Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Discutii despre service-uri si dealer-i
(Moderator:
gabineg
) »
Re: Suzuki BRASOV - ARINOVIS
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
Mergi Jos
Autor
Subiect: Re: Suzuki BRASOV - ARINOVIS (Citit de 21553 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
flotl
Full Member
Mesaje postate: 191
Gen:
Re: Suzuki BRASOV - ARINOVIS
«
:
09.Ian.2010, 01:37:31 p.m. »
Am facut revizia la ei pe 28 dec 2009. Seful de service este un tip de treaba, m-a lasat sa stau langa masina, iar mecanicul care a lucrat a fost foarte comunicativ.
Service-ul este mic si functioneaza si ca vulcanizare , fiind destul de aglomerati, desi era la distanta de Brasov. Pe site nu apare decat adresa showroom-ului si eu acolo m-am dus la ora stabilita, ei uitand sa ma atentioneze. Pe GPS numarul strazii nu imi aparea.
Atentie nu au plata cu cardul, dar am facut-o in fata lor pe internet de pe laptop-ul meu. Au internet wireless.
Un lucru mai deosebit este uleiul pe care l-au folosit OMV Bixxol special pentru filtru de particule. Nu stiu daca la alte motoare folosesc tot uleiuri OMV.
Mai multe detalii puteti gasi aici:
http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse/revizie/
«
Ultima Modificare: 09.Ian.2010, 01:39:03 p.m. de flotl
»
memorat
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.
xplicit
Newbie
Mesaje postate: 39
brasov
Re: Suzuki Brasov
«
Răspuns #1 :
24.Ian.2010, 04:13:01 p.m. »
Eu sincer nu am incredere in cei de la Arinovis. Am fost si eu o data de mi-am schimbat cauciucurile si nu mai dau pe acolo. Pe 8 ianuarie 2010 am schimbat placute frana si un pivot cu tot cu brat. De montat le-au montat cei de la Adciel din Zarnesti. Sunt Bosch Car service si am fost multumit la revizie si de pret si de manopera.
Cat despre ulei...posibil sa fi avut ei un motiv sa bage OMV....sa nu?
memorat
suzuki s cross 1.4 galactic gray cu tabla subtire de conserva....
PTR
Vizitator
«
Răspuns #2 :
24.Ian.2010, 04:29:33 p.m. »
Cand le-am cerut o oferta pentru revizia de 60k km si am vazut ca ei schimbau si uleiul din cutie am renuntat la idee...
memorat
BrSx4
Hero Member
Mesaje postate: 1596
Gen:
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
Braila
«
Răspuns #3 :
06.Feb.2010, 11:13:26 p.m. »
Am facut revizia la 45 la brasov, pe tot parcursul reviziei am stat in camera amenajata pt clienti si am observat cum se desfasoara operatiunea, baietii au lucrat la masina din momentul cind au urcat-o pe elevator si pina cind au dat-o afara. Placutele de frina pe care le-am schimabat la 30 k se pare ca au cedat mai repede decit cele din fabrica si se pare ca ma mai duc maxim 9000 km. Uleiul motor a fost Omv 5w40 si cutie tot Omv 75w90( cica este parteneriat Omv si Suzuki) Pret fina 560 ron.
Per total multumit de lucrare.
memorat
SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite
flotl
Full Member
Mesaje postate: 191
Gen:
«
Răspuns #4 :
07.Feb.2010, 07:45:59 a.m. »
In privinta uleiului OMV, din ce am aflat de la seful de vanzari pe tara al unei marci importante de ulei, se pare ca aleg si ei furnizorul de ulei care este mai ingaduitor in privinta termenelor de plata si a depasirii acestora. Nu este normal ca noi, proprietarii de masini, sa nu putem sa ne alegem uleiul dorit. Iar un service normal, ar fi trebuit sa aiba in oferta cel putin 3 tipuri de uleiuri: Mobil, Castrol si ceva mai ieftin.
Eu cred ca la urmatoarea revizie pun conditia sa imi accepte uleiul meu.
memorat
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.
BrSx4
Hero Member
Mesaje postate: 1596
Gen:
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
Braila
«
Răspuns #5 :
07.Feb.2010, 09:41:49 a.m. »
Dar nu m-au fortat sa imi puna OMV au zis ca este la fel de bun si cred ca era la ei mai scump Mobil
memorat
SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite
yulyan
Newbie
Mesaje postate: 16
Gen:
SX vs Transfagarasan
«
Răspuns #6 :
20.Apr.2010, 09:06:23 p.m. »
Revizie 15000 km (14565 km, in aprilie se facea 1 an) efectuta la Arinovis Brasov, vineri 26.03.
Detalii
http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-suzuki-sx4/revizia-15000km-ori-1-an/285/
memorat
<<< SX4, 1.5 GLX SE Black Pearl >>>
pitzy_
Hero Member
Mesaje postate: 569
Gen:
«
Răspuns #7 :
19.Nov.2010, 12:52:23 p.m. »
Eu in vara mi-am facut revizia de 30 de mii la Arinovis (Suzuki BV) si sincer a fost o experienta placuta. Am stat pe toata durata reviziei langa mecanic, care a avut mare rabdare cu mine si mi-a raspuns la toate intrebariile legate de mecanica, jos palaria, am mai invatat si eu ceva cu ocazia reviziei. Practic am urmarit indeaproape tot ce s-a facut, am si eu doza mea de tipicarie mai ales cand e vorba de ZUZA mea care e o dragalasha
, asa ca per total eu am fost foarte multumit de serviciile lor. Eu unul recomand service-ul lor pentru orice fel de interventie.
@BrSx4 - sunt curios ca si eu am schimbat placutele de frana tot la 30k si deja am facut vreo 9k de km, o sa urmaresc sa vad cata "carne" mai au
Era sa uit, luna asta am fost sa-mi fac ITP-ul si intamplator cu o zi inainte m-am intalnit in trafic cu unul dintre dealeri de la Suzuki si l-am intrebat ca idee unde pot merge si sa nu fie aglomeratie si asa am aflat ca vis a vis de service-ul lor localizat in Stupini se poate face ITP-ul, am inteles ca exista un contract intre ei. Dimineata m-am prezentat la Stupini am vb cu Radu cel de la Suzuki si ne-am dus impreuna la ITP, in 20 de minute am rezolvat tot si m-am dus la servici.
memorat
Suzuki SX4 1.6 4WD GS - True Way of Life
hubbabubba
Hero Member
Mesaje postate: 972
Gen:
«
Răspuns #8 :
19.Nov.2010, 12:54:14 p.m. »
un pret estimativ ceva?
nu de alta da mai jos ajung se pare din ce in ce mai des prin bv
memorat
What goes around comes around ...
pitzy_
Hero Member
Mesaje postate: 569
Gen:
«
Răspuns #9 :
19.Nov.2010, 01:00:04 p.m. »
Pai, asta de 30k nu m-a costat pe mine ci pe Suzuki Romania, eu am platit doar placutele
, dar se poate afla un pret, acu depinde la tine care e, de 30?
memorat
Suzuki SX4 1.6 4WD GS - True Way of Life
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
Mergi Sus
« precedentul