testat cineva?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #18 : 21.Iul.2011, 08:16:36 a.m. »
A, apropos, daca vrei o jucarie doar pentru net, mail, winamp etc. - te-ai gandit la o tableta?
As prefera totusi un "calculator" ... cel putin la ora asta asa vad lucrurile.

Offline bisti

« Răspuns #19 : 21.Iul.2011, 11:43:28 a.m. »
Ei, cum sa nu, tot timpul se gaseste folosinta pentru spatiu mare :-)) Al meu (un Lenovo Ideapad), de exemplu este destul de "ocupat" cu poze si ceva filme, am impresia.

La un ecran asa mic, nu vad ca sa faca cu filme, poate doar sa fie videoclipuri ceva. In rest, pozele incap lejer si pe un SSD de 60 gb. Doar nu o sa tii toata colectia de poze pe laptopul care il expui la socuri si alte asemenea.