Autor Subiect: Revizia in garantie  (Citit de 51844 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Revizia in garantie
« Răspuns #100 : 08.Iul.2010, 02:30:05 p.m. »
Mergi cu uleiul tau. Cand te refuza, le ceri in scris. In momentul acela, pt mine, au facut o exceptie.  :good:

Wol: sa stii ca nu am nimic cu tine, ba dimpotriva te admir si apreciez f mult ce faci pt comunitate.  :good:

Dar daca eu vin cu ulei la revizie si nu sunt primit cu el, vreau o foaie pe care sa scrie clar ca refuza sa imi faca revizia din cauza ca vreau sa pun uleiul X adus de mine.  Mi se pare normal. Oriunde poti cere un raspuns in scris, oficial, cu antet si toate cele.
« Ultima Modificare: 08.Iul.2010, 02:32:20 p.m. de BXXENL »
  • SX4 1.5
Alex

Offline body

« Răspuns #101 : 08.Iul.2010, 02:31:07 p.m. »
Am inteles ca voi ati primit  o circulara pt asa ceva. Sau , sa fiu si mai explicit , vin la voi sa fac revizia cu uleiul meu , nu ma primiti?si daca nu ma primiti trebuie sa-mi dati ceva la mana sau nu .
PS Am primit un raspuns pt treaba asta de la Bruxelles de la  
Philippe JEAN
Head of Unit
European Commission
DG Entreprises and Industry
Automotive Unit F1
45 Av. d'Auderghem
1040 - Brussels
Tel. 32 (0)2 29 50539
Fax 32 (0)2 29 69637
Si mai astept inca unul de la altcineva pt a declansa ofensiva impotriva Suzuki romania .
PS 2 Am trimis raspunsul de la Bruxelles inclusiv la Secretariatul Genearl al Guvernului ( cei care raspund de ANPC)
« Ultima Modificare: 08.Iul.2010, 02:34:33 p.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #102 : 08.Iul.2010, 02:51:32 p.m. »
Am discutat cu directorul de service si urmeaza sa dau later update daca se poate da asa ceva sau nu...Personal nu am nici cea mai mica idee...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #103 : 08.Iul.2010, 04:58:58 p.m. »
De ce poluati voi topicul asta dedicat exclusiv reviziei de 30000 km cu ceva general valabil in perioada de revizie?  :baston:

Offline body

« Răspuns #104 : 08.Iul.2010, 06:01:32 p.m. »
Pai este o problema legata de revizia de 30.000 km .
Pentru ca pe aceea trebuie sa o fac si eram curios sa stiu cat ma costa si conditiile in care sa o fac , conditiile legale atentie !

Offline Laurentiu

« Răspuns #105 : 08.Iul.2010, 08:46:21 p.m. »
... vin la voi sa fac revizia cu uleiul meu , nu ma primiti?
Toti te vor primi cu ceea ce doresti tu - si banii tai merg daca nu-s falsi. Problema se pune daca iti vor mai acorda garantia sau nu in caz de ceva. Tot la mina si analiza lor vei ramine. In caietul de revizii se va specifica: consumabilele (filtre, ulei, lichid de frina, placute de frina etc) au fost aduse de client.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline body

« Răspuns #106 : 08.Iul.2010, 09:00:29 p.m. »
Si atunci care mai e diferenta daca faci revizia la un alt service ( din afara retelei Suzuki ) daca tot pierzi garantia ?
Nea' Dragos Iancu motiva la ulei ca nu stie daca uleiul pe care il aduci tu ca si client este sau nu manarit,( ulei cumparat de la magazin autorizat cu factura etc) , nu se poate pune problema si invers , stiu eu daca uleiul pus de service este sau nu manarit?
Si repet , dupa pataniile de la achizitia masinii la B&S , dupa patania cu cealalta masina de la firma la care nu s-a schimbat uleiul la cardan , si pe factura aparea ca fiind schimbat nu prea mai am incredere in Suzuki romania.
Ok , am inteles filtrele K&N sunt niste porcarii comparativ cu hartia de la suzuki , alte consumabile mai bune decat asa zisele originale sunt mai proaste , by the way , poate imi spune si mie cineva cum papucii mei placutele originale ale masinii erau terminate la 15.000 km , cand sa ma ierte Dumnezeu la oricare alta masina avuta nu am schimbat mai devreme de 40.000 km .
Revenind la revizia de 30.000 km , trebuie sau nu schimbate placutele  mie nu mi se par a fi tocite , si daca trebuie am dreptul sa pun alt tip avand in vedere totusi ca nu e admisibil sa schimbi placutele la fiecare 15.000 km

Offline Laurentiu

« Răspuns #107 : 08.Iul.2010, 09:10:17 p.m. »
1. Si atunci care mai e diferenta daca faci revizia la un alt service ( din afara retelei Suzuki ) daca tot pierzi garantia ?
2. Revenind la revizia de 30.000 km , trebuie sau nu schimbate placutele  mie nu mi se par a fi tocite...
1. Daca refuzi garantia si faci revizia pe barba ta, ce te mai strofoci atit ? Iti cauti un service care-ti convine (si la cost si la modul de lucru), iti cumperi consumabilele care crezi ca trebuie schimbate si apoi mergi la ei pt inlocuire. Astfel vei plati doar manopera la ei.

2. Placutele de frina trebuie sa aibe o anumita grosime "in consum" pt a nu intra cu suportul lor pe discurile de frina. Cine iti face revizia la instalatia de frinare, e dator sa te anunte CAM cit mai poti merge cu ele sau daca trebuiesc schimbate imediat. Tu decizi daca vei face sau nu schimbul.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline body

« Răspuns #108 : 09.Iul.2010, 06:42:20 a.m. »
De unde ai inteles tu ca vreau sa renunt la garantie ? Pai si pentru garantie am cumparat o masina noua , Am spus ca aceasta este ULTIMA revizie care o voi face intr-un service autorizat .

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #109 : 09.Iul.2010, 11:28:08 a.m. »
@body, nu vrei tu sa postezi te rog, aceste probleme pe topicul general despre garantii/revizii? Aici vorbim despre revizia de 30.000 km. Multumesc.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x