Multumesc pentru urare!
Da, intr-adevar, masina a fost cumparata pentru un scop bine definit: iesirile in natura in general, si camparea la mare (pe plaje pustii) in mod special.
Din 2008 tot incerc sa o iau si de fiecare data cand spuneam ca-mi iau, m-am trezit in final cu cate o motocicleta BMW: un R1200 GS si doua R1200GS ADVENTURE.
Pe ultima am vandut-o in Aprilie si dupa lungi negocieri am reusit sa-mi iau o masina an de fabricatie 2014, in culoare pe care am vrut-o: Silky Silver.
Asa ca acum am tot o motocicleta Adventure, dar ... cu patru (pardon, 5) roti, aer conditionat, "sa" incalzita, coviltir si radio cd! Basca ca a fost si mai ieftina decat oricare din motocicletele BMW...!
Dupa acesti 477km, pot spune - desi o studiasem si stiam - un singur lucru: este o masina (doar) de 2 persoane si bagaj!
Nu vreau polemica, dar cine afirma altceva ... se inseala!
La 1,86m / 86kg cat am eu, stau foarte bine in ea. Nu va mai sun de sotie, cat de incantata este buburuza...!
Mai avem un Hyundai i30 si un Renault Grand Espace (masina de serviciu), dar, Jimny este de departe favorita noastra.
Un lucru este cert: desi este o masina teren, nu va vedea noroi sub nicio forma! Sunt tare rau in ceea ce priveste curatenia, iar noroiul si mizeria de departe sunt dusmanii mei!
Poate am sa-mi deschid un jurnal de bord, desi nu prea imi place sa scriu...?!