Autor Subiect: Revizia in garantie  (Citit de 51842 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Leutzu

Re: Revizia in garantie
« Răspuns #90 : 01.Iun.2010, 02:08:58 p.m. »
Potrivit oficialilor europeni, in ultimii ani, service-urile agreate de constructorii de masini au crescut prea mult preturile pentru a reduce din pierderile cauzate de scaderea vanzarilor.

Calculele functionarilor de la Bruxelles arata ca serviciile de intretinere au ajuns la 40% din costul unui automobil, pe toata durata utilizarii lui.

[..]

Comisia Europeana anunta insa ca a adoptat noi reguli, valabile pentru toate tarile Uniunii.

"Constructorul nu poate sa-ti spuna - nu mai esti in garantie pentru ca ti-ai reparat masina intr-un service independent", a declarat Amelia Torres, PR Directia Concurenta, Comisia Europeana.

sursa

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #91 : 01.Iun.2010, 04:18:39 p.m. »
si deci de azi putem face service si in alta parte decat la reprezentante suzuki?

Offline adrian_r5

« Răspuns #92 : 01.Iun.2010, 05:03:22 p.m. »
... stirea e deja veche ... ramine de vazut cum se va aplica in practica ... in special in landu' lu' Choice  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #93 : 02.Iun.2010, 07:48:41 a.m. »
Se aplica in maxim 3 ani.. Iesim toti din garantie pana sa profitam si noi de modificarea [benefica as spune eu] a legii. Doar daca imi iau kizashi peste vreo 2-3 ani :D atunci o sa am masina pe garantie.. vruuuum

Offline zic_swift

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • swift 1.3 GLX
« Răspuns #94 : 07.Iul.2010, 02:45:24 p.m. »
pana la urma este voie cu uleiul tau la revizie sau nu,ca sunt cam in ceata????????? :D

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #95 : 07.Iul.2010, 02:50:24 p.m. »
La noi daca masina este in garantie nu prea cred.Ia legatura si cu baietii la mecanica.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline body

« Răspuns #96 : 08.Iul.2010, 01:56:22 p.m. »
Pai dl Dragos Iancu la unul zice ca poate veni cu uleiul iar la altul ba ?
@WOL Se poate veni cu uleiul de acasa sau nu ? Cam cat ma costa revizia de 30.000 km pt ca mai am cam 1000 km si trebuie sa o fac si eu .
Mersi .
PS Vorbesc de ulei sigilat cumparat cu factura etc , tot tacamul  si as aprecia daca ( in cazul in care nu ma primiti cu uleiul meu ) sa imi dati scris undeva chestia asta ( ceea ce ati primit voi de la Suzuki romania ) pt ca port de ceva vreme o corespondenta cu cei de Bruxelles si sunt foarte interesati de asa ceva .
PS2 E ultima revizie "oficiala" pt ca dupa aia o sa am grija sa pun la masinuta tot ce e mai bun renuntand la "binefacerile" garantiei cum am facut si la Mitsu si nu regret nici un moment .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #97 : 08.Iul.2010, 02:01:20 p.m. »
@body, raspunsul este atat pe pagina asta, cat si pe precedenta. ;)

Bine ai venit!

La revizia de 2 ani/30.000 km se fac:

I ULEI
I FILTRU ULEI
I FILTRU AER
I FILTRU POLEN
V SISTEM FRANARE
V PRESIUNE ROTI
V ARTICULATII
V PLINURI
V NIVEL ULEI CV SI CUTIE TRANSFER
I L FRANA SI SIST AMBREIAJ

Costurile ar fi ~180 Euro TVA/manopera/ulei/consumabile incluse.
Din cate stiu mai pe nicaieri (dealeri autorizati) nu poti veni cu consumabilele. Daca mai ai si alte intrebari nu ezita sa le pui.

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline body

« Răspuns #98 : 08.Iul.2010, 02:14:37 p.m. »
Erau mai multe intrebari pe acolo , printre care si una referitoare la aceea ca as dori sa stiu daca pot capata ceva SCRIS  prin care sa mi se spuna ca nu am voie sa vin cu uleiul meu , pentru a putea trimite mai departe . :D
PS Nu doresc sa reclam in nici un caz serviceul unde eu personal am fost f multumit de servicii , doresc sa reclam Suzuki romania care atunci cand asteptam masina 3 luni cu bani dati in avans ii durea in basca , iar acum imi spun ca urmaresc calitate.
« Ultima Modificare: 08.Iul.2010, 02:32:45 p.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #99 : 08.Iul.2010, 02:24:10 p.m. »
Acea foaie scrisa ar trebui data de cine ofera garantia adica SR (parerea mea).Noi din pacate nu avem cum sa dam asa ceva...Situatia este foarte complicata.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension