Autor Subiect: Dedicatii speciale  (Citit de 5041 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Re: Dedicatii speciale
« Răspuns #10 : 19.Feb.2013, 12:50:54 a.m. »
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 19.Feb.2013, 09:38:32 a.m. »
V-ati impiedicat prea mult de mine in ultimul timp  :-/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 19.Feb.2013, 11:20:54 a.m. »
Ei, acum pot sa-ti zic si eu ca ma bucur ca ai revenit printre noi ! ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 19.Feb.2013, 11:33:37 a.m. »

La vremea asta, mai bine stau in dormitor.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline fireburn

« Răspuns #14 : 19.Feb.2013, 12:23:50 p.m. »
Bine ai revenit ! :)

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #15 : 19.Feb.2013, 06:22:57 p.m. »
... clar i-ai dus dorul !!!  :-))

N-aveam nici un motiv sa nu-i duc dorul, detinea aproape toate calitatile pentru a capta atentia, sustine o idee, argumenta in favoarea acesteia etc.etc, doar ca s-a inventat, din nenorocire, un termen necunoscut unei anumite generatii si anume "troll" la umbra caruia alte generatii, mai noi, sa se poata ascunde la nevoie datorita incapacitatii de a replica la nivel adecvat cand este nevoie.. :)
Si acum recunoaste ca, Laurentiu, ti-a lipsit si tie, doar ca n-ai avut curajul s-o spui deschis, prin cuvinte sau imagini... :)
V-ati impiedicat prea mult de mine in ultimul timp  :-/

La vremea asta, mai bine stau in dormitor.  ;)

Cam mult, e drept, spunand, asa in gand,.....nu-i aici Laurentiu sa tina subiectul aprins, in verva forumistii, exasperati moderatorii sau, ma rog, doar o parte dintre ei, sa nu intru in toate amanuntele acum.. :-))

"Dormi, dormi, linistit, forumul vegheaza pentru tine"... :)
PS. "Dormi linistit, FNI vegheaza pentru tine!"

PS.2 Gata, v-am trimis destule "biletele" de pe terasa, sa nu zica nimeni ca n-am fost manierat si stau acolo doar privind... ;-) :)
Ignis 1.3 GLX+

Offline Laurentiu

« Răspuns #16 : 19.Feb.2013, 07:23:46 p.m. »
Multumesc de urari celor care intr-adevar se bucura de acest lucru. Sint si vor fi extrem de putini acesti oameni (aici pe forum) insa celorlalti le promit ca nu-si vor rotunji umerii lovindu-se prea des de mine.

@ Ceibo 25:
Citat
"Dormi, dormi, linistit, forumul vegheaza pentru tine"...
PS. "Dormi linistit, FNI vegheaza pentru tine!"
Am ales ca pe vremea asta sa stau in dormitor nu pt a dormi si lasind forumul sau FNIul sa vegheze pt mine ci pt ca e ceva mai cald ca pe terasa unde "osemintele"  :) mele nu se simt prea bine. Inca imi mai pot purta singur de grija.  ;)
  • Suzuki SX4

Offline cribo25

• Hero Member
« Răspuns #17 : 20.Feb.2013, 06:57:45 p.m. »

Draga Laurentiu, ai uitat un amanunt - pe terasa "internetului" este tot timpul asa cum iti doresti, te uiti unde iti place, stai fara sa te plictisesti, zbori de colo colo unde doar cu gandul o mai poti face, sau concret poposesti pe ce terasa vrei la un anume moment...fie el si al unui forum. :)

Am o impresie eronata, sau ti-ai mai pierdut din umor de cand cu pierderea parolei? Uite unde sunt de fapt, nici pomeneala de frig sau alte neajunsuri... :D
Treaba cu dormitul era doar simpla conexiune cu "dormitorul" si amintirea unei reclame celebre din perioada anilor 90`..

PS. Scaunul din dreapta este pentru tine...pardon cel din stanga, era sa uit...  :prty:
Ignis 1.3 GLX+

Offline cribo25

• Hero Member
« Răspuns #18 : 24.Feb.2013, 02:40:43 p.m. »
:)
Ignis 1.3 GLX+

Offline Laurentiu

« Răspuns #19 : 24.Feb.2013, 02:49:29 p.m. »
 =))  To be, or not to be  :-/
  • Suzuki SX4