Autor Subiect: Re: Suzuki BRASOV - ARINOVIS  (Citit de 21563 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline flotl

Re: Suzuki Brasov
« Răspuns #30 : 27.Dec.2015, 08:37:18 p.m. »
Care este programul luni 28 dec, va rog?
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #31 : 27.Dec.2015, 08:38:57 p.m. »
Mai bine le dai telefon. Nu cred sa-ti raspunda aici.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline heto

« Răspuns #32 : 12.Dec.2017, 08:22:11 p.m. »
Ca service cei de la Arinovis par ok. Am avut un incident rezolvat pe CASCO, au facut treaba buna. Sunt o idee mai ieftini decat alte reprezentante de prin Brasov, pana acum au fost cooperanti si au respectat termenele pe care le-au dat. Ma declar multumit de ei si le dau nota 9 din 10.
  • vitara Passion, 5MT, AllGrip, benzina+gpl

The following users thanked this post: ...

Offline ...

Re: Re: Suzuki BRASOV - ARINOVIS
« Răspuns #33 : 24.Iun.2019, 10:34:42 a.m. »
Am pentru ei o bila alba pentru implicare cu ocazia ultimei revizii, precum si pentru inlocuirea unor piese pe garantie acum 4 luni, dar si o bila gri pentru nerezolvarea zgomotului reclamat. Sa speram ca se albeste dupa ce merg a doua oara la ei.

Offline Hoinar

« Răspuns #34 : 11.Nov.2021, 07:27:01 p.m. »
Experietna mea cu reprezentantul Suzuki Brasov nu este placuta ... am ajuns intr-o sambata ca sa ne uitam la masini, iese domnul din magazin schimbam cateva vorbe, ii spunem ca suntem interesati de o Vitara si el ne invita inauntru sa semnam niste acte si sa facem un Test Drive. Pe drum m-a cam luat de prost si asta nu mi-a placut, Eu tot incecam sa ii explic ca stiu cu ce se mananca o masina :) Ce nu stiam despre sistemul AllGrip l-am intrebat... El ma mana sa o calc, eu ii ziceam sa ma lase in pace, nu cunosc masina si vroiam sa ma obinuiesc, sa o simt si eram si cu 5km/h peste limita legala de viteza :) In rest lucrurile au decurs bine, ziua urmatoare am mai schimbat cateva mail-uri, apoi ma duc sa ma uit si la un SX4 S-Cross ... omul imi da cheile ca era intr-o discutie cu alti clienti, ma uit la masina si la un moment dat iese si imi spune ca nu are timp de mine ... :-/ ... nu mai era nimeni in showroom ... ii dau cheia, iau un pliant si plec ... peste vreo 3 zile, iar ma intorc ca sa discut de S-Cross, omul nostru statea intr-un colt, in showroom si fuma un Heets( IQOS) .. ma saluta si imi spune iar ca " nu prea am timp de dvs " ... ma uit in jur, batea vantul .. nimeni, at m-am enervat si in gand mi-am spus sa isi bage masina in cur, eu vroiam sa cumpar si asta o ardea aiurea, asa ca am inceput sa caut una disponibila prin tara ... si asa am ajuns la CT ... parerea mea despre CT, este postata pe topicul despre ei ...
Boon, azi am fost la service-ul Suzuki Brasov ... totul a decurs normal, sunt multumit, cu o singura exceptie ... dar no ... in multe service-uri se practica asta ... nu m-au lasat sa stau langa masina. Nu ma intereseaza sa-l supraveghez pe mecanic, ma intereseaza sa vad ce face si cum ( suruburi, ordine de desfacere etc ), eventual sa il mai intreb una alta despre masina etc.
In rest nimic de reprosat pentru service-ul din Brasov.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline ntire2000

« Răspuns #35 : 11.Nov.2021, 08:09:13 p.m. »
sunt multumit, cu o singura exceptie ... dar no ... in multe service-uri se practica asta ... nu m-au lasat sa stau langa masina. Nu ma intereseaza sa-l supraveghez pe mecanic, ma intereseaza sa vad ce face si cum ( suruburi, ordine de desfacere etc ), eventual sa il mai intreb una alta despre masina etc.

Sistem video cu circuit închis în care sa poti vedea cum lucreaza mecanicul la masina ta au?
Ca pe altii i-au ars cei de la ANPC tocmai pentru faptul ca nu lasau clientul sa stea lânga masina dar nici nu-i ofereau posibilitatea vizionarii din showroom a operatiilor efectuate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #36 : 11.Nov.2021, 08:18:43 p.m. »
Au sistem video, dar nu îți prea dai seama ce face mecanicul la ea. În orice caz, următoarea mașină, dacă va fi Suzuki, nu va mai vedea Arinovisul, nu sunt compatibili cu mine și mă opresc aici. Așa că sunt șanse mari ca din cauza lor să trec la altă marcă. Vom vedea.

Offline ntire2000

« Răspuns #37 : 11.Nov.2021, 08:23:57 p.m. »
Nu vreau sa te dezamagesc, dar din pacate orice marca ai alege, metehnele mioritice le vei gasi în orice reprezentanta.
Peste 20 de ani de experiente triste prin service-uri si reprezentante de la noi m-au fortat pe mine sa-mi iau masina de dincolo si uneori sa-mi fac si reviziile/reparatiile tot pe acolo.

Respectul fata de banul si persoana clientului e o notiune pe care 50 de ani de comunism si "las ca merge si asa" au sters-o din obiceiurile prestatorilor de servicii.
Unora le lipseste respectul de sine, si atunci nu vad cum l-ar putea avea pe cel fata de altii...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: toma, ..., Sefer Jesirah

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #38 : 11.Nov.2021, 10:11:32 p.m. »
 No, ce sa zic...acolo, cineva care pe grupul de fb este cotat...expert..nu a fost in stare sa depisteze uzura unui disc de ambreiaj, care dadea socuri la schimbarea vitezei din 2 in 3, cutie automata. Noroc cu cei de la DAB! In schimb, incerca sa ma convinga ca asa  a mers masina de la inceput, dar nu mi-am dat seama. No shit!?
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline enicky

« Răspuns #39 : 11.Nov.2021, 10:53:06 p.m. »
....Respectul fata de banul si persoana clientului e o notiune pe care 50 de ani de comunism si "las ca merge si asa" au sters-o din obiceiurile prestatorilor de servicii.
Unora le lipseste respectul de sine, si atunci nu vad cum l-ar putea avea pe cel fata de altii...
    Nici eu nu vreau sa te dezamagesc, dar in service-uri rar vei gasi un mecanic/inginer de varsta mea, toti sunt tineri, nascuti prin anii '80, asa ca scuza cu "50 de ani de comunism", nu sta in picioare, ei habar n-au cum era atunci, totul este de ce li se cere la job.
  Cat despre camerele video=frectie la picior de lemn, nu vezi nimic, doar unul care se plimba agale pe langa masina ta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: sfichiu