0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
discuri ovalizate dupa 2000km...??? As dori sa explice cineva cum e posibil asa ceva?
Mentionez ca mi-a luat 8 luni sa-mi schimb discurile de frana pe garantie, acestea ovalizandu-se dupa aprox. 2000 km.
...primul simptom este o mica (sau mai mare) vibratie in volan ...
Stimabililor....nu stiu de ce va plangeti asa de cutia de viteze....la naiba cu ea....In curand intru si eu in posesia unui sx4-1,6 gs 4wd, si tot vad ca va plangeti de una de alta....e normal sa existe mici inconveniente, totusi sa nu uitam ca SX4 este si ramane o alegere reusita comparativ cu alte marci, si aici am in vedere nivelul de echipare si confort pe care la altii dai bani grei sa-l ai.Am ales Suzuki trecand ca standard prin vw golf 1.9 tdi si prin bmw318i, am vrut altceva si sper sa fi facut o alegere buna.Revenim la cutia de viteze si intratul neshpa in viteze precum si consumul de carburant, poate pare fortata comparatia, dar la servici am un Logan de 1,6 litri de la 0km, si am facut 35000km pana acum. Consumul la SX4 cu motorul de 1,6, din ce am citit eu aici pe forum, cam se aseamana cu al Loganului, si afirm faptul ca, in oras pana in 8000-10000km nu are sa scada semnificativ. In momentul de fata motorul Loganului meu tarait 90% din timp prin Iasi, papa la mers cu scartait de roti 9,8-10l% si cam 8,5-9 la mers cumintel. La intrat in viteze, eu zic ca trebuie sa se mai "aseze" cutia, si mie imi mai agata la marsarier, dar i-a trecut. Si inca o chestiune, daca vrei sa intre bine la mers inapoi sau in viteze (adica in treapta1), opresete mai intai masina, asa cum a spus colegul mai devreme cu sincroanele, avantajat e cel care e calm la volan, nu cel care rupe cauciucul de asfalt. Si sa fim realisti stimabililor, la raportul pret-calitate Sx4 rules, pe cand Loganul sucks! Si inca un lucru: daca unii dintre voi cred ca si-au luat masina de curse cu bani putini, parere mea e ca se cam inseala, de fapt nu ne-am luat decat un autoturism crossover adica nici hatchback nici Suv....e pe la mijloc, deci acceptam si greierasi si cutii de viteze capricioase, pentru ca la banii astia atat ne-au putut oferi baietii astia de la Suzuki.