Autor Subiect: Re: Suzuki BRASOV - ARINOVIS  (Citit de 21554 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Suzuki Brasov
« Răspuns #40 : 11.Nov.2021, 11:01:21 p.m. »
...toti sunt tineri, nascuti prin anii '80....

.... omul nostru statea intr-un colt, in showroom si fuma un Heets( IQOS) .. ma saluta si imi spune iar ca " nu prea am timp de dvs " ... ma uit in jur, batea vantul .. nimeni....

Fix aia 7 ani de acasa sunt marcati profund de comunism.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: kellogs

Offline Hoinar

« Răspuns #41 : 12.Nov.2021, 07:08:32 a.m. »
In foarte multe reprezentante este acest sistem cu camere video, in care, exact asa cum s-a spus, vezi un om care se misca agale pe langa masina ta si nu vezi nimic din ce face. Pe o parte in inteleg, ca nici pt un mecanic nu e placut sa stea 4-5 clienta langa care ii urmareasca fiecare miscare si sa il bata la cap... eu unul daca as fi in situatia asta ... sincer m-as urca pe pereti. Si cum marea majoritate nu au cunostinte de mecanica si ceea ce stiu se rezuma doar la am citit pe fb si am citit pe forum ca aia trebuie facuta ... in momentul in care tu ca mecanic sti ce ai de facut si ordinea si iti vine un client si iti zice ca nu faci bine, pentru ca el a citit pe fb sau pe nu stiu ce forum ca se face altfel... cam iti vine sa te urci pe pereti... iar daca aduni asta zilnic si sapamanal si lunar ... deja in scurt timp ai nevoie de consiliere autorizata ca sa nu o iei razna. Si cum sunt foarte multi habarnisti care dau cu presupusul si considera ca mai au si dreptate si ei sunt mai destepti decat ingineri care au facut acel sistem mecanic ... te apuca toti nervii.
Indiferent de jobul pe care il are un om, sa nu uitam ca si el este un om. Nimeni nu este perfect si nu poate pune un diagnostic perfect de fiecare data. Avem asteptari foarte mari si la orice greseala imediat taxam, dar sa nu uitam ca sunt oameni inainte de toate. Nu tin partea nimanui, pentru ca si eu am trecut prin partea asta de diagnostic pus gresit a unei componente mecanice... dar nimeni nu este perfect si nu putem avea pretentia ca sa aiba rezultate de 100% in orice.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: sfichiu

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #42 : 12.Nov.2021, 07:42:37 a.m. »
 A fost mai simplu sa incerce sa ma convinga ca e ceva normal, decat sa recunoasca ca nu stie, nu poate sau n-are chef sa rezolve un defect de fabricatie. Si stiu cand e cazul sa taxez si cand sa inchid ochii!
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline Hoinar

« Răspuns #43 : 12.Nov.2021, 08:06:03 a.m. »
Vorbeam la modul general, nu ziceam de cazul tau particular :)
Daca vorbeam despre cazul tau particular, faceam nominalizarea, nu imi place sa vorbesc cu subinteles. Daca o sa ajungem sa ne cunoastem personal, o sa vezi ca sunt un om foarte direct, care iti spune in fata ce gandeste si ce simte :)
Daca m-am exprimat gresit si cumva te-ai simtit intr-un fel de la ce am scris, imi cer scuze.

Offline ...

Re: Suzuki BRASOV - ARINOVIS
« Răspuns #44 : 19.Nov.2021, 09:39:07 a.m. »
Nu s-a albit bila, s-a maronit atat de tare, ca n-am mai fost pe la ei de doua revizii anuale.

Spre exemplu cel mai mult mi-a displacut (printre altele) faptul ca predai masina fara sa semnezi vreo hartie cu ce operatiuni doresti, un ordin de intrare in service/de reparatii, ceva sa demonstreze ca lasi masina pe mana lor. Sau o hartie care sa consemneze starea exterioara a masinii, ca altfel o poti gasi julita si nu poti sa dai vina pe ei. Total neprofesionisti la acest capitol.

Mi-aduc aminte cand am avut nevoie de un creion corector pentru vopsea, am sunat la ei, am dat telefoane pe nu stiu cate numere de mobil si am lasat seria masinii, urmand sa fiu apelat cand da comanda. Au trecut 5 ani de atunci, asa cum am castigat la loterie, asa m-au sunat si ei.
« Ultima Modificare: 19.Nov.2021, 09:45:50 a.m. de gabineg »

Offline Hoinar

Re: Suzuki BRASOV - ARINOVIS
« Răspuns #45 : 19.Nov.2021, 05:54:22 p.m. »
Acum la intrarea in service se face deviz de reparatie, se pun plasticuri pe scaun si volan si se fac poze la masina cum intra pentru a evita discutii ulterioare. Masina este dusa in service de catre seful de service, care este imbracat curat, nu de catre un mecanic, care din cate am inteles, nu are voie sa intre in masina. Cu mine s-au purtat ok, nu am avut nimic sa le reprosez ... in afara ca nu pot sa stau langa masina  :-)) Dar no, asta e politica lor si nu am de gand sa ma cert cu ei.