...........:impiedica scirtiitul curelelor...(trapezoidale) nu stiu de care are sx4,dar poate merita incercat...
- Daca am fi avut curele trapezoidale cu dinti cum aveau masinile mai vechi un pic nu ar mai fi scartait niciuna, pe de alta parte spray-ul de curele folosit intens (vazut cu ochii mei la un vecin) duce la un fel de ancrasare-topire, mai exact avea un soi de mazga fina pentru care a fost nevoit sa schimbe cureaua ca sa nu aiba alte boroboate pe acolo si oricum spray-ul tot un paleativ ramane.
- Din pacate nu prea exista remediu practic pentru rezolvarea acestei probleme, atata timp cat curelele acum au caneluri longitudunale..... iar increderea in mesterii de le service-uri eu nu stiu de unde ati capatat-o voi, ca eu nu am reusit pana la varsta asta.............Parerea mea este ca in locul unui mic inconfort deranjant pe perioada friguroasa, e adevarat ( o masina noua destul de scumpa sa suiere dimineata ca o rabla si teama de a ne auzii vecinii
) e mai periculos sa mergem la "mesteri" sa o mai stranga nu dupa manual, dupa care sa cedeze rulmentii pe la alternator sau pe la pompa de apa. parerea mea care este...