Autor Subiect: Revizia in garantie  (Citit de 51849 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Revizia in garantie
« Răspuns #40 : 22.Dec.2009, 08:37:03 a.m. »
Eu as sublinia alt aspect:

@Way of Life
"Daca o sa te uiti in manualul de utilizare sau carnetul de garantie o sa vezi ca nu se recomanda nici o "marca" de ulei. Doar calitatea si vascozitatea."

Din toti cei care au facut revizia de 15.000km, sau chiar mai concludent, dintre toti cei care au facut revizia la un service autorizat suzuki, cati au primit ulei cu vascozitatea recomandata de Suzuki ca fiind prima alegere?  Excludem din intrebare pe cei care au insistat sa vina cu uleiul lor  :)

Nu stiu ce fac ceilalti dealeri dar la noi intotdeauna se pune uleiul cu vascozitatea si calitatea recomandata de producatorul automobilului.Si aici vorbim de ulei de motor.
Aceasta este ultima mea postare despre uleiuri in acest topic ca sa nu mai murdarim topicul de revizie cu tot felul de "contre" cum zicea si cineva mai sus.Ne mutam pe topicurile dedicate.
O ultima chestie: decizia cu folosirea uleiului dealerilor si nefolosirea uleiului clientului NU a fost decizia noastra.Noi continuam foarte multumiti si asa.Mai bine stiam ca omul e multumit si are uleiul potrivit lui si stilului sau de mers decat sa stim ca ne-am mai imbogatit noi cu 60 RON (pentru ca da prieteni fie ca ma credeti sau nu acesta era castigul nostru la ulei de pe urma unei revizii) Si cred ca cu asta am spus tot.Timpurile se schimba,regulile se schimba si trebuie sa ne schimbam si noi cu ele.Fie ca ne place acest lucru sau nu.Si nu trebuie neaparat sa ne convina acest lucru.Mie cel putin nu imi convine deoarece din cauza acestui lucru destul de important parerea voastra despre service-uri se schimba.Sa speram ca o sa trecem cu bine si peste acest hop.Eu momentan sunt in tratative cu ambele parti sa rezolvam aceasta problema pe cale amiabila.Pentru ca si eu,ca posesor una bucata suzi,vreau ce-i mai bun pentru masina mea.
Si sa va mai spun ceva.Birocratia pute al naibii de tare.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline hugbear

« Răspuns #41 : 22.Dec.2009, 08:39:33 p.m. »
decizia cu folosirea uleiului dealerilor si nefolosirea uleiului clientului NU a fost decizia noastra.
Ne-ar prinde bine sa stim si noi cine a luat aceasta decizie. Pe de alta parte, sunt de acord ca ati fost prinsi intre ciocan si nicovala (vorba ta, un client multumit valoreaza mai mult decat un adaos comercial) insa ati luat vreo masura in sensul asta? Ati informat macar decidentii de implicatiile legale ale deciziilor lor? E adevarat ca birocratia pute, da' conteaza mult daca esti in vant sau sub vant (o vorba zice ca lungimea unui minut depinde de care parte a usii de la baie esti).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #42 : 04.Ian.2010, 09:40:51 a.m. »
pai daca o sa citesti posturile de mai sus o sa vezi cine a luat aceasta decizie si de ce.Imi place sa cred ca nu scriu degeaba.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline hugbear

« Răspuns #43 : 04.Ian.2010, 10:21:07 p.m. »
In post-ul meu mai erau doua intrebari. Mai cu folos ar fi fost sa raspunzi la ele.

Hai sa-ti spun ce mi se pare mie putin ne-la-locul-lui: afirmi ca Suzuki Romania a interzis folosirea uleiurilor clientilor (cum anume poate o firma sa interzica o anumita practica LEGALA altei firme independente ma depaseste) DAR din ce am observat nu a impus o anumita marca dealerilor (lucru ce ar fi putut rezulta din vreo intelegere de colaborare). Cu alte cuvinte dealerii AU LIBERTATEA sa puna orice zeama in motoare in timp ce PROPRIETARUL MASINII este suspectat ca-si cumpara ulei alimentar??????? Nu prea se pupa lucrurile aici... Ca sa particularizez o intrebare generala pe care am pus-o mai devreme: din moment ce problema e legata de provenienta dubioasa a uleiurilor cumparate din magazin (!?), voi prezentati clientului documente care sa ateste si sa garanteze provenienta consumabilelor? Pentru ca daca dealerul se considera indreptatit sa aiba suspiciuni legate de client, atunci in aceeasi masura clientul e indreptatit sa aiba suspiciuni legate de dealer (ulei prost -> uzura rapida -> reparatii -> profit dealer).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline adrian_r5

« Răspuns #44 : 04.Ian.2010, 11:48:08 p.m. »
o vorba zice ca lungimea unui minut depinde de care parte a usii de la baie esti.

=)) =)) =)) si iar  =)) =)) =))

... si acum "on topic" - eu inca astept promisiunea de aici - la asta ma refer "Voi incerca sa fac rost de la cineva de la Suzuki de o notificare de genul acesta."

Adica vreau sa vad o hirtie cu antet, stampila si semnata cu nume, prenume si functie ... pina atunci "everything is dust in the wind"  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #45 : 07.Ian.2010, 08:51:35 a.m. »
@hugbear: de unde ai tras tu concluzia ca noi suntem independenti? Daca eram independenti atunci nu mai depindeam de SR si faceam cam ce vroia muschiul nostru. Si pentru ultima data...vreau si eu sa stiu de unde tragi tu concluzia ca Texaco este ulei PROST? Dovedeste-mi te rog acest lucru.Si te rog sa tii cont de faptul ca in momentul de fata peste 4000 de honde (modele diferite) ruleaza in Romania echipate cu ulei texaco si nu au avut nici o problema cu acest lucru.Stiu personal pe cineva cu o Honda Legend care are in prezent 120.000 km (10.000 km/luna) si care a bagat numai texaco in motor.Este totusi o masina care valoreaza ceva. (~50.000 E)

Tind sa cred ca acest topic a devenit un fel de interogatoriu cu mine si nu va veti opri decat atunci cand veti ajunge sa muscati efectiv din mine.Si mai puneti-va si urmatoarea intrebare: inainte sa inceapa acest "viral" cu uleiul, ca ba se putea ba acum nu se mai poate ganditi-va inainte de chestia asta, cine va permitea sa veniti cu uleiul vostru la revizie?In Bucuresti sunt 3 dealeri.Care din acesti trei dealeri va permitea sa veniti cu uleiul la revizie?Va spun eu, unul singur! Si asta pot sa o confirme cei care au venit la "acel dealer" si au efectuat acele operatiuni cu uleiul lor.Ceilalti doi dealeri nici macar nu s-au sinchisit de treaba asta si nici acum nu se sinchisesc(observati ca evit sa dau nume) drept urmare NU II INTERESEAZA.

@Adrian_r5:M-am interesat si nu pot face rost de o astfel de hartie. Si eu imi doresc sa fac rost de o dovada de genul acesta dar nu pot.O sa mai incerc o data astazi sa discut cu alta persoana poate voi reusi ceva. Daca nu voi reusi atunci inseamna ca SUNT INCOMPETENT si probabil ca asta vei dori sa auzi.Chiar am incercat sa ajut cat de mult pot dar, din pacate, un om nu poate face fata la atatea conflicte de interese.Si asta nu intelegeti multi.In orice caz, ma declar de pe acum incompetent si....sa vedem ce o sa mai fie.Sper sa mai am placerea sa mai discut cu voi si prin prisma unui suzukist dar si prin prisma unui reprezentant al unui dealer. Prima e sigura...a doua, well, sa vedem ce o sa se intample.Sper sa nu deranjez pe nimeni atat de tare incat sa fiu inlaturat :D.Sper...

Intre timp hai sa ne bucuram de masinutele noastre si de viata..Atat cat mai putem.

Offline adrian_r5

« Răspuns #46 : 07.Ian.2010, 09:28:36 a.m. »
Daca nu voi reusi atunci inseamna ca SUNT INCOMPETENT si probabil ca asta vei dori sa auzi.

Daca asta e parerea ta ... eu nu-mi permit sa te contrazic ... doar pot spune ca parerea ta este complet diferita de a mea  >:D<
Sau altfel spus - faptul ca nu poti posta aici pe forum notificarea respectiva nu inseamna ca esti incompetent.
Daca faci o comparatie intre virstele noastre poti constata ca la o asemenea diferenta as putea sa-ti fiu tata ... cind m-am angajat prima data tu inca nu erai nascut ... de unde poti trage concluzia ca am vazute destule la viata mea ca sa-mi dau seama ca este greu sa impaci si capra si varza adica sa nu fortezi nota la locul de munca si sa ne multumesti si pe noi.
Nu cred ca este nimeni absurd sa-ti pretinda sa-ti periclitezi locul de munca pt. a ne multumi pe noi. In schimb eu iti multumesc pt. faptul ca ai fost, esti si vei fi alaturi de noi in "lupta" cu cei de pe partea cealalta a baricadei.

Iar daca se va intimpla sa constat ca nu voi putea trai daca nu vad notificarea respectiva ... nu ma doare telefonu' sa-i sun pe cei de la Suzuki Romania sa-i iau la intrebari.

Offline fireburn

« Răspuns #47 : 07.Ian.2010, 10:43:41 a.m. »
@WOL, nu mai pune tot la suflet.
Mai sunt si discutii contra, dar asta e situatia.
Si eu subscriu la parerea lui adrian cum ca sunteti ok (vorbesc de Autonet deoarece pe tine inca nu te cunosc personal si nu-mi permit o parere)
Am facut si eu revizia la voi, pe 19 decembrie, si am fost multumit.
Sa stii ca nici masina nu gafaie cu uleiul TEXACO pus la revizie - asta am scris si pentru sceptici.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #48 : 07.Ian.2010, 10:50:35 a.m. »
As vrea sa cred ca discutia asta nu este o tragere la raspundere a lui @WOL, ci mai degraba o discutie impersonala, despre dealeri in general.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline adrian_r5

« Răspuns #49 : 07.Ian.2010, 11:05:23 a.m. »
Si eu subscriu la parerea lui adrian cum ca sunteti ok (vorbesc de Autonet deoarece pe tine inca nu te cunosc personal si nu-mi permit o parere)

Eu n-am spus asa ceva  :baston: